Big titts eroottinen fantasia homoseksuaaliseen

Ihmiset ovat kaikki erilaisia. Meitä on eri värisiä ja eri kokoisia. Meillä on kaikilla niin paljon annettavaa maailmalle ja kaikki ihmiset ovat niin mielenkiintoisia. Antaa noiden runkkaajien olla oman onnensa nojassa ja mennään me tutkimaan maailmaa. Pienet on ihan hyvät Tämmösiä ne miehet just on millään muulla mitään väliä kuin tissien koolla pliis kasvakaa jo! Eihän tässä kukaan ole sanonut että millään muulla ei oo mitään väliä kuin tissien koolla mut onhan sitä aika vaikee itse päättää, että toi kiihottaa ja toi juttu ei.

Katsotko itse kiimoissasi lyhyitä miehiä? Veikkaan että et vaan sulle on tärkeää että mies on pidempi tai ei ainakaan lyhyempi kuin sinä. Mitäs eroa sillä on siihen, jos tykkää isoista tisseistä?

Aapeehän sanoi ettei ollut ennen välittäny tissien koosta mitään. Kyllä mä sen ymmärrän että niin voi käydä kun niin kävi mullekin kai sitä nainenkin saattaa miettiä jos on oikein isoa saanut ettei se pieni enää maistu samalla lailla. Kyllä varmasti jokainen mies tai ainakin hyvin moni sekstailisi tuollaisten naisten kanssa kun pienirintaisten. Jotkut tykkää isorintasista, jotkut pienistä, toiset luomuista ja toiset silikoneista. Toinen pitkistä, toinen lyhyistä. Pulleista, hoikista ja fitness malleista.

Ei kaikki miehet ole isojenrintojen perään. Musta on hassua kun heti mainitaan isot rinnat jotkut alkavat valittamaan asiasta. Kyllähän meillä naisillakin on omat mieltymykset, minullakin on sellaiset.

Toiset tykkää lyhyistä ja vaaleista jne. Olemme kaikki erilaisia joten valinnanvaraa on! Ei siis aleta heti valittamaan toisten naismausta, eihän?

Kylläpä vaan joku tuolla ylempänä sanoi kuinka ei voisi edes kuvitella seurustelevansa pienirintaisen naisen kanssa vaikka olisikin kaunis ja muuta. Enkä tarkoittanut yleistää kaikkia miehiä tarkoitin vain joitakin tällä palstalla olevia keskenkasvuisia..

Mutta aivan tehän puhuitte tietenkin näistä yhen illan panoista joissa ulkonäkö ja omien halujen tyydyttäminen on tärkeintä. A tai B-kuppi 7. Tässä oli erittäin hyvin kiteytettynä koko asian ydin, - hyvä! Itse näin miehenä, pidän - yllätys yllätys, pienempirintaisia naisia jotenkin esteettisesti kauniimpina, älä kysy miksi: No on se niin hieno asia että meitä pienirintaisista pitäviä isokokoisia miehiä on. Olen huomannut että pienirintaiset eivät halveksi niin paljoa vaatimatonta varustustani.

Eiköhän aloitus ole jonkun minimunan hyökkäys isosta kalusta pitäviä naisia kohtaan periaatteella hyökkäys on paras puolustus. Naiset keskittyvät olennaiseen, miehellä pitää olla rahaa, valtaa ja kuuluisuutta. Mieluiten noita kaikkia mutta ainakin rahaa! Eihän silikonitissit paljoa maksa, ne ovat hyvä sijoitus tulevaisuuteen. Rikas mies, ei avioehtoa, ei huolta huomisesta. Voihan ne silikonit ottaa pois jos ne alkaa kaduttamaan.

Kun ukko on saatu niin mitäs niitä litran hinkkejä kantamaan, pois vaan. Samoin, enkä isommista pyöreyksistä muuallakaan. Jotenkin vaan tuntuu, että esim. Usein saa itse jäädä seisoskelemaan tarjonnan ollessa riittämätön kaikille.

Isorintaisten ajattelen olevan pervojen juttuja. Mutta ihan hyvä, jos kaikille riittää kysyntää. Silikonilla suurentelu on kyllä aika tyhmää.

Pari kertaa on ollut isorintaisia naisia kohdallani ja täytyy myöntää että ei ole minun juttu ollenkaan Ikää on jo kertynyt pitkän matkaa yli 50v joten voin tämän sanoa ihan kymmenien vuosien kokemuksen perusteella. Katkera minitissi nainen analysoi. Itse pidin aina enemmän pienirintaisista naisista, mutta sitten sain todella isorintaisen tyttöystävän josta tuli vaimoni. En aluksi pitänyt isoista tisseistä lainkaan, mutta sittemmin totuin niihin ja nyt olen huomannut etten enää kiihotu pienistä nisuista.

Kun saimme ensimmäisen lapsemme vaimoni isot hinkit paisuivat Kabooom!! Vieläkin kuumottaa muistot niistä ja isorintaiset naiset ylipäätään kiihottaa törkeästi. Toistaiseksi kaikki ketjun vastaukset siis tukee sitä että näin tosiaan käy monelle, kun kerran todella isojen makuun pääsee niin ei voi mennä takaisin. Katsokaas isorintaisista naisista pitävät yleareenasta eilinen jakso ohjelmasta aarteenetsijät.

Siinä isorintainen jenny on tiukassa rintoja korostavassa puserossa ja voin sanoa sen että ihan järjettömän kokoiset meijerit tuolla jennyllä! Varmasti vähintään G-kuppikokoa tuon jennyn jättimelonit. Mitä tästä kaikesta opimme? Joillekin se oppi voi olla se, että kannattaa viimeiseen asti välttää sekaantumasta isorintaisiin naisiin: D Niihin kun kerran rakastuu, ei pienempirintaiset eli merkittävä osa naisista tunnu enää missään.

Ja sellainenhan vaikeuttaa naisen löytämistä jatkossa - kaikillehan ei isorintaisia riitä. Pig the Mick 7. Eikös se ole sama naisillakin? Kun ovat kerran sikaa saaneet, ei tavallinen mies enää kelpaa.

Selittänee myös miksi naiset aina rakastuvat renttuihin. En rakastuisi koskaan renttuun. Isäni oli renttu ja sain tarpeekseni kokemusta sen tyypin miehestä jo lapsena. Yleistää ei kannata tietenkään rankasti. Mutta hyvin yleinen ilmiö aina historiasta tähän päivään asti on tutkimusten mukaan että suuria rintoja ja pyöreyttä suosivat alemman sosiaaliluokan miehet, ja pienirintaisuutta ja veistoksellisuutta taas ylemmän sosiaaliluokan miehet. Itselläkin on isot luonnolliset rinnat, mutta näin pienten puolustukseksi Ovat pitäneet niitä suuria kauniimpina.

Kiinnostavaa, että käytit sanaa veistoksellinen, sillä vilkaisu kreikkalais-roomalaisen veistostaiteen historiaan, samoin kuin varhaisempien kulttuurien hedelmällisyysveistoksiin, osoittaa nimenomaan pyöreiden naisten olleen kuvanveistäjien suosiossa ja kuvastaneen myös yleistä kauneuskäsitystä.

Samoin roomalaiset pitivät pientä penistä ylväänä ja suurta etenkin ylhäisö on pitänyt suurta siitintä irvokkaana, rahvaanomaisena ja rumana. Tämä käyköön samaan tapaan puolustuksena pienikikkelisille miehille: Nyt kyllä tuli sellanen tietopläjäys että täytyy vetäytyä hetkeksi syrjään pohtimaan tätä tietoa ja miettimään mikä meni vikaan kun nykyaikaa ihannoidaan alipainoisia joilla ei ole mitään luitten päällä D En sano etteikö jotkut saisi olla laihoja, musta on hienoa että meitä on jokalähtöön!

Mullakin on fetissinä isojen rintojen ihaileminen. Ei niihi kyllästy ikinä. Aina mun kulli sykkii kuvia katsellessa. Eiköhän tuo laihuuden ihannointi nyt taas ole vaan lähinnä suurten markkinavoimien luoma ihanne.

Kaikkihan alunperin oli saanut alkunsa luvun laihamannekiini Twiggystä, jolla kai oli jonkunlainen suosio ja siten sitä myötä alkoi vähitellen muuallekin ilmestymään näitä laihoja mannekiineja.

