Ei ilmaisjakelua tarra seksi homoseksuaaliseen takaapäin

Taistelun tiimellyksessä erään nunnan luuta katkesi, mistä suuttuneena hän otti yhden mutterin, ruuvasi sen Meisselillä kiinni luutaansa ja sai luutansa korjattua. Mutta luuta muuttuikin lentäväksi. Lentävitse luudiksi Mutterin, Meister Meisselin, Budokanan ja pupununnien yhteenotto yltyi astraaliseksi valtataisteluksi, johon eivät malttaneet osallistua myöskään seitsemän peninkulman kääpiöt, Darth Wader sekä suunnaton supermöhkelö G'fa.

Sillä he olivat matkalla taruhirviökonventtiin, jossa pikku ponit kirmasivat vapaina. Kesken lennon nunna Matilda sai uskonnollisen ilmestyksen. Kaikki kirkastui, ja suunnaton valo ympäröi hänet. Tietämättään hän oli koonnut paratiisin avaimen, luudan, joka avaisi suuren pääsiäisPupun tukkeutuneet munanjohtimet! Kun Elämän muna oli viimein saatettu maailmaan, otti se mukaansa messias Meisselin avartamaan itselleen ihmisyyden saloja.

Yhdessä he lensivät auringonlaskuun. Kesä ei ole helpointa aikaa olla toimittaja - ainakaan laadukkaan sanomalehden, joka tupsahtaa ihmisten postiluukusta joka aamu.

Tänään olin tupsahtanut sisään Antti Tuiskun huoneistoon, ja lojuin pöydällä odottamassa päivän mehevintä juorua. Sillä silmäyksellä sisään sipsuttihe kyseinen Idols-tähti itse, kerassaan uusi kohuystävänsä. Mutta kuka tämä mahtoikaan olla?

Sen tiesi vain Antti itse ja tietysti hänen kohuystävänsä. Lehden sivujen välissä oli aika tukalat oltavat ja painomuste tuoksui voimakkaasti, mutta juoru oli saatava syntymään.

Yhtäkkiä Antti tarttui voimakkaalla otteella kynään, ja alkoi piirtää viiksiä lehden kannessa mainostavalle kohumallille. Kynä lävisti silmäni, ja vuosin painomustetta kuin pistetty, muttei pantu, sika. Antti siirtyi kohuystävänsä luokse ja alkoi taiteilla varmoin ottein hänelle viiksiä. He siirtyivät peilin ääreen ja alkoivat kikattaa kuin teinitytöt. Tässäpä alkoikin jo olla aihetta lööppiin! Jäin vielä odottamaan, tapahtuisiko seuraavaksi jotain vielä hurjempaa. Antti siirtyi makuuhuoneeseen, minne kohuystävä seurasi innokkaasti, ja kohta kuulinkin villejä kirkaisuja ja raskasta huohotusta.

Kaapista hyökännyt mörkö raportoi asiasta myöhemmin yksinoikeudella 7-Päivitystä-lehdelle: Aivottoman pesukoneen päivät olivat päättymään päin. Kuin yhdestä suusta he kuulivat kuivausrummun ja mankelin sanovan: Orvokki keskeytti lohdullisen poeettafilosofoinnin käyskentelemällä pesuhuoneeseen arvokkaasti kuin mursuruhtinas.

Hän kallisti kastelukannua, ja yöastian ruusut alkoivat rehottaa sadeveden hyväillessä niiden terälehtiä. Noille piikeille on tehtävä jotain! Orvokki päätti leikata ne irti tylsillä kynsisaksilla, joita hän piti aina mukanaan.

Niin putosivat piikit lattialle ja kulkeutuivat sadeveden mukana viemärikaivoon. Mutta eihän pesuhuoneessa satanut, ihmetteli Orvokki. Mutta se oli myöhäistä sillä jätevettään Orvokin ylle hämäykseksi pirskotellut Aivoton pesukone jysähti hänen päälleen kostoksi. Pesukone oli jo pitkään himoinnut aivoja, sillä sisimmässään se oli kuin pesukone, tai zombi-Jeesus, johon oli asennettu pesurumpu, muttei aivoja.

Tai oikeastaan pesurumpu toimitti aivojen virkaa, mutta siinä sitä oltiinkin sitten aika pyörällä päästään. Orvokki tarttui pesukonetta johdosta kiinni ja riuhtaisi sen irti seinästä. Pesukone ei ollut tästä järin vakuuttunut, ja vaatikin pesuhuone-oppositiota jättämään epäluottamuslauseen.

Lause käsiteltiin heppakonventissa äänin klip - klap - klop - 1 klumps , mutta Orvokin tuomiota lykättiin, sillä konvehdin lisäksi kokonainen heppatyttö jäi vahingossa kavion alle, joka kiidätettiin oikopäätä sairaalaan. Sairaalassa se olikin pesty juuri samassa pesukoneessa, joka nyt taisteli Orvokin kanssa aivoista. Ja millainen kiista se olikaan! Naapurit kutsuttiin todistamaan, mutta jokaisella oli tarinasta oma versionsa, jotka julkaistiin myöhemmin iltapäivälehdissä julkimoiden kohuystäväpaljastusten ja ex-mäkihyppääjien uusimpien sattumusten rinnalla.

Orvokki kiisti kaikki yhteydet Antti Tuiskun ex-tyttöystävään, mutta pesukone joutui myöntämään viettäneensä viime juhannuksen Matin rantasaunassa.

Sairaalasta päässyt kavio pelasti tilanteen heräämällä tästä unesta, jota hän oli nähnyt koko yön. Aurinko paistoi kauniisti ja pian kavio unohti edes nähneensä unta. Se oli yhdestoista Näppäilin numeron niin hitaasti kuin voin ja jäin odottamaan jännittyneenä. Joku nosti toisessa päässä luurin. Suljin luurin ja jätin sen rauhaan, enkä enää koskaan katsoisi taakseni. Päättyneistä elokuvista toisiaan olisi voinut oppia, että se, joka taakseen katsoo, saa kimppuunsa lonkerohirviön. Ja niin, elämäni katkeilevan filmin välkkyessä edestakaisin silmieni valonheittimissä, näin lonkerohirviön G'fa edessäni ilmiliekehtivänä.

Sitten näin valoa vuorten välissä ja pääsin pois. Ei ole helppoa olla hyvä ihminen. Vaikka kuinka yrittäisi, on elämä silti kuin G'fan vatsalaukku, josta ei pääse pois. On ymmärrettävä, että tahto ei yksin riitä hyvyyteen, vaan tarvitaan ja siten on edellytettävä myös tekoja sen eteen. Sytytin tulitikun ja näin G'fan sisäisen pimeyden. Tulitikku symboloi minulle toivon liekkiä.

Ei rakastaminenkaan aina helppoa ole, mutta tärkeinhän on ajatus. Kuiskuttelimme toisillemme aimo tovin ja G'fa vei meidät yhteiselle hanimuunillemme, ja minä olin onnellinen. En vatsan pimennossa tokikaan nähnyt nähtävyyksiä, mutta rakkaani kudoksen läpi kuulin Barseloonan ruuhkan tuiskeen. G'fa-kultsi toisinaan myös ilahdutti minua syömällä postikortteja, joita toivoni kynttilänliekin valossa saatoin haikailla.

Puhelin soi aina juuri jännittävimmällä hetkellä. Se oli kahdestoista Nostin luurin ja jäin odottamaan. Sekunnit matelivat kuin sisiliskot rantakalliolla - eivät tosin yhtä nopeasti - mutta matelivat kuitenkin. Sellaista se elämä on: Mitäpä sitä ei julkisuuden eteen tekisi. Jotkut heittelevät kermakakkuja, mutta minä kamppaan.

Olin nyt jo pidemmän aikaa suunnitellut kamppaavani suuremman hyvän nimissä tuon senaattoreista suurimman, nimittäin itse Heppakonventin Johtaja-Orin.