Jossain vaiheessa niille on kumminkin ilmestynyt jonkinmoinen suosio ja Amerikan markkinamiehet huomannut tämän ja sen jälkeen halunnut tehdä siitä suuren tuotteen. Ekaksi siis tehdään valmiiksi suositusta olevasta asiasta tuote ja sitten tämän jälkeen otetaankin käyttöön tehokas markkinakoneista, jonka avulla sinut vielä ehkä saadaan ostamaankin kaikenlaista, ja näin ihmisille luodaan tarpeita, joista alunperin ollutkaan vielä mitään tietoa.

Näin Jenkeissä siis, jossa markkinavoimat aivan toista mittakaavaa, kun mitä vaikkapa täällä Suomessa. Joissa vielä käytetty apuna parhaita mahdollisia psykologeja ja aivomanipuloitsijoita. Ne yrittää aina päättää mistä sinä tykkäät. Näin se menee nykyään monessa muussakin, vielä ainakin ennen vaatekappaleiden suhteen ja vielä ehkä mitä merkkiä, mitä artisteja jne.

Naisten pomputtamisesta ja epävarmana pitämisestä on aina etua. Itse isorintaisena mutta myös isopäisenä vieroksun tästä syystä kuolaavia miehiä. Joka sosluokasta mutta ehdottomasti taantuneita.

Homoseksuaalisuus oli tuolloin myös yleistä, eivät nimittäin ole naisten veistämiä Niin, mies saa haluta isoja rintoja, se on ok, mut jos nainen haluaa isoa vehjettä, se on taatusti h.. Minä olen ylemmän sosiaaliluokan mies. Hän on langanlaiha kun ennen Barbien aikaa nuket olivat kaikki vähän pyöreämpiä.

Itse en pidä aivan langanlaihaa kauniina kun luut näkyy nahkan läpi, mutta en taas myöskään niistä pullukoista naisista, itse kun olen suunnilleen ihannepainon keskihujakoilla, vähän jopa sen alle. Mutta täytyy sanoa ja tunnustaa jopa että monelle erittäin pyöreällä naisella on kasvot kaikesta huolimatta erittäin kauniit.

Olen monesti kehunutkin naiselle hänen kasvojaan , joka on muuten ylipainoinen. Aina olen saanut kauniin hymyn ja kiitoksen. Mitä mieltä miehet on rintojen väliin nussimisesta? Jossukka tuntuu ihan sairaan hyvältä koska kiihotus rinnoistakin jo Niin huikea!: Ja jossukka mikään ei oo parempaa ku isot luomurinnat,ei mitään silareita! No en kyllä isompia haluis ainakaan D ja vaikka mä nyt täällä ilmottaisin mun rintojenkokoa ei se tarkoita että mä seuraa yrittäisin hakea etenkään jos pelkkänä juttuna ois isot rinnat: Ei pelkkänä aiheena mitkään rinnat ole mutta Se on iso plussa!: Nuorempana jo yläaste iässä harkittin nimittäin pienennysleikkausta, oon kyllä nyt iloinen etten sitä tehnyt sillä oon tätä nykyä ylpeä omista muodoistani!

Vkl kylpylässä yks mies kommentoi rintojani järkyttäviksi hyvässä mielessä jonka jälkeen kysyi onko minulla silikonit Jossu hei meilaas nyt,oot varmasti upea pakkaus!: Mistä päin oot jossu ajatellen sitä tapaamista?: Itse arvostan naisessa eniten sitä mitä löytyy korvien välistä, seuraavana tulee sopusuhtainen vartalo, eli isossa vartalossa isot rinnat, pienessä pienet.

Mitä olen saanut käsityksen että ainakin Tshekeissä, Britanniassa, Saksassa, Romaniassa, Unkarissa ja olisiko vielä Puolassa ja Hollannissakin kai ollut paljon isorintaisia naisia. Se on ainakin varma keino löytää. Suomessa Tampereellakin olen nähnyt kanssa aika paljon. Että tsekkaas vielä sekin ; Joskus jos jotain haluaa saada, niin pitää välillä kai nähdä vähän vaivaakin.

Ja ajatellaan nyt omaakin nautintoa ja varsinkin tulevia jälkipolviakin. Ja miksei muutenkin hakea ulkomailta! Tekeehän se hyvää saada vähän uuttakin verta välillä suomen geeniperimään. Voisithan sinä pääkaupunkiseudultakin jo katsoa, jos joistain venäläisistä naisistakin löytyisi, kun niitäkin nyt muuttaa tänne kovaa vauhtia!

Parhaat orkut saa masturboimalla isoista rinnoista haaveillen. Se rintojen väliin nussiminen on hyvä fantasia. Ajattelen kuinka voitelen kullini liukuvoiteella ja nussin hitaasti isojen rintojen väliin. Kannattaa etsiä vaimo englannista. Luin jostain että briteistä ja Australiasta löytyy maailman isorintaisimmat naiset. Ei yhtään vaikea uskoa noiden naisten perusteella. Kyllä ne Jossukan rinnat tuntuisi pehmeiltä, kun kaluni liukuisi niiden välissä. Tuollaisten lollojen väliin sitä nussisi kyllä mielellään.

Niin, kyllähän se ihan kiva on kuulla, että edes jotkut miehet tykkäävät niistä isoista rinnoista. Itsellä ollut itsetunto maassa, kun joka paikassa nykyään tunnutaan toitottavan että ei saa roikkua, kiinteää pitää olla ja fiksut miehet tykkää enemmän pienistä. Ja eihän se silikoni mitään roiku ja niitä ne pornoleffoissa pelkästään on, ja niille miehet sitten vetelee käteen Omia E-F kupin luomuja maan vetovoima koettelee.

MUTTA, olen muutakin kuin kävelevät pari rintoja ja aukko siellä alempana. Kertokaapas tissifetisistit, mikä on koulutustasonne ja pystyttekö keskustelemaan naisen kanssa mistään? Onko nainen vain objekti eikä sillä mitä sen päässä liikkuu ole mitään väliä? Onko isorintaisen naisen vaihtoehtona vain tyytyvä kuolaavaan neandertaaliin tai jäädä yksin kadehtimaan pienirintaisia, jotka napsivat ne älyköt itselleen?

Voisit olla ylpeä E-F kupin luomuista. Tottakai ne vähän roikkuu, koska ovat painavat. Minulla vaan on tapana fantasioida niistä. Haittaako sinua, että mies tulee hurjan kiimaiseksi isoista rinnoista. Nytkin kaluni sykkii pelkästä ajatuksesta. Naisena ymmärrän tuntemuksiasi enemmän kuin hyvin. Itse olen kuullut rinnoistani jos keltä ja kun ne tosiaan kasvoivat jo suht aikaseen 7lk.

Leikkauttamistakin harkitsin ja välillä vieläkin häpeän rintojani vaikka nykyään olenkin paljon varmempi itsestäni ja kehostani. Tohon älyllisyyteen en nyt tiedä pitääkö se paikkansa, voin antaa vaikk veljeni esimerkiksi. Hän opiskelee yliopistossa ja on siis tosiaan vähän liiankin fiksu, tätä nykyä naimisissa isorintaisen kanssa: N37 laita mailia tsygis hotmail.

Ei Jossun rinnoissa ole mitään hävettävää. Eikä melonit nimitys ole mielestäni huono asia. Sun rinnat saivat minut kiimaiseksi. Haluaisin laueta sun rinnoille. Olenhan ikuinen isojen rintojen ihailija. Ja mistähän keskustelisimme tissimiehen kanssa? Katselisiko hän tavatessamme silmiini? Eihän tuollainen kiimailija pysty keskittymään yhtään mihinkään muuhun, kuin siihen yhteen asiaan. Ja mitäs sitten kun se muu kroppa tai naama ei miellytäkään?

Sattuu olemaan se about 10 kg hoikan varren kuorrutteena ylimääräistä. Niin ja sinä tsygis olet aivan poikanen vielä, voi hyvänen aika sentään.

Koita nyt keskittyä vain niihin oman ikäisiisi! On aika erikoinen käsitys, että koulutustausta erityisemmin vaikuttaisi siihen, millaisia mieltymyksiä on kumppanin ulkomuodon suhteen. Omasta puolestani voin sanoa, että olen suorittanut kaksi maisterin tutkintoa kahdessa yliopistossa ja laadin väitöskirjaa toiseen opinahjoista. Olen aina halunnut isorintaisia naisia ja haluan sellaisen myös vaimokseni, mutta tietenkin muut kriteerit ovat yhtä tärkeitä. Paitsi isorintainen, mun naiseni pitäisi olla älykäs, mielellään yliopistokoulutettu ja muutenkin juuri minulle sopiva persoona.

Ylipainolla ei ole merkitystä ja olen itseäni selvästi lihavampien naisten kanssa seurustellut ylpeänä ja halukkaana. Ulkoisista piirteistä melkeinpä ainoa merkittävä tekijä on juuri se, että naisella olisi hyvin isot rinnat, koska käytännössä en kiihotu pienirintaisista lainkaan.

Isorintaisen kanssa sitä kiimaa kyllä riittää. Ai niin, unohdinpa sanoa, että kyseinen älykäs ja isorintainen unelmanainen saisi olla myös hyvin seksuaalinen ihminen.

Hän on riittävän älykäs ymmärtääkseen, että kiimailu ja jatkuva seksuaalinen virittyneisyys sekä hyvät, polveilevat keskustelut eivät sulje toisiaan pois.

Hän pystyy keskittymään molempiin tarvittaessa samaan aikaan. Itse pidän isorintaisista naisista ja osaan arvostaa myös naisessa muutakin kun pelkästään isoja rintoja. Tykkään myös syvällisemmistä keskusteluista, enkä koe missään nimessä naista vain objektina. Olisi kiva tutustua suhun. Olen vuotias mies etelä-Suomesta ja muutaman vuoden ikäero ei haittaa mua ollenkaan: Ai että, kuulostat juuri sellaiselta mieheltä, jonka joskus toivoisin saavani!

Tähän ikään mennessä ne pienirintaiset ikinuorilta näyttävät keijukaistytöt ovat vain tuntuneet vetävän pidemmän korren. Älykkyys yhdistettynä terveeseen itseluottamukseen ja keskustelutaitoon viriiliyden lisäksi on todella kuuma yhdistelmä!

Naispuoliset kaverinikin sanonut hyväksi seuraksi, kun minun kanssa pystyy juttelemaan henkeviä. Että ei se nyt välttämättä katso sitä koulutustaustaa. Jos enemmänkin kiinnittäisit lähinnä huomiota siihen että mies osaa olla hyvin käyttäytyvä asiallinen, fiksu, pystyy keskustelemaan sen kanssa, täysjärkinen, pystyy tulemaan toimeen, samoja ajatuksia ja mielenkiinnon kohteita jne.

Ehkä saatan kai vielä suorittaakin jonkun korkeamman asteen tutkinnonkin, mutta mitäs sitten vaikka olisinkin hyvin korkeasti koulutettu? Olihan Osama Bin Ladenkin! Ja tiedän muutenkin monia yliopistoihmisiäkin, jotka on yhtä sikoja tai muuten vaan huonostikäyttäytyviä ja tyhmiä. Varsinkin ne joilla noussut hattuun se tutkinto. Isoolle isot hinkit 7. Tuon olen huomannut, että naiset haluaa muutakin kuin seksiä ja mikäs se on mukavampaa.

Itsevarmuutta ja luonnetta pitää olla ja sillä nainen voipi olla sulaa vahaa. Ei ne isot tissit miehille pelkkä fantasia ole, kyllä ne saa kielihoitoa siinä missä naisen muutkin aukot. Puutteessa ei ole tarvinnut elää tai no lompakko saisi kyllä olla paksumpi, mutta eiköhän joku muu ominaisuus senkin korvaa.

Ja kun oma nänni menee leikiten omaan suuhun, on rinnat isot!!! Mutta jos ei todella muuta osaa arvostaa niin voisin vanhana miehenä todeta että sillä asialla ei parisuhdetta pelkästään hoideta. Siihen kuuluu nimenomaan myös keskustelutaito, perheen yhteisten asioiden hoitaminen eikä pelkkä urheilun tuijottaminen sohvalta ja kaljan kittaaminen. Ilmeisesti kokemattoman naisen puhetta,ikähän on vain numeroita haloo: Seksistähän tällä palstalla pitää keskustella, eikä muusta.

Siitä puhe mistä puute. Miksi en fantasioisi upeista rinnoista. Jossukka ja N37 härnäävät kaluani. Isoolle isot hinkit 4. Kyllähän minunkin miehenä sama asia täytyy tunnustaa, että isot rinnat on se jokin. Toki naisen pitää luonteeltaan olla mukava ja kehdata hänen kanssaan liikkua julkisesti, pyöreys vain on plussaa.

Ihan sama riippuuko hinkit vai ei, kunhan ei majavanhännät ole, jotka rullataan liiveihin. Kohta nelkyt mittarissa ja nainen, joka ryhdikkäästi kantaa kilonsa ja meijerit saa vieläkin veden kielelle. Mieluummin luomut kuin silikonit. Fantasiat upeista rinnoista aiheuttavat mulle valtavia erektioita useita kertoja päivässä.

Siksi olisi kiva keskustella povekkaan naisen kanssa. Itse olen hyväksynyt vain ja ainoastaan luomuhinkit. Silikonitissit ei kiinnosta pätkän vertaa. Kumitissit naisille sallittakoot, jos eivät muuten itsetuntoaan saa nostettua, niihin feikkirintoihin en suostu ikinä koskemaan. Luomut ne olla pitää, sellaisena kuin ne on ja mitä isommat nännit, niin aina herkullisemmat. Te isorintaisten ihailijat olette vauvojen tasolle jääneitä ja suuresta maitomäärästä osattomaksi jääneitä rääpäleitä.

Tosimiehelle kelpaa pienetkin rinnat kun vaan kiihko mieheen on kova. Onko sinulla noin heikko itsetunto että pitää muita miehiä mollata ja yrittää siten nostaa itseä jalustalle? En minä ainakaan koe muita miehiä kilpailijoikseni. Isot rinnat täydentävät seksielämää, kun on mahdollista naida myös rintojenkin väliin. Muuten on vain pimppi, anus ja oraali käytössä.

Yleensä naiset pihtaavat sitä kakkospesäänsä, joten kyllä isot rinnat on hyvä olla. Kyllä ne sitä kolmospesäänsäkin pihtaavat ja suurin osa ei osaa edes käyttää sitä kunnolla. Tuolla muissa ketjuissa kysellään mitä nainen voisi tehdä ollakseen himottavampi. Neuvokaa meitä, jos että ole tyytyväisiä! Olisipa useampi nainen yhtä kiinnostunut oppimaan tekemään mies tyytyväiseksi: Mieheltä voi toki kysellä, mutta jos ei ole mikään pitkäaikainen tuttavuus, voi se olla vähän "hassua" ja toisaalta mies voi hiukan pelata pussiisi eli sanoa, että joku juttu tuntuu ihan kivalta vaikkei tuntuiskaan.

Paras on kai sun lueskella nettiä ja oppia teoriassa erilaisia kikkoja. Sitten jonkun livemiehen kanssa niitä kokeilet ja koitat lukea miehestä tykkääkö hän siitä. Sama koskee kai miehiä naisten tyydyttämisen suhteen. On se mennyt sikaiseksi kun on monia sänkymaskotteja Pinnallisuus on pop tänäänkin.

Minä menen ensi kesänä naimisiin isorintaisen kanssa. Saan pimperoa niin paljon kuin haluan, ehkä jopa enemmänkin. Älykäs, olen täysin tyytyväinen häneen. Pari kesää sitten teimme viikon kesälomamatkan ympäri itäsuomea. Pyynnöstäni hän jätti liivit kotiin ja oli koko ajan ilman liivejä.

Voitte vain kuvitella onneani. Mullakin on isopuskurinen, mut liian iso. Ei Jessus, haluan niitä tuulipesiä lisää. Ilmeisesti tiedät itsekin, jos pidät isorintaisista, etsi sellainen. Muuten kumpikaan ei ole tyytyväinen! En todella haluaisi isorintaista naista, kun rinnat roikkuvat ja pullottavat. Onneksi entisellä ja uudella vaimollani ovat just minun kouraan sopivat.

Joo, mitä lollommat sen kihottavamapaa: Katsokaa Googlesta ukrainalaisen ihmisbarbin kuvat Niitä ilmeitä, poseeraa prinsessana jakatsoo sillain: Ei hitto haluun näytttää otapas Se käteesi pussaa sitä Minulle kävi ihan päin vastoin. Isot rinnat alkoivat tuntua äidillisiltä ja niiden ajatteleminen aiheutti impotenssin. Sitten löysin pienirintaiset naiset ja sain uuden elämän.