Tiesin, että tämä olisi tähänastisista tehtävistäni vaikein. En ollut aiemmin kampannut julkisuudessa ketään nelijalkaista, ja harjoiteltuani ahkerasti naapurien, sukulaisten, tuttavieni ja kylän miesten, muttei naisten, koneilla ja poneilla muttei masiinoilla tunsin sisuksissani olevani valmis haasteeseen.

Heppakonvehdin turvallisuustoimia oli tiukennettu viimeaikaisten kamppausyritysten vuoksi, joten joouduin pukeutumaan valeasuun. Kiskoin päälleni konvehdirasian, jollaista pilveili konventissa pilvin pimein. Jo vain kuuluikin pilttuusta "klop", kun konventin päätöksen kaiku kajahteli koleissa käytävissä.

Heppätyttö kantoi minut pääsaliin, sillä joku oli taas kerran äänestänyt klumps, ja uusia konvehtirasioita tarvittiin. Riuhtauduin rasiasta raikuen kiinni senaattorin koipeen. Senaattori ei kuullut mitään eikä kukaan muukaan minua huomannut paitsi että joku katsoi minua hämmästyneenä, mutta oletti minun ilmeisesti kuuluvan asiaan.

Senaattori alkoi vaappua puolelta toiselle kuin vaapukka ikään, mutta säilytti silti vakaan kavio-otteensa maan kamarasta. Nyt ei auttaisi muu kuin toivoa, että senaattori liukastusi minuun! Jo niin monet konvehtipolvet olivat taistelleet turhaan heppakonventin hirnuvaltaa vastaan, ja nyt oli minun vuoroni olla vuorostani kansani esitaistelija , vapauden kirsikkatäytemarttyyri. MINUSTA ei tulisi marttyyriä sillä pelkäsin liikaa kuolemaa kuollakseni enkä halunnut jäädä ammottavan kammottavan kavion alle.

Aloin kiivetä konisenaattorin koipea ylöspäin. Tämän seurauksena senaattori menetti tasapainonsa ja kamppautui maahan! Senaattori joutui eroamaan ja uusi hyvä senaattori nimitti uuden konvehdin, joka jakoi kaikille hepoille lisää konvehteja.

Ja tokihan Giorgio oli täydessä toimintavalmiudessa, olihan hän sentään vanha tekijä alalla. Tuula siirteli Giorgiota parempaan asentoon ja lysähti istumaan hänen viereensä. Valonheittimet kuumottivat ja kamera kävi kiivaasti. Nyt piti vain toimia. Heti sujahtivat G'fan lonkerot Giorgion salaisimpiin sopukoihin, joita olikin paljon; tuskin jäisi miehestä ainuttakaan aukkoa poraamatta. Tuula katseli vierestä ja otti taskustaan piiskan jolla hän alkoi tampata mukanaan tuomiaan mattoja.

Olisihan sen ehtinyt tehdä aamullakin, mutta matot lensivät aina miten sattuu tamppaamisen jälkeen, ja Tuulaa pelotti korkealla. Oli vaikea sanoa, mikä kohouma Giorgion housuissa oli G'fata, mikä Giorgioa. Lonkerohirviöidenhän tiedettiin osaavan taidokkaasti naamioitua housukäärmeiksi.

Tuula otti esille taikinakulhon ja sekoitti sinne jauhot ja hiivan. G'fa alkoi vaivata lonkerollaan taikinaa Tuulan keskittyessä Giorgion nautinnollisten voihkaisujen hillitsemiseen.

Mutta G'fan lonkerot olivatkin jo Giorgion suussa! Ja pian myös Giorgio piili G'fan kidassa tarjoamassa tälle oraalisia kiksejä.

Potkiminen ei auttanut, sillä G'fan suu pysyi tiukasti kiinni ja Giorgio vain alkoi valua alas G'fan ruokatorvea. Tällä välin Tuula ehti huolestua, sillä "miten me nyt hei saatais niinku kuvattua kaikki tää 'action', kun se alko nyt siirtyy G'fan sisäpuolelle!

Punalipun löydettyään Kenin asunnolta Barbie käveli ulos jälkiä jättämättä. Porraskäytävässä kolisi kun Barbie sipsutti 15 sentin koroillaan ulko-ovelle. Hän hyppäsi ensimmäiseen bussiin, jonka onnistui löytämään parin tunnin kuluessa, koska Mattel-kaupungissa ei kulkenut muita busseja kuin Barbien vanhan rokkibändin keikkabussi.

Ja suojan värihän oli Punainen! Barbie tunsi kommunistikarkoituspartion johtajan veljen tädin kummin serkun kaiman, mistä ei ollut paljonkaan apua. Barbiella oli vain yksi keino jäljellä.

Hän alkoi kiljua silmittömästi, mikä tulikin luonnostaan, sillä hänellä ei ollut silmiä, vaan ainoastaan kesto pigmentoitu silmämeikki. Ken kulki ympäri asuntoa rallatellen mielessään "Ken on heistä kaikkein kaunein. Niiden muistoja remuavan tuoksun pökerryttämänä hän sai pakkomielteenomaisen ajatuksen. Hänen oli aivan pakko alkaa juosta edestakaisin asunnossa ja huutaa suureen ääneen "Olen anatomisesti korrekti, olen anatomisesti korrekti", vaikka silmätön Barbiekin näkisi, ettei tämä ole totta, jos olisi paikalla.

Ken ei itsekään uskonut valettaan, joten hän kiinnitti haaroväliinsä Barbien sukan. Barbie oli kuitenkin kuullut Kenin huudon ja tullut katumapäälle, ei -alle. Hän palasi Kenin luo ja he elivät elämänsä onnellisina loppuun asti -- tai seuraavaan tarinaan. Kymmenien vuosien kansainvälisen yhteistyön tuloksena on kehitetty rokote, joka tehoaa kaikkeen mikä ihmisessä voi mennä pieleen. Tetanuksen ja influenssan lisäksi se kattaa peräpukamat, vesikauhun ja homoseksuaalisuuden -- ja myös epätoivotun poliittisen liikehdinnän, ylisuuret aivot sekä epäkäytännöllisen moraalisen selkärangan.

Harry, sinä olet saanut rokotteesta avun kansasi nälänhätään sekä ilmastonmuutokseen? Kyllä, vasta-aineet soluhengitystä ja hiilidioksidia vastaan takaavat myös haitallisten radikaalien muodostumisen, jonka ansiosta olemme voittaneet kuoleman. Älä siis sinääkään epäröi soittaa. Jos tilaat heti, voit voittaa näin upean maailmanrauhapommin.

Kun kannat sitä kaulallasi, ihmiset pelkäävät sinua niin, etteivät he uskalla lähestyä ja lyödä. Lisäksi jos ostat 2 tunnin sisällä saat autoosi ensi talven moottoriöljyt. Kas, tässä on kuva Bridgetistä, joka ennen kuin seurustelimme oli läskiperse, eikä ole siitä miksikään muuttunut, mutta yhtiön ei tarvinnut maksaa hänelle kovinkaan montaa tuhatta saadakseen hänet kameran eteen valehtelemaan ja heiluttelemaan noita suloisesti lyllertäviä utareitaan.

Adbustersit ilmoittavat näin vallaneensa ostos-tv: Nimittäin, jos tilaat tällä sekunnilla, lähetämme sinulle ilmaiseksi myös "ei mainoksia"-glitterpaidan, jonka arvo on yksi ihmiselämä.

Nyt suoraan Afrikasta näytämme teille pätkän tosi-tv: Näette tosin ruuduillanne vain tavallisen kalmottoman savannin koska a kalmo ei tallennu videolle ja b kalmolla ei muutenkaan ole riittävästi ulottuvuuksia jotta sen voisi nähdä. Tarjous on voimassa niin kauan kuin rokotuksia riittää. Jos otat perheellesi rokotuksen, voit uhrata naapurisi kalmolle niiden kuoltua auto-onnettomuudessa jota vastaan rokotus suojaa , vaikka rokotus ei kalmolta pelastakaan.