Opetelkaa oikeinkirjoitus,ennenkuin kiinnostutte tisseistä.. Minulla puolestani on menossa paraikaa suhde afrikkalaisen naisen kanssa. Nyt homma on niin että olen menettänyt täysin mielenkiintoni valkoihoisia naisia kohtaan.

Tästä lähtien solmin suhteita vain mustaihoisiin. Eikös afrikkalainen ihmettele, että voit vitsi kuinka pieni. Minulla taitaakin olla tavallista isompi näin valkoihoiseksi mieheksi. Rinnatko sen ihanuuden tekee, kasva aikuiseksi. Voisin kysyä, Mikä miehestä teke hyvän rakastajan,, iso vaipieni,,,,,,,,,,,,,,,,,,,. Joskus kauan sitten, omassa nuoruudessa, noin luvun tienoilla treffasin miestä, joka oli aina seurustellut isorintaisten kanssa.

Hänen nykyinen vaimonsa , silloinen seurustelukumppani, kuului myös näihin isorintaisiin. Muistan, kun tuo mies - ihan kiva tyyppi - kertoi , että kaverit ihmettelee, miten hän voi minusta välittää, kun en ole isorintainen No - se ei meitä haitannut Ilmeisesti tuo rinnan koko samoin kuin miesten ys juttu - ei ole niin määräävä oikeesti,. Mutta se, onko sinun hyvä olla kumppanisi kanssa Olen varsin kokenut seksuaalisesti - mutta henkinen rakkaus ja ystävyys se vasta vaativaa onkin.

Olen ollut naimisissakinl lähes 20 vuotta , mutta siviilisääty ei kerro ystävyydestä tai rakkaudesta. Nappula on taas liikaa pornoa katsonut. Eivät osaa kohdella naista ihmisenä ja viihtyvät parhaiten toisten suomiukkojen kanssa viinalasin äärellä kaulaamassa toisiaan. Minusta pienirintainen nainen on parasta a-luokkaa.

Hmm, ite tykkää enemmän kiinteistä ja pienistä. Kiihottuuko kukaan isorintaisista miehistä? Kyll se näin on, isot rinnat saa munan räjähtämään! Sittenhän sinun pilistäsi ei ole enää vaaraa yhteiskunnalle.

Isorintaiset - äiti tulee mieleen, silloinhan sitä vauvana tissiä imetään. Täällä on yksi ja sama ihminen kirjoittanut nuo alun kommentit, jokainen huomaa kotona ilman ip-osoitettakin esim kirjoitustyylistä. Löllyvät rinnat, ei kiitos. Rinnat eivät edes niin kovin eroottinen paikka ole, vauvalle tosiaan tarkoitettu - maidontuotantoon. Mutta kunhan on terhakat ja pienet, nuorekkaat. Suuret ovat kaukana kiihottavasta. Oikeastaan tulee mieleen se Pekka ja pätlkä sarja mikä se matamin nimi oli siinä?

Justiina -tuo Amerikkalaisten naisihanne. Ette, pojut, ymmärrä hyvän päälle mitään. Useimmiten parhaat kyydit saa pienirintaisilta ja isotissiset makaavat kuin lahna. Ei sitä munaa tissien väliin laiteta vaan sinne pimppiin. Kai tiedätte, missä se sijaitsee? No sit ku säkin pääset iso tissisen naisen alle kun nainen rastastaa heppis päällä niin et ne taivaalliset isot rinnat heiluu siina edessäs niin tiedät mistä täällä puhutaan.

Tiäkkö kuule aloittaja, kun sain isoa, niin se pieni ei kyllä tuntunut yhtään miltään sen jälkeen. Olen nainen ja mun parilla ystävällä tosi isot tisut. Hauskinta tässä on se, että ne miehet jotka näitä ominaisuuksia hakee,on yleensä sieltä tyhimästä päästä. Sorry,,mutta vois niin, kuin verrata blondeihin: Voli vattu mitä ihme juttuja suatana, kurvalla korville tollasia pellejä! Kyllä se on hyvä pillu joka kiihottaa, jos pillu on joku karvanen skontsakasaa niin kyllä halut lähtee Vattu kurpa rinnoilla mitään tekemistä.

Ihme onnettomia pienipällisiä miehiä varmaan tollasia sepostaa. Sinä suatanan pieni kalunen mies jotka et osaa siittää kuin tyttöjä etkö suaatana tajua että piiilllu ratkasee, ja slaikkari, ja miten sitä käyttää. En voi muuta kuin ihmetellä niitä ihmisiä jotka tuhoavat kehonsa sellaisilla tuotteilla jotka "eivät ole" kehon omaa lihaa ja verta!!! Sitten jokainen tietää kun sairauskierre alkaa ja mikään EI enää tehoa.

Toivottavasti järki voittaa ennen kuin on myöhäistä Voi noita poikia, jutut niillä on kuin kansakoulussa aikanaan. Sitten vasta tietää, millainen on hyvä nainen, kun on ollut 40 vuotta naimisissa tämän kanssa, silloin sen pojat tietää. Mies voi olla naisen kanssa naimisissa 40 vuotta, mutta ei tietenkään saman! Tokihan se pitää päivittää 10v välein nuorempaan. Muutoin haiskahdat röllille ja pahasti.

Isotissistä voi ainakin panna tissien väliin, jos suostuu puristamaan. Älä stressaa, koko aloitus on luultavasti pelkkä provo. Pienirintaiset naiset ovat seksikkäitä siinä missä isotissisetkin. Täällä on paljon epätoivoisia miehiä, jotka eivät ikinä saa naista ja sitten katkerana yrittävät iskeä naisten heikkoihin kohtiin.

Tai niihin kohtiin mitä itse kuvittelevat olevan heikkoja kohtia. Miehet tykkää kaikista rinnoista. Mulla on ihana nainen, jolla on D75 rinnat normisti. Nyt hän on ihanasti raskaana ja voi jessus, on häntä hyvä naida. Pahoinvoinnit ovat ollutta ja mennyttä ja halut ovat molemmin puolin kauheat. Paljaalla pohjaan asti joka kerta ja ne rinnat.. Isot rinnat ovat mun juttu kyllä, tosin pienirintaisillekin ottajia onneksi on, joten kenenkään ei tarvitse tästä mieltään pahoittaa! Laanodavinski from f 7.

Kyllä tuo menee iän myöten ohi. Vanhenpana kelpaa kaikki ja hei ne isot on vanhempana aikas ikävän alhaalla! Ihan ymmärrettävää, eri ihmiset kiihottuu eri asioista eikä se välttis ole oma valinta.

Sama juttu ittelläni, isoon kaluun ku on tottunu niin ei enää pienempi edes normaalikokoinen kiihota vaikkei niissä ennen mitään vikaa ollutkaan. Sä oot poika saanu skidinä liika vähän tissiä, siitä kaikki johtuu. Daba-dim-daba-dam- Ole hyvilläs jos oot päässy seksistä eroon, voit vaikka senkin ajan käyttää hyödyllisesti. Hyvän mallin saat omasta päästäsi. Mitens isorintaiset miehet, kiihottaisko ne sua? Itse pidän pienistä rinnoista. Isot ovat ällöttäviä juuri siksi kun ne ovat löysät ja lilluvat.

D nyt mulle kyllä kelpais pienempirintainenkin, noi isotissiset on yleensä isokoisia muutenkin ja se nyt ei ole mitenkään eduksi elämässä.. Haiskahtaa provolta tämä kin aloitus.

Se tuttu perjantai-illan trolli Miksihän muu läski ei ole yhtä kiihottavaa? Jhuu mikä juttu olen saanut kumpiakin ja se jolla oli pelkät nännit voi että mikä kyyti en tule enään saamaan sitä ikinä. Tits and Chesthair 7. Tässä yks ilta kun riisuin liivit poikke ovulaatio lähellä ja mies sattu oleen lähettyvillä ja sanoin että tuuppas tänne Mies tuli ja halattiin niin että miehen lihaksikas rinta karvoineen tuli vasten mun isoja rintoja ja kyllä me molemmat tykättiin Kumma juttu että aina arvostellaan naisten etumusta..

Mutta silloin täytyy olla omat kompleksit hiukan vinossa, Entäs miehet OIkeanlainen nainen suurentaa mun värkit ihan luonnollisesti! Täytyy kyllä sanoa, että sen jälkeen kun sain isoa melaa, en ole kiihottunut pikku vehkeistä alkuunkaan. Isoa haluaa koko ajan lisää, pienen kanssa lähinnä toivoo, että loppuis jo. Nyt tais pikkutissi katkeroitua ; voi voi. En tiedä näistä paljoa Joo ja mä en suostu sekstaamaan kuin valtavan jättimelan omaavan miehen kanssa, ison makuun kun on päässyt niin prinssinnakit ei jaksa enää kiinnostaa.

Mut kai sulla on helvetin isot meijerit sitte? Jos on lusikalla annettu, turha vaatia kauhalla, sano. Mul on jättiläisk y r p ä ja olen täten oikeutettu tietynlaiset standardit täyttäviin megahinkkeihin. Ei oo käyny niin kuin aloittajalle, mut jos tuo on sun juttus, niin mikä pakottaa sua olemasta tekemisissä nimenomaan isorintaisten naisten kanssa?

Se on hieno asia Suomessa, että meillä on vapaus valita kumppanimme, niin ystävyyden, seurustelun, naimisiin menon kuin seksinkin suhteen. Ja tätä valintaa saa tehdä sekä fyysisten että henkisten periaatteiden valossa.

Itse pidän naisten pepuista. Sinä suatanan pieni kalunen mies jotka et osaa siittää kuin tyttöjä etkö suaatana tajua että piiilllu ratkasee, karvaton, ja slaikkari, ja miten sitä käyttää. Miksihän tuonne ylös on nostettu aina joku keskustelu joka koskee jotenkin tissejä?

Tämäkin teksti aivan turha, eihän tuohon ei oikein voi edes kommentoida mitään kun nuo koko-jutut on ihan makuasioita. Isot tissit kunniaan 7.

Nykyisellä naisellani on E75 silikonitissit ja ne on tosi luonnollisest. Heiluu ja hölskyy niinkuin luomutissitkin. Niitä on kiva puristella ja upottaa naamansa niihin ja kouria niitä irstaan himon vallassa. Nyt kun menen baariin yksin ja kattelen naisten tissejä niin kyllä on pieniä voi äiti. Vaikka olis kuinka hyvä perse ja kivat kasvot niin ei vaan kiihota jos puseron alla ei näytä olevan juuri mitään. Kyllä ne isot tissit vaan naisen tekee kiihottavaksi.

Siis meitsi ei ees kiinnittänyt mitään huomiota mun isorintaiseen tyttöystävään ennenkuin mun kaverit alko jauhaa siitä. Mulle sillä ei oo mitään väliä. Isot luomuhinkit on lyömätön juttu verrattuna muunlaisiin. Haluaisin pitää yhtä paljon kaikenlaisista naisten rinnoista mutta minkäs teet.

Täytyykö minun tuntea itseni ihan urpoksi tän takia? Yritän olla kyttäämättä isorintaisen naisen etumusta jos sellainen on lähistöllä, mut ei se ole aina ihan helppoa. Naiset saa tykätä isoista mulkuista jos tykkäävät, jopa isommista kuin mulla on. Tuo on luonnonlakien määräämä juttu ja on kummallista että isoista tisseistä pitämistä ajatellaan jonain ongelmana tai vajavuutena. Ikävä tuntea kuuluvansa jotenkin vähemmistöön tässä asiassa. Luisevan laiha muodoton naisvartalo tuo mieleen lähinnä 11 -vuotiaan pojanruipelon, mikä on minulle totaalinen turnoff, onneksi.

Sit ihmetellään kuinka sairaita pedofiilit on kun tällaisia ihanteita on saatu luotua. Ei kai tuo ole mitään ihmeellistä. Jotkut tykkää mistä mikin. En ole kuullut arvosteluja jurikaan. Rehevät naisvartalot ovat kauniita. Et siis kuulu vähemmistöön! Kyllä kauniskasvoinen, rehevä, ja kaunisvartaloinen nainen sytyttää miehen! On ollut isoa ja pientä rintaa mutta aina ekaksi asia on se nanen saa ison orgasmni.

Sitä varten me urokset olemme ja joku kutsuu meitä miehiksi. Hoitakaa niillle naisille se iso O. Meikäläinen saa aina enkä ole naisten orgasmeista kysellyt, se on heidän asiansa. Saavat tai eivät saa, ei kuulu minulle. Eipä ole valitusta panohommista kuulunut, useimmat tahtovat nähdä useamminkin. Ei vaan kaikkia millään ehdi panna, uusia naisia tulee ja menee.

Mitä tulee rintoihin niin kaikenlaista on nähty, hyvin pientä ja jättikokoista, kaikkea siltä väliltä. Isoissa rinnoissa on se ongelma että monesti ne roikkuvat. Nuorellakin naisella voi olla riippurinnat, ei hyvä. Ja sitten kun mennään 35 vuoden huonommalle puolelle niin lähes kaikilla riippuu. Summa summarum, isot on hyvät mutta ei saa riippua. Riippurintoja paremmat ovat pienet mutta terhakat.

Paitsi että oli rinnat millaiset tahansa niin hyvä perse pitää olla koska takaapäin on paras asento. Niissä haisi kesäisin mieshiki Nyt kiinnostaa enemmän sellaset pienehköt törrötissit;. Toosa on lapsensaatikapine, eikä rinnat. Stanan pöydänalla kasvaneet hipsterit! Pelkään että mulle käy samoin jos saan joskus treenattua persettä. Kerran oli täydellisyyttä hipova perse muijalla, mutta onneksi oli niin löysä, että en siihen jumiin mielessäni jäänyt, vaikka kaiholla muistelenkin.

Taas täällä säätää munattomat kollit seksistä ja sen paremmuudesta! Onlkohan noilla kokemusta seksistä muualta kuin noilta xhamsterin sivuila!!! Seksin hyvyys ei ole kiinni rintojen tai muidenkaan vempaimien koosta. Kokeilkaa seksiä joskus oikeiden naisten kanssa niin voitte verrata onko nainen parempi vai se kätenne Voi helvetti teidän puheitanne!!!!! Panen rintojen välii 7.

Minä olen ihan kuumana juuri isoihin rintoihin ja jos nännit vielä isot niin ei voi mies saada parempaa.

Mulla on paljon kokemusta isoista rinnoista ja eräällä naisellani oli nännit minun peukalonpään kokoiset ja kovat, siis voitte kuvitella millaisen orkun sain aina niitä imiessäni: Isot rinnat saa kyllä penikseen verta kertymään.

Kadulla kun vastaan tulee nainen isoilla rinnoilla niin kyllä housuissa paisuu kalu, ei sille vaan voi mitään: Tykkään hieroa isoja rintoja ja erityisesti imeä kovia nännejä: Isot tissit on myös mun juttu On se kyllä perkeleen hyvä, ettet kiihotuksissas ajele autolla niiden ainoiden isotissisten naisten yli.

Peittäkää naiset rintanne, ettette jää auton alle. Lukekaa tuolta isojen rintojen mahdista. Jos osoite ei toimi niin kopioi hiirellä se osoitelaatikkoon. Voi pojat, vauvavaihde jäänyt takaraivoon kytemään.

Pitäisikö teidän hakea joku vakihoito, ellei jopa tyttöystävä jolla on ne sopivat rinnat, ettei aina tarvis vongata? Olen saanut todella isorintaistakin, eikä edes olleet mitkään riippapussit. Mukavathan nekin oli, mutta käteensopivat on silti minusta paremmat. Juuri näin,käteensopivat ovat parhaat ja sopivankokoiset kuten myös sopivan "tirheät". Täytyypä sanoa, että onpas pinnallista porukkaa täällä. Kyllä ei pienimunaiset kiihota pätkääkään!!! Kerran kun on isoa saanut sisäänsä, niin pikkupilit saa mennä sinne mistä on tulleetkin!

Miehet haikailee isoista tisseistä vaikka niillä itsellään ei ole tarjota muuta kuin pieni riippuva nahkapötkylä. Pienirintaset naikkoset on nii vihasia: Oliko se Turkulainen Aija? Hyi noita tissejä, jotka joku linkitti. En ikinä haluaisin tuollaisia rintoja itselleni. Tästä tuli elävästi mieleen se kun mä olin vielä lukio aikoina salaisessa panosuhteessa yhden portsarimiehen kanssa.