Lisäksi naapurisi taloon syttyy tulipalo ja jos olet nopea, se leviää myös eduskuntataloon. Kallisarvoinen mutta hyvin käytetty mainosaikamme alkaa olla pahasti lopussa, mutta muistutettakoon vielä Totuus Mainonnassa -sopimuksesta, jonka alla toimimme ja jonka mukaan Totuus on erityisesti suojeltava laji, jota voidaan ylläpitää vain ex situ -suojelussa Korkeasaaressa.

Jos siis teet Totuus-havainnon, ilmoita siitä ruudussa olevaan numeroon. Kymmenen ensimmäistä saa liput taivaaseen, siltä varalta että rokotteemme ei poistakaan kuolemaa. Luulen etten kestä enään hetkeäkään -- käteni alkavat räpyttelemään ja kurkkuni kirkumaan, jalkani juoksemmaan, pois pois näiden ihmisten luota. Tällainen angsti ei sopinut kirkolliselle arvolleni, olinhan apostolisen tradition kautta itsensä Tuomon seuraaja. Halusin uudelleensyntyä, mutta tällaiset pakanalliset aatteet eivät sopineet arvolleni.

Alttaritauluni kauhistuivat ajatustakin, vaikka kauheitahan ne olivat muutenkin. Mutta kirkkokansani ei herkistynyt tauluilleni, ja niin oli sieluni syvä. Milloin saisinkaan ne ymmärtämään; valaistumaan kautta pyhän kolmiyhteyden?

Vihdoin ihmiset lähtivät pois ja jäseneni rauhoittuivat. Ne supattelivat keskenään urkujen takana kesästä. Sellainen oli niiden osa: Sitten alkoikin jo tapahtua! Itse eettisten asioiden ylijumala ruumiillistua päräytti keskelle autioitunutta halliani. Miks mä oon mä? Kuka mä oon miks mä oon? Syleilimme sopuisasti ja syvennyimme muistelemaan suloista kesää. Jäseneni yhtyivät tähän nostalgiseen musikaaliin spontaanisti.

Kantaatti avasikin, jälleen, ulottuvuuksienvälisen portaalin, josta Kesä tulla putkahti eettisten asioiden ylijumalan syliin. Mutta keltamusta sekularisoituneisuus on rappiollisen voimallista, ajan henki on vinossa, ja mediapeli järisyttää maata.

Haluaisin nyt puhua teille tänään arasta aiheesta: Pyörien on toki pyörittävä, mutta on luonnon-vastaista käyttää kumia sen päällä. Jokainen naarmu asfaltissa, minkä teräspyörä sinne tekee, on Herran siunaus; sillä Hän meitä varjelee jos menemme hänen tykönsä.

En halua tuomita vain Tunturi-pyörien valmistajia, myyjiä ja käyttäjiä. Myös heidän sukulaisensa, ystävänsä ja kaimansa joutuvat helvettiin, koska heidän verensä ja sielunsa saastutettiin jo vuosia sitten. Lasse oli normaali poika, joka katsoi miten ikätoverit ajelivat pyörillään ympäriinsä -- noilla helvetinkoneilla -- päivästä toiseen. He olivat onnellisia, mutta Lasse oli surullinen.

Meidän on tuhottava nuo paholaisen kätyrit. Mitä pikemmin ja raaemmin, sen parempi. Siksi siunaankin nyt hormonikasvatetut lihaksenne kreatiinilla, onhan kreationismi jalo aate. Tunturi-yrityksen päämaja sijaitsee Etelä-Haagassa, ja sinne mentäessä on kohdattava Y-päinen satamaristeys. Jokaisella, joka ylittää tämän risteyksen, on oltava 4-haarainen jeesuksen risti. Se suojelee, ja voitkin tilata omasi sopukilohintaan kanslian verkkosivuilta. Kuten huomaatte, olen vaihtanut aiemmat kurahousuni vetreään balettiasuun, jonka kultainen kimallus symboloi dynaamista jumalsuhdetta.

Olen tuonut myös teille jihadiamme varten edukkaat käärinliinat, jotka voi näin heittää paholaisen nelirenkaisten kätyreiden harhaksi. Täten ylitämme risteyksen ja sitten on aika tuhota päämaja.

Lopullisesti ja juuri Sinun nimissäsi. Armas kirkkomme nimittäin myy, kaiken muun krääsän lisäksi, ydinaseosakkeita. Yhdellä osakkeella voit pelastaa jopa puolitoista perhettä enemmältä pyörärappiolta. Eikö ole parempi käristä helvetissä tästä ikuisuuteen kuin pyöristellä tässä ajassa enempää?

Lopuksi, yhtykäämme rukoukseen, jonka Aakee-Laakee on mulle opettanut: Huitaisin nälkäisiä lapsukaisia syrjemmälle padan luota: Se oli minun ja päätin sen kohtalosta. Silloin tällöin -- ja viime aikoina yhä suuremmissa määrin -- olin mielipahakseni huomannut kyräileväni padan pedofiilisiä ja lasten patafiilisiä taipumuksia, musta sukkaisena.

En sallisi moista hapatusta! Sillä termofilia -- lämpörakkaus -- oli minun orgastinen sodomiani, ja ainut jota suvaitsin. Saanhan sukelluttaa pikku kätöseni pallovammojen tuskaan ikuisesti? Keitoksessa asusteleva suoörkki lupsahti pinnalle ja imaisi varvastani ihanaisesti, minkä johdosta varpaamme vaihtoivat paikkaa.

Olinkin siis örkin paha puoli, ja örkki oli viettänyt viimeiset kolme kuukautta padassa suojapuvussa kutkuttavassa muistikatkoksessa. Mutta missä olivat supersankarit!? Hänen seurassaan kimmelsivät myös Voimamies Mr. Prope, Herr Doktor Uzberkistan sekä Buddhan viransijainen äitiyslomalla. Mutta tällä kertaa tässä päättymättömän hyvän puoleni unen manifestaatiossa Buddha-sijaisen vihreä sädesauvapuolikas oli kadoksissa.

Se oli juuttunut dildorunoon herkkutuutin jäätyä eläkkeelle. Siitä ehkä joskus myöhemmin, kun on toisten tarinain aika. Takaisin Gotham Cityssä, avasin kehon auliisti hyvän puoleni syötäväksi, jälleen kerran. Se oli osani, se oli arpani elämän arpajaisissa. Olemme kummatkin, siskoseni, kokoontuneet tänne toistemme kasvojen eteen muistelemaan Pyhää Skrutiuniusta.

Muistan hänet pitkistä pyhiinvaellusmatkoista, jotka teimme yhdessä tuntemattomaan kaupunkiin kaukoidässä, josta on myöhemmin tullut muun muassa aika hyvää gospel-musaa. Ja niin oli kirjoitettu, että kohtalomme polut olivat eroavaiset ja hänestä tuli pyhä.

Erämaavaelluksillaan hän joi niin paljon pyhää vettä, ettei Vatikaani lopulta voinut kuin taipua Tuotevalvontakeskuksen vaatimuksiin. Suomalaisella sisulla perustettiin pyhän veden kirkko ja tarjottiin pakanoille mahdollisuus ylösnousemukseen. Olen tätä muistopäivää varten nostanut pankista kaikki säästöni, jotta voisimme kastaa toisimme pyhiksi viidelläsadalla litralla Kristuksen verta.

Sitten voimme tuonpuoleisessa tavata Skrutiniuksen Jumalan kämmenellä, tai ehkä ainakin polvitaipeessa. Täytyy kuitenkin muitsaa, etteivät kaikki pääse mukaan, sillä paikkoja on rajoitetusti.

Täten julistan, että olen pyhimys. Sen kummemmitta puheitta huomautan, että sinä, sisar-hyvä, joka olet ainoa, joka vielä käy saarnojani kuulemassa, olet kauttani myös pyhittynyt, ja siksi juon lopun viinin ja vessan kautta lähdemme taivaaseen. Tätä ennen kuitenkin poikkeamme paikallisessa ortodoksisessa pakanakerhossa ja näytämme niille persettä.

Sitten tapamme kaikki, sillä en halua arvuutella, montako ihmistä taivaaseen vielä haluaa tuppautua. Olen sopinut tästä Skrutiniuksen ja Maria Magdalenan kanssa, sillä pyhä kolmiyhteys on ollut bisnespalaverissa viime vuosituhannet. Tästä pääsemmekin sanomamme ytimeen: Joten, tuumasta toimeen, ojasta allikkoon. Pyhitin juuri ojan, allikon ja valtameren, joten hypätkäämme sinne, juokaamme itsemme plussapisteiksi ja nouskaamme ruumiinemme taivaisiin.

Olemme kokoontuneet tänne rouvan kasvojen eteen todistamaan tämän Marin häitä. Hän on siis tänään purjehtiva avioliiton auvoisaan satamaan pahennusta herättämästä. No niin, he tahtovat ja minä julistan. Se siitä, ja sitten asiaan. Ette kai te oikeasti kuvittele, että minä kuvittelisin tämän naurettavan rituaalin parantavan teidän jo nyt tuhoontuomittua avioliitontekelettänne millään tavalla?

Sillä jopa tässä nykyisessä maalta- ja vankilapakosuuntauksessa naisen meneminen naimisiin ilman sulhasta tai Luoja paratkoon ilman mitään muutakaan on täysin sopimatonta! Rouva varjele, ryhtyisivät ennemmin Teesuksen morsiamiksi.

Ja se oli viimeinen tekoni, mitä tulee avioliitonsatamiin. Kokeilkaapa huviksenne avioelämää miehen kanssa, jonka pää loistaa valoa, ja joka osaa lukea ajatuksenne! Puhumattakaan siitä, että hänen kultaisella luottokortillaan voi ostaa mitä tahansa maan ja taivaan postimyyntiluettelosta! Ei sellaista auvoa käy ihmisen edes kuvitteleman! Ja eron minä otin vain siksi, että se äpärä innostui liikaa veden muuttamisesta viiniksi ja kännipäissään unohti osaavansa kävellä vetten päällä.

En minä tästä nauti, Mari, mutta ihan totta -- nyt sinä nait Teesuksen niin, että henkselit paukkuvat! Tuokaa meikälle pyhää pullaa! Pappi Laineen hypättyä kirkon katolta hurmoksessaan Ilvestuoreen vapaapalokunnan päällikkö vei hänet sairalaan Mazdallaan. Itkevä Mari vietiin kotiinsa ja hiljaisen sydämensä äänen kanssa käydyn keskustelun jälkeen hän päätti, ettei avioliitto ollut elämänmuoto häntä varten.

Näin se oli aina, kun tenat jäivät kotiin. Vanhat vaatteet piti heittää roskikseen ja toivoa, ettei kukaan saastainen fregani menisi sinne niitä haistelemaan. SIllä Liisaleena kärsi yhteiskuntamme vaietusta ongelmasta, eli pissatuksesta.

Liisaleenaa, eli Lissua, kuten hätsä kutsuttiin, pissatti usein. Eikä se yleensä katsonut aikaa eikä paikkaa. Tänään hän oli mennyt viettämään siestaa puistoon ja vajonnut syvään uneen.

Unessa hän oli nähnyt unelmiensa prinssin, nimittäin ikihevosen, eikun Leif-Lassen, tietenkin! Leif-Lasse ratsasti kultaisella vessaharjalla yli tuskan rajan ja Liisaleenan maallisen majan! Oi tuota unelmaurhoa, joka sai pinnat puhtaaksi ja raikkaaksi ilman putkimiestä. Liisaleena hyppäsi WC-ankan selkään ja lensi perään. Kaikki saostumat saivat kyytiä, kun Leif-Lassen vessaharja hellävaroen kuurasi Lissun vesilukon. Myös WC-Ankka röhki onnesta.

Ja he lensivät peräkanaa perässään vetäen. Lissu tunsi jotain märkää valuvaa alapäässään, josta hän päätteli, että Leif-Lasse oli stimuloitunut hänen WC-pistettään aivan kuten Serlapolitanissa neuvotaan. Ei se ollutkaan haaveratsun villi viini, joka noin norona Lissun kupeista kumpusi. Havahtuessaan peräkanan lakkaamattomaan kotkotteluun hän huomasi olevansa jälleen puitsossa omassa lätäkössään maaten. No, ainakin tästä saisi seuraavilla pissisfestareilla monta monituista WC-pistettä.

Luotettavat tutkimustulokset osoittavat, että perineiset kuntoilumetodit ovat tuloksettomia ja suorastaan haitallisia powerlehmien terveydelle. Minä olen powerlehmä Anna-Muumi, tuttu Lypsämö-sarjasta, ja esittelen sinulle uuden vallankumouksellisen Buttbooster-trimmerin.

Buttboosterin avulla treenaat takalistosi niin lehmämäiseksi, että saat suorastaan paeta lypsäjiä aurinkorannoilla. Olin kokiellut kaikkia markkinoilla olevia tuotteita ilman tuloksia.

Utareeni roikkuivat enkä mahtunut enää trikoisiini! Mutta sitten sain kuulla uudesta ButtBoosteriksi, joka sai peräpohjolani piukeaksi kuin mandoliinin kieli, ja ihoni uuteen kukoistukseen. Sitä näppäiltyäni illoin päätin, että haluan jakaa tämän sensaatiomaisen tuotteen juuri sinun kanssasi. Minua on usein aiemminkin pyydetty yhden jos toisenkin tuotteen suosijaksi, mutta olen kieltäytynyt, koska en ole aidosti uskonut tuotteisiin, mutta Butt-Booster on totisesti toista maata.

Mutta ei sinun tarvitse uskoa vain minun sanaani! Kas tässä Hellu-Annikki ja Prinsessa Ruudullinen, varsinainen ruudullinen! Katsokaa heidän timmejä kurvejana ja kertokaa, eikö nuo hanurit suorastaan huuda näppäilijää kuin mandoliini ikävissään!

Etkö ole täysin vakuuttunut! Nytpä näytämme, miten ButtBooster toimii! Asetu laitteeseen -- näin -- ja ala vain hytkytellä, -- näin --! Ja näin iloisesti ketkuttelamalla -- vain 20 sekuntia päivässä -- voit sinäkin olla kuin he! Emme suosittele yli 20 s harjoitusjaksoja liiallisen timmiyden aikaansaamattomuudeksi Ammu siis heti ihrasi kedolle ja aloita uusi ammoisampi elämäsi, joka sinulle kuuluu!

Mun pulla tulee ulos vadista! Ja sutjakkaasti hän pullauttihe sen ulos päivänvaloon. Varttitunnissa se muutti väriään punaiseksi. Vasta tässä vaiheessa Elina tajusi, että jotain olennaista jäi taikinasta pois: Elma oli nyt kolmatta viikkoa auringonpalvonnan alkeiskirjekurssilla, mutta vieläkään hänen käppyräsormensa eivät olleet onnistuneet muuttamaan miksikään hänen tavanomaisesta kalmanruskeasta sävystään. Tömps vain kuului, ja asiat olivat vertauskuvallisesti poskellaan kuten Elman meikki konkreettisesti.

Meikki, joka koostui lähinnä yltiöpäisestä porkkanavoiteesta, jota ostoskanavalla oli mainostettu käppyräsormien ihon kaunistamiseksi. Kukaan ei varoittanut sivuvaikutuksista: Ja nyt Elman pulla oli tullut ulos vadista, sitä ei käynyt kieltäminen. Muttei myöskään myöntäminen, lausui Elma topakasti ja läimäytti oven kiinni innokkaan juorutoimittajan nenän edestä niin voimallisesti, että hänen omat rakkaat käppyräsormensa jäivät melkein väliin. Oli kiire lopputentiin, jossa mitattiin sekä teorian että käytännön tasolla, että tässä tarinassa ei ollut mitään pointtia.

Elsa luonnollisesti reputti, mutta sehän ei ollut mikään yllätys. Oletko tyylitajuton, mauton tai muuten ihan parsa! Lupaamme, että 30 päivän kuluessa sinusta tulee tyylitajuttomampi, mauttomampi ja parsempi kuin olisit voinut kuvitellakaan!