Se oli salainen siks, koska se oli mua 20v vanhempi enkä olis koskaan kehdannut kertoa mun kavereille et panen sellaista miestä!! Se oli just pitkä ja kalju. Ja ennenkaikkea sillä oli aivan sairaan kokoiset kaikki sen lihakset! Siis uuuuh, sitä vartoaloa, kun se vielä oli ympäri vuoden ruskettunut ihan oikeaa aurinkoa, sillä oli varaa käydä monta kertaa vuodessa etelässä.

Kaikki tietysti haluaa tietää sen munan koon Mut kyllä se oli parasta kun seksin aikana sen lihakset supisteli työntöjen aikana ja se kun olin niin valtavan pieni sen syleilyssä..

Seksi oi sellaista et tuntu aina et räjähdän nautinnosta ja sitä vaan piti saada vähintään kerran viikossa.. Kaverit ihmetteli joskus et missä mä oikein käyn kun aina oon sen jälkeen niin hyväntuulinen Mut en voinut ikinä kertoo TÄÄ suhde vei mut taivaaseen Mut ok just se tässä on että kun poikaystävää pitäisi löytää ihan vakituista oman ikästä niin ei niistä riukuvarsista mua kukaan kiihota! Ne on niin säälittäviä kun ne luulee olevansa miehisiä kun ne 3 krt viikossa käy salilla vähän räpeltämäss mut ei ne siitä mihinkään kasva ne niiden mini lihakset.

Ja munat on niin pieniä et lähinnä naurattaa. Ei siitä seksistä tuu mitään ja sit ne ihmettelee miksen halua seksii. Kyllä mulla on himoja ja haluuun ihan sairaasta panna , mut pitää olla kuuma mies vaan Miten voi ikin perustaa ees perhettä kun en kostu enää normi miehistä: Jatka ppken kanssa 8. Ehkä hieman erillainen vastine nannna nananaaalle Olen keskiverto miestä pienempi mies ja näiltä osin suurin osa naisista ei noteeraa lainkaan.

Luonteeltani taas mies, joka ottaa aina tilanteen haltuun. Vahvuus jonka vasta myöhemmin olen huomannut on empaattisuus joka auttaa nopeasti aistimaan mitä toinen kokee ja haluaa.

Nyttemmin eronnut 10 vuotta kestäneestä liitosta. Vaimo oli vajaa 10cm pidempi alpha naaras jonka kanssa seksiä lukuunottamatta liitto oli yhtä taistelua. Eron jälkeen sanoin että hän tarvitsee vähintään kaksi rakastajaa. Ja näin kävikin parhaimmillaan on ollut ilmeisesti kolmekin ja tiedän hänen olleen erittäin tyytymätön. Asia kyllä onnistuu ilman suurempia lihaksiakin jos on taitoa. En ymmärrä jos parhaan nautinnon saat sitoumuksettomasta seksistä poken kanssa, lienee turha haikailla muuta.

Tuskin poke jättää 20 vuotta nuorempaa rakastajarta. Ei se rinnoista ole kiinni!! Hitto että näin keskellä yötä repesin kun luin teidän juttuja. Viimeisin kirjoitus on paras. Me naiset halutaan ympärileikattua megakalua, lihaksia ja pituutta.

Ei halua seksiä muuten jos ei ole sullakaan mitä tarjota ap. Ei elämä voi olla seksin takia pilalla. Että kun sivusto on täynnä tyhmiä juttuja. Ei tiedä itkiskö vai nauraisko kun näitä lukee koska ihmisten typeryydellä ei tunnu olevan mitään rajaa. Pata vanha porvari 8. On harvoja asioita, joissa arvostan luomua. Rinnat ja punaviini kuuluvat niihin. Luomu punaviini on kertaluokkaa vaikeampi kuin perus teollinen tuote. Onnistuessaan, siinä on kuitenkin sellaista syvyyttä, jota ei ole parhaissakaan tavallisissa.

Luomurinnoilla on kiva leikkiä. Ei ole väliä, ovatko isot vai pienet. Naisen rinnat vapaana ovat haluttavat koosta riippumatta. Se on sama, kuin isokullisen miehen kanssa!

Pienikullinen ei jaksa kiinnostaa, kun on isoon tottunut. Joten olen mieluumin yksin, kuin lähden pienen pippelin kanssa seurustelemaan Joo, juon vain luomumaitoa. Ei oikeasti, hyvää päivää.

Mielestäni kertoo aika paljon ihmisestä jos elämä pyörii rintojen ympärillä. Yhy nyt elämä pilalla. Sulla tuo on selkee fetissi, vähän niinku kumisaappaat jalassa oltava naidessa eikä sellaseen taida olla lääkettä pakkomielle mikä pakko. En ees lukenut meijerin tekstii, mut oli isot tai pienet ryntäät, aidot luonnolliset tisut on parhaat! Munkin mielestä miehellä pitää olla ainakin sellanen 30cm kalu, et alkaa ees pikkasen kastuu ; Kattelen joka päivä kuvii sellasista Miehetkin vois vähän ajatella et jos nainen ei anna niin olisko niiden pili vaan liian auttamattoman pieni ; kyllä se mehukas makkara on aina se jokin Jos sanoo rakastavansa isoja rintoja, seuraa kasa miinuksia ja aivan pataluhaksi haukkuminen sekä isojen rintojen ällöttävyystä meuhkaamista.

Jos sanoo rakastavansa pieniä rintoja, seuraa kasa plussia ja fiksuksi kehumista ja pienten rintojen ylistämistä. Kukaan ei näe tässä mitään ristiriitaa? Toisekseen, rinnat eivät ole vain lasten imettämistä varten. Selittäkääpä miksi nisäkkäillä ei tapaa olla rintoja vaan pelkät maitoa tuottavat nännit?

Miksei muilla kädellisillä ole niitä? Pelkät nännit riittäisivät ruokkimiseen aivan hyvin. Evoluutiobiologien teorioiden mukaan rinnat ovat kehittyneet ihmisnaaraille nimenomaan seksuaalisiksi houkuttimiksi, joidenkin teorioiden mukaan jäljittelemään pystyasennossa käveleville apinoille siis ihmisille pakaroita. Oli totuus mikä hyvänsä, jo se että moni nainen kokee rintojen hyväilyä eroottista mielihyvää tuottavana, jotkut saavat jopa orgasmeja siitä, tämä kertoo, että rinnoilla on myös seksuaalinen funktio, ei vain ruokintatehtävä.

Mutta tämä nyt on helmien heittämistä sioille. Ja naiset, kun sadannen kerran samassa ketjussa sanotte, että ette tekään ole halunneet kuin isoa munaa sellaista kerran saatuanne, se ei me enää mitenkään nokkelaa, etenkin kun aloittaja oli ensimmäinen joka vertauksen esitti aiempana ketjussa. Niin, kyllä se evoluutio tarkoitti ne isot munat naisille houkuttimiksi.

Isot rinnat hyvin alkavat roikkua jo nuorena navassa ja käyvät hyvin kärpäslätkistä. Pienet rinnat pysyy terhakoina, nuorekkaina. Pienimunaiset on karseeta katseltavaa, Siis mähän en voi enää ees kaupungilla kävellä, kun mietin vaan miten pieni tollakin miehellä varmaan on! En kestä sitä myötähäpeetä! Vilkuilen aina miesten haaroväliin ja mielellään vielä kourasen sieltä et saa kunnolla varmistuttua että on aitoa tavaraa eikä vaan jotain pumpulia siellä esim!

Käyhän tää työstä etsiä niitä isoja, suomalaisilla on vaan niin onnettomia, mut onneks mun tyttökaverit vinkkas pari tiettyä maata missä niitä kunnon vonkaleita liikkuu!

Siellä kun vähän käy nusauttamassa niin halveksunta suomi miehiä kohtaan kuulemma nousee pilviin ; AAAH. Ja näiden ukkojen takia on syömishäiriöt, kauneusleikkaukset, silikonit jne. Koska toiset tyhmät menevät lankaan tähän. Kun kasvat vihdoin aikuiseksi ja näet mitä elämä todella on ei se elämä pyöri sinun ympärillä, eikä tissien ympärillä, tuolla tapahtuu paljon muutakin ajateltava kuin tissit niin ymmärrät. Mä en ymmärrä näitä trolleja, onhan se tärkeää, että kiihottuu omasta kumppanistaan.