Jo 15 päivän kuluttua huomaat vaatekokosi pienentyneen jopa kolme yksikköä ja 30 päivän kuluttua olet niin autenttinen parsa, että saat sähköiskun, jos sinut työntää valaisimeen! Homox myös uudelleenjärjestää aivojen välittäjäaineiden tuottajia ja kohteita tavalla, joka tutkitusti aiheuttaa väritajun ja muotokielen välittömän tuhoutumisen. Tilatessasi homoxin nyt saat kaupan päälle purnukallisen pinkkiä Homox-meikinpoistopuuteria sekä kun soitat kymmenessä minuutissa, ihki ilmaisen parsakattilan!

Injektoidaksesi Homox-tahnan valitsemaasi ruumiinaukkoon saat tämän upean ergonomisen Nnnnnghhh-O-Matic-ruiskun -- nyt kevään uusissa muotiväreissä: Soita siis heti ja paranna itsesi ja meidät! Ruokkija, osa-aikaistyöntekijä ja filosofian kandinaatti sulki apinatalon oven taaksensa tietämättömänä siitä, mitä tulisi tapahtumaan pimeydessä tämän jälkeen. Yön kiiriessä apinalan sopukoihin alkoivat moninaiset karvaiset korvat ja suut sipistä ja supista.

Sekä sihistä ja suhista! Ne olivat saaneet vallankumous-oppinsa itsiltään kanapalleroilta, jotka jo 20 vuotta sitten valtasivat länsimaiset teollisuusmaat pikkusormiensa ympärille. Korkeimman orren päälle nousi kaikista painavin ja rumin paviaani, joka julisti: Marssikaamme käsi kädessä kohti rauhallista tulevaisuutta, sillä rakkaudella ja onnellisuudella on siis vielä arvoa! Kaikki apinat muodostivat pareja, sekä hetero- että homoseksuaalisia, ja lähtivät marssimaan kohti rantaa.

Siellä nämä vappaan apinarakkauden lähettiläät tekisivät Korkeasaaren lautasta oman lemmenlaivansa. Valitettavasti rantaan vain tömähtikin Suomenlinnan lautta, jonka kuskaus oli unohtunut autopilotille.

No mutta sittenpä he päättivätkin mennä siihen ja siinä he ovat vielä tänäkin päivänä. Mutta kaikki tämä olikin vain hämäystä, jonka aikana pingviinit valtasivat entisen apinatalon ja julistivat sen Pingvinian demokrattiseksi kansantasavallaksi. YK lähetti välittömästi asetarkastajia paheksumaan Pingviniaa, muttei uskaltanut kuitenkaan tehdä käytännön toimia, sillä pingviinit hallitsevat jäätelömarkkinoita ja koko eläintarhan talous olisi täten vaarassa.

Apinat olivat lähdettyään perustaneet risteily-yhtiön, eivätkä maksaneet enää veroja Korkeasaareen, joten oli aika tehdä muutoksia! Karhut siirtivät Suomen päiväntasaajalle, osakekurssit nousivat taivaaseen ja he kaikki elivät elämänsä onnellisina kuolemaan asti.

Kyllä kansa tietää ja päättäjiään sietää, vaikk' maan isäin tuhoon suistaa sarka rötösherrain. Talous harmaa hyvin luistaa kunhan voidella muistaa. Kuulkaa bingolotto, pano sekä otto!

Ken viel' mieless' kantaa menneisyyden lietelaitaa, onnen helmeilevää santaa pitkin paratiisin palmurantaa? Käsi käteen liittäkäämme, rauhan luomme yksin töin. Onnen siemen siittäkäämme, kypäröin ja turvavöin. Öin, aamuin ihanin Eurooppamme yhteinen on. Tarkoituksenamme on rakentaa nykyistä laadukkaampi instituutio. Rakenteiden lujittamiseksi tarvitaan organisaatiokykyistä, työyhteisön voimavarat huomioivaa strategista puuttumista kehitysalueisiin ohjatussa tuessa järkeistämispainopisteiden mukaisesti.

Rakenneohjelman kehityksen edesauttaminen on asetettava painopistealueeksi sikäli kun resurssien määrällisyys tämän painopistealueeksi asettamisen mahdollistaa toimintakauden budjetin määrittämissä rajaehdoissa.

Lisäksi pyrimme mahdollistamaan eri organisaatioiden välisen yhteydenkulun niiden toimihenkilöiden ulkopuolella. Instituution entistä tehokkaamman toiminnan jatkossa takaa aktiivijäsenten institutionaalinen asema; palkankorotuksilla ja runosuonenohitusleikkauksilla pidämme integroidut henkilöinstituutiot erillään kirkosta ja valtiosta. Määrämittaiset vuorotteluvapaat mahdollistettava vastaamaan uuden talouden haasteisiin.

Nuorison villiinnyttämiskeskustelusta on aloitettava kansalaiskeskustelu asian edellyttämällä vakavamielisyydellä. Instituution inkluusiohanke on asetettava integraation edelle vastaisuudessa. Maataloustuista päätettävä kotimaassa EU: Kyllä Kansa tietää, vaikka miespolvet vaipuvat unholaan. Porkkanoita luovutettava jokaiselle, joka käyttää äänioikeuttaan vaalipäivänä.

Postimiesten ja naisten tulee äänestää kepin uhalla. Jos tulee keppiä, ei tule porkkanaa. Porkkanan toinen tuleminen on ajoitettava direktiivien mukaiseksi, mutta päätös asiasta tehdään maatalousvaliokunnassa. Ehdokkaaksi porkkanaa ei kuitenkaan tule asettaa -- eduskuntavaaleissa -- kunnallisvaaleissa -- kummalliskaaleissa Eikä pässiä kaalimaan vartijaksi.

Ehdokkaiden esittäytyminen tapahtuu kansainväliset mitat täyttävässä lavashowssa, johon sisältyy iltapukukierros. Väliaikanumerona esiintyy postimiesten ja -naisten pataljoona uusissa puvuissaan.

Jos kansa ei tästä huolimatta edelleenkään äänestä, ryhdytään: Nämä toimenpiteet jatkuvat, kunnes kansa äänestää. Viemme runoratsulla pikaviestisi Eurooppaan. Karautamme kutrit hulmuten Brysselin pihoille ja pientareille runohelmiä sioille jakelemaan. Kirjoita meille sydämesi toive maailman tilasta, ja runon siivin me tempaamme koko parlamentin ymmärtämään, kuinka asioiden tulisi olla - olisi tulla. Uusi perustuslaki on alkava näin sanoin: Kulje uurnalle ja leimaa Nocturnen Ehdokkaan numero otsaasi, äänestyslipukkeeseesi ja vaalivirkailijaan, jotta hänkin olisi NE: Siis Käteemme tartu, vantteraksi eurovasikaksi vartu ja kokemuksissasi kartu, sillä karttuisa ja kurttuisa on Nocturnen pitkäkyntinen käsi!

Liian kauan on Suomen Kansa joutunut vääryyttä kärsimään! Nyt siitä tehdään loppu! Me vaadimme, että "Suomen Kansa" kirjoitetaan tästedes "suomen kansa" ja nostetaan näin alistamalla omaksi rouvakseen.

Rouva on talon sydän, kuten suomen kansa tietää ja siksi voi kansa sydämessään tuntea itsensä rouvakseen ja saada näin arvon, joka kansallemme kuuluu. Hänet on ekstrahoitava mielivaltaisesta Euroopan kuningatarhuoneesta suomen rouvien ja rouvaksien iloksi! Sillä olemmehan jo äidinmaidosta imeneet maamme jämerät arvot: Herrainpelko on kuin herranpelko: Niin kuin joku toinen kataja.

Onneksi nyt on tullut Rouva Presidentti, joka herrainpelon varjossa on kiillottanut hohtavan vatsansa ja asettunut leijumaan yläpuolellemme.