Siksi nykyään onkin hyvä kun voi koemaistaa ennen kuin menee naimisiin. Ja ei se koko pelkästään mitään ratkaise. Pitää olla tarpeeksi jäykkä ja kova esim. Pituus ja paksuus on tärkeitä et kumpaakin on, mutta jos mies ei saa sitä nousemaan ja siinä on aavistus pehmeyttä niin yäk.

Sit pitää olla isot suonet näkyvissä. Mä en saa ikinä orkkua jos ei se täytä vaginaani kokonaan, Miks menisin sellaisen reppanan kanssa naimisiin tai edes seksisuhteeseen joka ei onnistu mulle orkkua saamaan?

Niinpä, kyllä se mies pitää ulkomailta nykyään hakea jos haluaa nauttia. Ja kukapa ei haluis nauttia. Oma nautinto on tärkeintä elämässä. Mun mielestä miehet täällä suhtautuu hyvin siihen tosiasiaan, että todennäköisesti he eivät ikinä saa sellaista naista joka olisi heihin tyytyväinen. Ryhmissä heijastellen toisiimme haluja ja toiveita muokaten todellisuutta ulkoa tulevien paineiden edessä, lopulta valmiita ilmaisemaan avoimesti halumme kaikkien edessä, kuten esim.

Tuossa on käsitetty jotain väärin, ihminen voi alkaa esittämään olevansa ryhmän toiveiden kaltainen, välttääkseen konflikteja, kouluissahan se on hyvin yleistä, mutta sisäinen arvomaailma lopulta ratkaisee, mitä tekoja tekee ja missä laajuudessa, jopa teinien keskuudessa?

Mitään tuloksia ei siis tule, muuten kuin sellaisten osalta, jotka sitä ryhmäpainetta vielä tarvitsevat ja haluavat sellaiseen alistua. On vaikeaa olla yksin väärässä, saati sitten oikeassa. Turhien konfliktien välttämiseksi on parempi olla vain hiljaa ja myöntyä muiden mielipiteisiin.

Tämä on tapa, johon ihminen opetetaan. Sitten kun kaikki ovat hiljaa ja myöntyvät muiden mielipiteisiin nuosee jostain yksi vahva johtaja, joka ottaa ohjat. Hänelle muovautuu kyky muokata ihmisen koko kuvaa todellisuudesta. Ihminen on aina manipuloitavissa, tavalla tai toisella. Toki ilman yhteisöä ja jaettuja arvoja ei ole mitään. Kysymys vaan kuka luo niitä arvoja? When Pekka came in the picture, i lost my meening, i have been down: Just stop sitting on your ass, do something!

It is your responsibility! Those things are not reality, i Like to bee around under 18's to telling them about others relationships, they have to understand they are under me and they have to do what is told them. Values, learn to lick asses! Are somebody bulling Pekka! It is wrong to talk pekka's homosexcuality, nothing wrong to be gay! Ultra bra support team: Homos homos, go go! Älä selkääsi näytä,kasvosi eteen tuo! I did not understood, just lissing to me, is it great to be forever 16th, is it?

Great, we share something in common, help share pussies that is your main goal in life! Pekka has changed this country! It is big acciehvement from a homosexcual MAN! That's the way to go! Ooh yeah the woman's right yeah yeah, still it is year of gay MAN! Björn, can we share a thoughts, in private! And Pekka in public i share your thoughts, have a Nice life and be there Nice life for everybody.

NOW in private, lets start the business,öör ment duty. What da ya say about that! IF i were't pregnant, i would, but now my energy goes to avoid publicity, how annoying is to talk other persons life!

What has happened, what can i say now, how to claim right to peep, what can i do, what can i do, make UP something something! WE TRUE believers, priest and so on, share also pekka's view, every person is equally, homo's and other minorities are close to our hearts ; The so called "persu": White homo, what you mean?

IF you have trouble with homo' white or color, we are against that! You are very bad persons! The so called "persu": They give free to mens Like me.

What is wrong at womens!? Human trade is againgst human rights! I as a only special women with hilary clinton fight againgst wrong doing. Why just not a share pussy to everybody, why? Why not to behave Like a sixteen and hang around sharing pussy, why why not, everybody have to live sama way, have to have to! Olipas vaivalloista lukea noin huonoa englantia You Åre not in danger, not in danger, no need to bee group with the groupies!

Stay clam, talk to a sensive friend, breathe normally. This is just a yearly check, repeating: You Åre not in danger, not in danger! This is perfect world! Well, this is a yearly backround and language test of employer. You need a english teacher. A female, not male, with very attractive look, a good sense of humor, a romantic mind with a little bit sexy bahavior. Stay calm, you probably find her very close to you ;.

Female correspondent certainly strengthen our excellent team! You are most welcome! Huomaa toiston, puhe käännetään aina illuusioon, fantasiaan, paetaan näennäistodellisuuteen, mikä todistaa lapsellisuudesta, pakenemista todellisuuden edessä. Halua alistua "aikuisten" maailman edessä, suostua alisteiseen osaan, uskotella olevansa yhteiskunnassa riippumaton tekijä, avuton, muuta kuin näennäistodellisuudessa pakenee fantasioiden kautta "tekijäksi". Ei ehdotuksia kielioppitunneille, ei, asiat ovat fantasiaa, johon "pitäisi" ottaa osaa.

Kuinka avuttomat, alistuvat ihmiset näyttävätkin niin mielenkiintoisilta, paetessaan itsepetokseen, uskotellen milloin mitäkin oikeutusta tekemisilleen, jottei syyllisyys takertuisi hihaan. Alistuvat persepitkä paviaanit, mitä mahtitekijöitä. Feministit välisen johdolla tarvitsevat uhreja, joiden selän takaa huudella, Halonen on "surullinen" ahteen tapauksen edessä, alentaa itsensä ja uhrin säälin ja tunnetilan käsittelijöiksi, jolloin itse asiaan ei saada koskaan tolkkua.

Niinistö toteaa neutraalisti yks kantaan kiusaajille on osoitettava paikkansa. Feministit kovat naiset tarvitsevat syyllisen, heillä ei ole kykyä rakentaa yhteiskuntaa, jossa edes peruskäsitykset ihmisten välillä toimisivat.

He klikkyityvät peloissaan muiden "suvaitsevaisten" kanssa vääristyneen kulttuuripiirteen edessä ja uskottelevat ettei sille voi mitään, sarjakuristaja saa taposta ja raiskaamisesta 4vuotta, jolla yhteiskunta osoittaa naisille, mitä heistä oikeasti ajatellaan ja tämä maassa jossa naispresidentin piti olla edistyksellinen jne.

Mutta he mielummin nyyhkyttävät kun oikeasti olivat vallanpitäjiä ja tiennäyttäjiä. Kaksoistodellisuuteen pakenevia tekopyhiä, ei mitään sen ihmeellisempiä. Alistuvien, avuttomien ihmisten yhteiskunta, jotka vielä "aikuisina" uskottelevat tarvitsevansa ryhmäpaineen tuomaan turvaa. Mikä todistaa siitä kuvioista, että ehdollistaminen alkaa toimimaan kun tarpeeksi hoetaan ja pönkitetään miehisen kulttuuripiirteen edustajaa, joka useissa toimissaan on vain keskinkertainen, mutta tarpeeksi itsevarma olemaan julkisuudessa röyhkeä.

Tosin, Jenni pidättelee ja vain esittää olevansa kova tekijä, silti mitään sanottavaa ei ole, kuin hillitön halu uskoa, että julkinen työ itsessään toisi merkittävyyden, varsinkaan jos lopulta vain "pelkää" kun törmää siihen miehiseen linnakseen ja niihin tekijöihin, jotka sitä ylläpitää, silloin alkaa pikkutyttömäinen sirkuttelu, jossa vastuu siirretään muille. Vappu nyt on ihmisenä aikamoinen ja koska hällä ei halua ole muuhun kuin tehdä työnsä, samat määreet ei koske häntä.

Missä siis on se "teidän" maailmamme ja mitä siihen oikeasti sisältyy. People, mostly under 18'th sawed illegal materian, the testing was named "temp to bully". The tester found most to his suprise, that even people had no motive to stay in the group, which was NET based group, meaning people never had Any contact to person, they still taught that they were very close to the person, whom was "bullyed". The main observe was that they affaired so much the word "bully" that they taugh it was real and happening around them.