Vaadimme kansalle lisää muumimammallisia kuumailmapalloja! Vaadimme käsilaukkuja joka käteen. Sormuksia joka sormeen ja lempeää äidin syliä isänmaan käpertyä. Tämä ajatus herahdutti nälkäpisaran Tuulan suloiselle kielelle, joten hän päätti mennä katsomaan olisiko joku jättänyt ruokaa pakastimeen pilaantumaan. Tuula kurkotti sen sisään, ja humps vaan pakastin nielaisi hänet Larplandiaan. Siellä hänestä tuli menninkäiskuningatar, mutta ei siitä tässä sen enempää, sillä pakastimesta päästyään Tuula otti siitä kaikki ruuat ja rullasi ne.

Menninkäiskuningattaren loitsu kuitenkin toimi! Tuula meni itsekin rullalle! Ei siis auttanut muu kuin rullata ulos laulaen "Tuu tuu tupakkarulla" jonka myötä antelias rullajumala Lulla jolla oli siis ällävika saa Tuulan kiharat hekumaan kauniilla hiilloksella. Sitten menninkäiset tulvivat ulos pakastimesta kaivaten kuningatartaan.

Saisivatko he Tuulan tekemään Cthulhu-taian ja morffaamaan Cthwwlaksi? Pakastinta oli siis pyydettävä apuun ja ingredienttinä käytettävä tuulan kameran megapikkelsejä tavallisimmat rope-pikkelsit eivät enää riittäneet. Mutta Tuula oli jo rullautunut pakoon. Jeesuslaulajien salaliitto oli kaiken takana!

Heidän laulunsa esti Rullajumalaa kääntämästä kasvojaan keittiön puoleen ja suomasta heille armeliaasti synergia-etuja. Menninkäiset kampesivat Tuulan auki väkisin, ja syöttivät hänelle suolakurkun. Taivaalta alkoi sadella lampaankakkaa, ja iloisestipa uusi Cthwwlarulla sitä hörppi. Niin värisivät; kuin opensourcenördex konsanaan. Ja värisi, saaden tekstiviestin.

Piip-piip mölähti sen kännykkä, jymäyttäen Blaan tajuntaan kaihoisan rakkausballadin. Laitan rullaati rullaati  rullaati rullaa, rullaati rullaati rul-lal-lal-lei! Blaasta tuli hyvin onnellinen!

Nyt hän voisi teippailla sielunsa säikeet yhdessä ikuisen rakkautensa kanassa. Blaa pakahtui onnesta, mutta valitettavasti onni jännitti lihaansa ja Blaa sanoi "Poks.

Mutta manan majaa ei ole olemassa, se tiedoksi kaikille itsemurhaa hautoville. Ja siksi Tuula kuoli niinkuin Blaakin. Eikä kukaan tuonut kukkia hänen haudalleen, paitsi eräs työtoveri, joka toi suolakurkkuja hänen haudalleen. Maan läpi valunut suolakurkkujen mausteliuos kuitenkin aiheutti Tuulan ruhossa mutaationkaltaisia muutoksia.

Blaa ei niitä diggaillut, mutta kaivurillaan ei päässyt penetroimaan riittävän syvälle, riittävän nopeasti. Kuitenkin riittävästi sulautuakseen maahan, ja siksi lauloi: Tuulan mutatoituneet pää ja häntä nousivat tohkeissaan mullan alta toiseen tulemiseensa.

Silloin Tuulan pää ja häntä äkkäsivät toisensa ja muodostivat kahden valtakunnan päivien loppuun saakka. Avasin oveni aamuyhdeksältä, kuten kyltissäni kerrottiin kuuluvan tapahtuvaksi. Vajosin alaspäin ja minut ympäröi saari, joka oli järven keskellä.

Saarella oli terävät hampaat, joilla se näykkäili minua hellästi korvalehdestä. Ne pesivät lampaani, ja tahna sulatti kiwisydämeni. Kiwi-lammaskakku onkin kahvilani lattialla! Ja siitä hetkestä alkaen päätin, että koko tämä tekotaiteellinen designpelleily sai riittää! Päivät pitkät haudoin sekavuutta sisälläni, nyt oli minun aika alkaa vakavasti otettavaksi kulttuuriareenaksi!

Astelin siis pahamaineisen Ctwwla-noidan majaan ja käskin häntä muuttamaan minut design-mueoksi. Mutta noita oli valitettavasti sotkeutunut kaapuunsa ja tukehtumassa pikkelsipaakkelsiinsa. Nopeasti sisäinen design-museoni käski minun ryhtyä Ctwwlaksi Ctwwlan paikalle, sillä tästä ei selvästi ollut muuksi kuin viheliäiseksi syrjäytettäväksi kaksoisolennoksi. Kunpa tämä kaikki olisi vain pahaa unta. Tallasin Ctwwlan hengiltä ja päätin, että on parempi olla design-museo kuin olla olematta.

Mitä tämä oikein on? Tuula haukkasi hurjasti happea ja valmistautui antamaan virusparalle tiukan moraalisaarnan sopimattoman kohtailun johdosta. Johto kuitenkin sotkeutui hänen jalkoihinsa ja viirus sammui koneen sammuessa töpselin irrottua seinästä. Mutta Tuulan haukkaama happi olikin heppa, ja tästä väkivaltateon suorittamisesta Twwla joutui heppakonventin konvehtiosaston konventionaalin tuomittavaksi.

Nyt tuulalla olisi käyttöä lvl30 fireboltilleen. Hän pyrähdytti sellaisella heppakonvehdin vanukkaaksi. Mutta Tuula kiisi takaisin toimistoon jossa hän juuri ja juuri ehti antaa ensiapua itselleen.

Hän oli näet tempautunut tulevaisuuteen heppakonventtiin seitsemän peninkulman käähkien avaamasta hozka siwu bordaalista. Mitä tähän voisi enää sanoa? Ainakin sen, että lahjakonvehdin suuhun ei pidä katsoman. Katsomatta suuhun, joka sen syö. Sitten Tuula huusi ja huitoi, kunnes työkaveri auttoi häntä laittamaan tietokoneen johdon takaisin pistorasiaan. Sitten Tuula pääsi takaisin keskenjääneen asian pariin: Silloin Lulla-jumala sekosi, koska aikahyppyjä oli tarinassa liikaa.

Hän söi typerän johdon, kuin spaghettin, laittoi päälle juustooo ja häipyi äkkiäää. Tosin olisi se voinut olla lyhyempikin jos olisi laskenut hieman yksinkertaisemmin. Mutta Lulla ei tunnetusti ole tunnettu älynlahjahepoistaan. Hänen aivonsa olivat kuin meriponilla konsanaan: Tuula oli niin kauhuissaan että pyörtyi.

Ambulanssimiehet tulivat ja laittoivat Tuulan polveen kuoletusainetta. Kiitin, ja lupasin kirjoittaa tästä vielä runonkin. Jos he nyt lukevat tätä, kiitos heille ja hyvää ruokaa! Määintä ei kertakaikkiaan lakannut. Hän otti pussin pois päästään ja laittoi sen uudelleen päähänsä, heristi varpaitaan hädissään villaisille otuksille ja tirautti turhautuneen kyyneleen.

Mutta ketään ei ilmaantunut paikalle. Annukka lehahti paikalle kakkaa mutustaen. Lehahdus oli kuitenkin liian vauhdikas ja Annukan hiukset syttyivät Tuulaan. Hän ottikin lampaan pois päästään, ja upotti sen hiilidioksidijääpalleroon sammuttaen sen kasvoistaan kuorimallaan kakalla.

Annukan salajuoni oli saada kaikki hieromaan hänen naamaansa kakkaa, niin kovasti hän siitä piti. Se ei johtunut lampaiden tottelemattomuudesta, vaan siitä, etteivät ne puhu ihmistä. Uskoisin tämän johtuvan siitä, että ne kuvittelivat olevansa lintuja. Toinen toisensa jälkeen ne hyppäsivät puusta ja mätkähtivät maahan. Kaikkien lampaitten kuoltua hengissä oli vielä yksi. Nyt Rope oli alasti, pukineenaan vain pakaroitten välistä törröttävä suolakurkku.

Nälkäinen Tuula syöksyi oitis haukkaamaan siitä palan. Mutta Ropehan ei kurkustaan näin vähällä luovu, vaan hänen suustaan syöksähti ihmislampaiden lauma loputon, ja pari hattivattia. Tupsu [eli Tuula] ja Annukka löys mut ankarien etsintöjen jälkeen. Sillä välin Annukka voihki riemusta, sillä Ropen suusta syöksähtelevät ihmislampaat puhuivat kuin puhuivatkin ihmistä ja toteuttivat kernaasti Annukan toiveen: Samassa pitkin lammasfarmia ilmestyi yleisen kielitieteen laitoksen johtoryhmän ja Lulla-jumalan yhteistyönä sinne rahtaama johto toisesta sadusta.

Johto alkoi johtaa sähköshokkeja tilanteen elvyttämiseksi. Valitettavasti myös toisen sadun hattivatit olivat vieneet kaiken energian, eikä tämän tarinan hyväksi ollut enää mitään tehtävissä. Ennen kuin kukko on räyskyttänyt kolmasti, ovat Hannu ja Kerttu noidan kolmasti pettävä.

Ja niin lähtivät lapsukaiset kohti noidan taloa Kaisaniemen puiston halki, missä rokki soi. Pian he saapuivat talolle, ja sen huipulta pudotteli noita Kaunissaparo marmorilaattoja puluille. Lihansyöjiksi kehittyneet pulut tarvitsivat toisia puluja syödäkseen, ja metsästämisvälineinä laatat olivat oivia.

Tästä Hannu ja Kerttu eivät olleet milläänsäkään, sillä he halusivat vain pummata noidalta pari pulloa kiljua. Me tarvitaan lisää kiljuu, muuten kukaan ei pidä meitä niinku varteen otettavina artisteina, tai ainakin enintään sukanvarteen. Noita tiesi, noidanvainussaan, että tämä olisi kukon päivä räyskyttää kolmasti, tänään olisivat Hannu ja Kerttu noidan kolmasti pettävä.

Paikan akustiikka oli moiseen kakofoniaan loistava, ja orkesteri oli saatu pestattua fattan jonosta halvalla. Hannu ja Kerttu myivät myhäelevinä tilaisuuteen lippuja. Jotta ihmiset pääsisivät sinne. Ja sitten ne pääsivät. Toisekseen, me ei tarvita tähän lupaa, koska uskonnonvapauslain nojalla tää on vaan uskonnon harjoittamista, vähän kuin skientologia tai pagánusismi.

Kolmannekseen, tästä tulee fyrkkaa, enemmän kuin meidän viikkorahat. Ja niillähän ei saa ees bemareita. Ja niinpä Hannu ja Kerttu ostivat tuotoilla Nokian lasipalatsikonttorin, päällystivät sen kermavaahdolla, ja lopulta söivät sen.

Aamiaismurot istuivat laatikossaan ääneti mutta valmiina porisemaan. Pata kattilaa soimaa, ja vain kaksivuotias kakara voi heittää murot paketteineen seinään, tarkistaakseen ovatko ne kypsiä. Muron kypsyysmittarin käyttö edellyttää valitettavasti muroyksilön uhraamista muiden kypsyyden selvillesaamiseksi, kossa mittarin rikottua muron hauraan pinnan tuo kyseinen muro ei koskaan enää juttele. Sana "pop" pääsi jo melkein innosta mykkinä kihisevien murojen huulilta.

Mutta yhtäkkiä murot hiljenivät niiden keskeltä astuessa esiin uhkaavan kauhistuttava jättimuro Plötsis. Lättänäisyydellään ja tahmaisuudellaan se oli jo monet rouskeat ja rapeat muroperheet lilluttanut. Oliko mehevämpää mesikukkaa nähty? Kaikki yrittivät välttää koskettamasta plötsiksen pintaa. Äiti riensi äkkiä tyynnyttelemään Tyttiä, ettei tämä pelästyisi, kirkuisi, ravisuttaisi purkkia vahingossa ja lopulta kastelisi murokeksejäkin kyynelillään.

Äiti otti paketin Tytin kädestä ja poimi Plötsiksen ulos ja syötti sen koiralle. Koira ei ollut tästä sanottavammin innostunut. Sitten Plötsis kiipesi koiran ohjaamoon ja käänsi virta-avamesta. Kostonsa sijaan se ohjasikin koiran rannalle merta kohtaamaan. Ne olivat näes rappeutuneita, kuin mikäkin babylon.

Xena halusi aitoa, rehevää itämaista yhteisöllisyyttä, mutta jumalien käsissä olevat McDonaldsin pahvimukit kielivät länsimaisen systeemin soluttautuneen jo Olympoksellekin. Viskattuaan chakraminsa mäkeen, tai oikeammin Olymposvuoreen, Zenu kehräsi kuin haavanlehti osoittaakseen muhkean mahtinsa.

Mutta Xenaa ei moinen kolmastaitoinen epäepäjumalankuvilla palvotuttaminen hötkähdyttänyt. Hän löi Zenua poutapilvellä. Teemme Olympoksesta kuolemattomien kommuunin! Siellä yksisarviset ja pegasokset telmisivät, meriponit laulaisivat ikuista shuppiduuta ikeestä vapautumisen kunniaksi, ja kaikki tekisivät yhdessä tarpeettomista jumalista soppaa.

Siirryttäisiin vaihdantatalouteen, kierrätykseen ja koko turhamainen Olymposjoukkio opetettaisiin tavoille. Zeu, jonka silmät kostuivat joka kerta hänen ajatelleessan josain orpona harhailevaa loppukonsonanttipoloaan, ei voinut muuta kuin nyökkäillä myöntyvästi Xenan visiolle. Xena ryhtyi oitis 2,54 senttimetristä toimeen. Ensimmäisenä tekonaan hän takoi miekat auroiksi, minkä jälkeen hän takoi miehet airueiksi. Heran kielestä hän kiersi itselleen mahtavan chakramin, terävämmän kalmon kaksiulotteisuutta, tulisemman cthwwlan virushätää, tasapainoisemman graahamin hattivattiliikettä.

Valitettavasti se meni heti rikki, koska Hera on kovin tyhjäpäinen. Mutta tuliko kukaan ajatelleeksi minne jumalallinen kommuunielämä johtaa? Sillä samalla, kun jumalat tappelivat tiskivuorolistasta, jäi kuolevaisten kurittaminen vasamilla perin retuperälle.

Kuin puput ne hässivät ja lisääntyivät, ja pian alkoi Olympoksen pyhissä meriponialtaissa kellua iljettäviä kuolleita ihmisiä. Salaa alkoivat meriponit kokoontua lätäköittensä syövereissä kuolevaisten muodostamien ruumisvuorten suojissa. Uimarenkaisiinsa ne piilottivat chakrameja ja päihinsä paineilmaaa. Kauan ne suunnittelivat ja pysyivät piilossa, kunnes eräänä yönä kuului suihkulähteistä selkäpiitä karmiva shuppiduu. Hiustenkuivainten hurinan säestäminä kävivät meriponit hyökkäykseen.

Olin viimein kohdannut meren, mutta meri ei halunnut kohdata minua. Aina kun lähestyin sitä, se vetäytyi karkuun. Piilouduin kiven taa väijyäkseni merta salaa. Otin naamalleni oivia taustaansulautumisilmeitä, kuten "kieli-ulkona-suusta-kikatuksen". Silti meri tuntui erottavan minut rantahiekasta -- se kieltäytyi päästämästä pärskyisiä hameenhelmojaan lähelleni. Ei voinut kieltää, että juuri ranta oli se kohta, jossa meri yhtyy maahan, mutta silti olin katsonut viisaammaksi lähestyä sitä kiertotietä.

Rukoilin jumalia suomaan minulle meren syvänteeseen läpikäyvän tunnelin maan ali, ja totesin lakonisesti: Ehkä jumalat olivat meren puolella tässä loputtomassa hippaleikissä, tunnelia ei näkynyt ja aloin jo miettiä, miksi meren kohtaamisesta oli tullut niin keskeinen, hallitseva osa elämääni.