Because of that fear, they lived the situation as it was actually happening just around them, eventhough they just read and watched materials at NET. The person was fictional, but group was and are still "live", making stories to group members. That's for the today, world is funny place! Everything, eli kaikki tulee aina toteennäytetyksi, kerta toisensa perään, eikä ao: Tänään lehdissä kerrotaan maanlajuisen pedofiilirenkaan paljastumisesta, kymmeniä tyttöjä uhreina.

Peepping "tom" pehmittää toimintaa netissä vuosikausia, pyörimällä teinien seassa. Suomalaiset "aikuiset" hyväksyvät sen koska ovat yhteiskunnassa, jossa pitää tiukasti esittää olevansa juuri oikeassa ryhmässä oikealla puolella.

Jolloin ryhmäpaine pitää heidät kuuliaisina sallimassa mitä tahansa, jotta he itse kokisivat olevansa "turvassa", vaikka se olisi täyttä illuusiota. Ilmentävät pelkoaan hysteerisellä käytöksellä, alentumalla "kuuntelemaan" aivan älytöntä soopaa teinien seurassa. Leikkivät huomaamatonta, kuinka ovat pehmittämässä peepping "tomin" lailla käytöstä, joka nytkin on tullut ilmi, manipulaatiota hyväksymään asioita, joihin pitäisi ottaa toisenlainen kanta.

Tasavallan presidentti Halonen ilmoittaa lehdessä, että häntä nimittely on satuttanut, kerrotuaan niin H Harkimon ohjelmassa. Ympäröivä todellisuus on monille täyttä abstraktia käsitettä ja se täytetään joko vain pyörimällä oman navan ympärillä tai mielikuvilla, toisten ihmisten asioilla, jottei heidän oman elämän pienuus korostuisi, jottei tulisi mielikuvaa etteivät he täytä "oikeanlaisuuden" kuvaa ja säästyisivät pelolta.

Yhteiskunnan mekanismi pitää yllä vääristyneen miehisen kulttuurin illuusioita, feministit ym. Kerta toisensa jälkeen poliisi varoittaa teinejä netin vaaroista, ettei kaikki ole niin kuin esitetään, no, uskovathan he sitä itsekin. Marko Fobba virtuaalipoliisista saa "ansiokkaasta" työstään kutsun linnan juhliin, esittää kuitenkin ettei nyt paljastuneesta tapahtumasta ole ollut mitään näyttöä esim. Poliisi on sokea kana silloin kun se hyödyttää heitä ja nostaa heitä itseään, silloin kun pitää näyttää että poliiseista on oikeasti yhteiskunnassa hyötyä, eikä määrärahoja saa vähentää tulee rikoksia ilmi näyttävästi.

Totuushan on se, että useat teistä on ollut mukana pehmittämässä "peeping tomin" kanssa yllämainitun toiminnan sallimista ja aseiden muokkaamista teinien keskuudessa. Ettehän te tosin sen kanssa ns. Osa 2, mikä oli toteennäytettävä.

Hesari jatkaa tänään samaa linjaa, tekee Rädystä "luonneanalyysi" jutun, jossa tuttavat kalakeitto juttujen avulla haluavat uskoa toisin, mitä "kiusaamis"syytökset esittävät. Kykyä ei siis ole kuin ryhmässä demonisoida yksittäinen ihminen. Vain pari lausetta laajassa jutussa käsitteli itse asiaa, jotka ovat, jos järkevästi ko. Noista asioista Rädyn tulisi saada huomautus. Kaikki muu on naurettavaa hölynpölyä, joka ei edesauta edes tämän eikä muidenkaan vastaavien selvittelyä.

Miksi valitsevat tuollaisia miesjohtajia, miksei osata puuttua epäkohtiin, vaan alkavat innoissaan nimittelyn,keittiöpsykoloinnin? Alistuvat kerta toisensa jälkeen samoille mekanismeille. Hesari totesi Niinistön tulleen valituksi sen takia, että ihmiset äänestivät Haaviston homoutta vastaan. Osittain totta, niin on minullekin suoraan todettu, mutta kyse on edustamisesta, raja tulee siinä vastaan, että eivät halunneet, että nuoren miehen kanssa oleva mies ottaa valtiovieraat vastaan.

Yhteiskunta ei voi toimia ryhmien mielialojen mukaan, vaan oikeasti järkevien päätösten ja lakien mukaan, oikeudentajun mukaan. Ja sellainen yhteiskunta on vajonnut sekavuuteen, valheellisuuteen, jos on tarvetta pääasiassa mielikuvien avulla "johtamiseen".

Heikossa yhteisössä virtaukset vievät ja ihmiset alistetaan laumakäyttäytymiseen. Nuori nainen, jonka katse on ulapalle siis kauas, kolumbus katse, mitä tuolta maailmalta löytääkään toteaa että seurustelu estäisi vapauden toimia tms.

Samaa mieltä, vaikealukuista hirveää skeidaa. Hesarin heikkotasoisista jutun kerronnista. Maanantaina oli juttu, jossa oli haastateltu nuoria ensimmäisestä seksikokemuksesta ja tuotu esille "Lula" keksitty nimi , jonka tarina ensimmäisestä "seksikumppanista"?

Jos tuo tarina on totta eikä väritelty juttu, jolla halutaan tuoda jotain näkökulmaa esille, niin seuraavaksi "lula" törmää elämässään vaiheeseen, jossa alkaa kyseenalaistamaan elämäänsä, että riittäkö tämä todellakin, että on "hyväksytty", että mitä hän todella haluaa ja rupeaa olemaan riippumaton "hyväksynnän" tarpeestaan ja kasvaa omaksi persoonaksi, eikä vain "ympäristön tuotteeksi".

Myös tämän päivän hesarissa on esittely ohjelmasta -Iholla-, jossa myös nainen alkaa kyseenalaistamaan omaa elämäänsä, sen sisältöä jne. Yksi vaihe elämässä on yleensä aina vain yksi vaihe, kunnes tulee uusia näkökulmia ja tilanteet tulevat näyttämään toisenlaisilta eri mahdollisuuksien pulpahtaen esiin. Lula kärsi heikosta itsetunnosta ja löysi ensimmäisen seksikumppaninsa vuotiaana. Halusin löytää kohtalotoverin, mutta kukaan ei tullut. Ajattelin, että osani elämässä on jäädä ilman.

Perhepiirissäni opittiin olemaan kysymättä, joko seurustelen. Pari kuukautta sitten maailmani kuitenkin kääntyi päälaelleen. Kohtasin eräissä juhlissa ihmisen, jonka kanssa minulle syntyi erikoinen yhteys.

Sain kuulla olevani kaunis ja ainutlaatuinen. Aluksi sitä oli vaikea uskoa. Jokaisella kohtaamisella luottamus ja läheisyys kuitenkin kasvoivat.

Fyysinen yhteys oli vain ajan kysymys. Kauan odotettu eka kerta oli epämukava. Seksi tuntui eläimelliseltä ja primitiiviseltä ja sattui.

Minulle tuli pahoinpidelty olo. Ajattelin, että tällaistako tämä nyt onkin, ja olin koko yön vihainen. Seksiin tottuminen on tapahtunut hitaasti, kun suhde on syventynyt. Vähitellen ajan kanssa olen päässyt tutustumaan itseeni ja seksiin tavalla, josta teinivuosina haaveilin.

Nyt voisin rakastella tuntikausia vaikka joka päivä. Vai siitäkö, että tunne-elämä suistaa raiteiltaan: Jokainen rakastaa omalla tavallaan. Ihminen voi rakastaa myös itseään, luontoa, runoutta, suklaata tai sunnuntaipäiviä. Siispä tiedosta viis, rakkaus lienee kesyttämätön arvoitus.

Hyvä mieli tulee yksin tiedosta, että toinen on olemassa.

.. Mun mielestä vaan se sellainen voihkiminen on aina ollut jotenkin teennäistä pornohömppää, mutta tosiaan olen joutunut yllättymään tässä. Vai että normi Olen varsin kokenut seksuaalisesti - mutta henkinen rakkaus ja ystävyys se vasta vaativaa onkin. Itsellä ollut itsetunto maassa, kun joka paikassa nykyään tunnutaan toitottavan että ei saa roikkua, kiinteää pitää olla ja fiksut miehet tykkää enemmän pienistä. En aluksi pitänyt isoista tisseistä lainkaan, mutta sittemmin totuin niihin ja nyt olen huomannut etten enää kiihotu pienistä nisuista.

Big titts eroottinen fantasia homoseksuaaliseen

Sex shop lappeenranta sihteeri homoseksuaaliseen suomi