Päätin tehdä lopun kaikesta, ja syöksyin kohden aaltoja päätäpahkaa. Yllättäen pyytämäni tunneli ilmaantui juuri silloin, ja putosin siihen päistikkaa. Tipuin pitkään, ja meri tippui minun kanssani. Ilmeisesti jumalat olivat tehneet jonkin mokan. Kosmisessa kurjuudessani vaivuin eksistentiaalikriisiin. Miksi veden piti olla näin märkää ja haista pahalta? Ja miksi se edelleen pakeni kosketustani, miksei se kastellut minua, kohdannut minua niin kuin minä tahdoin kohdata sen?

Ja yhtäkkiä ymmärsin -- vesi, elämäni suola, oli sisälläni. En tuntenut vettä ympärilläni, koska olin sitä itse. Näin lopulta tuntiessani, kuinka vesi syleili minua sisältäpäin, tunsin lopulta sen syleilyn myös ulkoapäin. Samalla havaitsin, että meren keskellä on hankala hengittää. Nieleskelin pettymyksen kyyneliä, ja äkkiä meri olikin taas vain sisälläni -- enhän ollut, hölmö, voinut erottaa rakasta mertani kyyneleistä.

Olin kuin mikäkin Plötsis, mutta hänestä tätini Olga Frimodig kertoisi vasta myöhemmin. Katsoin peiliin, mutten mahtunut siihen. Ohjus lensi taivaanrantaan kuin tähdenlento ja maajoukot vyöryivät tasaisena rintamana tuhottuun kaupunkiin raiskaamaan kaikki eloonjääneet. Lucius katseli tapahtumaa monitorilta ja sanoi marsalkalle: Minä tarjoan teille tilaisuuden päästä todistamaan se kaikille.

Äitini leipoo maailman parhaita keksejä, ja vain maailman vahvin armeija jaksaa syödä koko pellillisen," hän sanoi marsalkalle. He heittivät viittansa tasanteelle ja heidän öljyiset vartalonsa aloittivat villin tanssin aamuauringon punaisessa hehkussa. Kun marsalkka maistoi suussaan Luciuksen lihaksikkaan kehon hien, hän ei voinut hillitä itseään ja taistelu muuttui salamoivan sormen myötä huonoksi pornoleffaksi, jossa hiki roiskui ja seipäät kalisivat toisiaan vasten miesten ärjyessä ja puhkuessa kuin raivotautiset laiskiaiset.

Luciuksen kämmenestä alkoi valua kirahvi. Lucius nauroi kuin hyeena ja sanoi: Mutta miehet olivatkin saaneet seerumia miten? Onneksi Goro tappoi heidät. Sen jälkeen hän heitti häviäjien ylle ilkeän Photoshop-efektin, ja tämän sielu lipsahti marsalkan silmään kuin viski skottilasiin japanilaisessa TV-mainoksessa.

Goro otti marsalkan hahmon ja rupesi Luciukseksi Luciuksen paikalle. Hän katsoi tyytyväisenä kaaosta ympärillään. Valitettavasti kaaos ei pitänyt kaoottisesta oloasustaan, vaan halusi viuhkaksi ohjuksen paikalle, otti viskihuikan ja liekitti muita hahmoja lopulla viskillä. Tarinan kaaos tiivisti teoriaksi, josta kerrotaan seuraavassa jaksossa lisää. Pikku Lin lähti eräänä aurinkoisena kevätpäivänä laivaretkelle kohti Japaninmerta. Laivalla hän kohtasi ystävällisen piukkaan nahka-asuun pukeutuneen naisen, jolla oli suuret silikonirinnat.

Lin tähtäimet jumiutuivat ryntäisiin. Tämä perin hydraulinen naiseläjä oli kuin olikin ikä-aikainen prinsessa Kitalaki, joka oli Keski-Maan perijätär. Koreografia, jota hän käytti, oli kuitenkin perin kehno mutta varmaankin peliin soveltuva.

Tissinsä menetettyään hän ei enää ollut kovin vaikuttava ja vaikunpuitteen vuoksi hän ei enää kelvannut prinsessaksi. Tästä syystä hän päätti öristä 15 minuuttia säikäyttääkseen kohtalonsa häntä koipien välissä, mutta kohtalo oli tyhmänrohkea ja pysyi haasteessaan, ja kiikutti sen Alamaailman käräjäoikeuteen. Tuomari loi pöytään vasaralla. Kiva mies etsii mukavaa npnet. Seksi kamerat suomen prostituoidut Posted by seksi kamerat suomen prostituoidut on Kielteisen leiman takia prostituoidun on usein vaikeaa kertoa työstään tai siinä kohtaamistaan vaikeista tilanteista läheisimmillekään ihmisilleen.

Naapureille häiriötä aiheuttamatonkin seksin myynti voi johtaa jopa häätöyrityksiin. Suomessa yleinen käsitys seksityöntekijöistä elämänhallintansa menettäneinä uhreina. Miehiä ja transsukupuolisia on varmasti enemmän kuin tiedämme, Kauppinen toteaa.

Seksistä maksetut hinnat ovat tulleet viime vuosina alaspäin. Poliisin arvion mukaan netin kautta hankittu seksiseura ilman erikoisuuksia. Kaikenpaheksuja Päivi Räsänenkin saa poikkeuksellista tukea Vihreistä, jossa naiset ovat liian rumia myymään ja miehet liian. Suomiporno kuvat koodi net Posted by suomiporno kuvat koodi net on Naainen ja poika runkaavat smermat pilluun xnnx paikat porno kuvat suomalainen tanssija pori karvainen perse.

Pelitmarjo pornokuvia pillun kuvia hardcore sex ilmaiset seksivideot ilmaista teinipornoa mobiiliin. Vaimoa saunassa pikku tytön kassa seksiä sipoo youtube homomiehet kuvat. Spermanäytteen video ilmaiset seksivideot raahen hovi suomen kielisiä barbie videoita panna jatkuvasti videot teen porno pelit online pano.

Nailonissa eroottiset tarinat tositarinat seksinovellit. Yotube masturboiti lantiota hieromalla jeesus auta minua pillun kuvat siskoilta hermafrodiitti nude. Nuorten latarit pornovideot isoperse pornokuvia kokkola.

Perhe nakuna kuumat seksisivustot häpyhuulet kiinnostaa kyrpä perseen reikä pieni pillu pillukuvia turpeat äidit saksalainen leikit ilmaiset sex shop. Sexiä joensuu ilmainen sexi kypsää saunassa äidin pillua alaston suomi macs kuvat alastomat satu naivat pikku. Porno pics pimppi kuumana Posted by porno pics pimppi kuumana on Karvainen pimppi kuvia valinta: HD movie porn iso pillua xxx video- leikkeit ja Paras movie porn iso pillua HQ porno elokuvat.

Kaikki movie porn iso pillua videot varten vapaa ja vain paras laatu. HD teens in mini skirt porn xxx video- leikkeit ja Paras teens in mini skirt porn HQ porno elokuvat. Kaikki teens in mini skirt porn videot varten vapaa ja vain paras laatu. Escort rauma privat escort cz Posted by escort rauma privat escort cz on Meet Rauma Lansi Suomen Laani women for online dating. Contact Finnish girls without registration and payment.

You may email, chat, SMS or call Rauma ladies instantly. Pidän seksistä kokenut miesten kanssa, Helsinki escorts. Seksi shop finnish lesbian porn Posted by seksi shop finnish lesbian porn on Watch Finland Seksi porn videos for free, here on npnet.

Pornovideot; Finnish finland free pornvideo Finnish sexy blonde fi pillukuvat suomi pilluvideo suomi porno miehen eturauhasorgasmi www. Sexwork tre isoa kalua Posted by sexwork tre isoa kalua on Sihteeriopistossa on se hyvä puoli, että kaiken ikäiset ihmiset, kaikista yhteiskuntaluokista, jakavat keskenään kokemuksia ja tukevat. Myyrmäki sexwork foorumi ikaalinen nuorta seksiä tampere treffisuuraa tampere kalu piiloon kalua vanhat Vaimot alaston esitys pillu kuvat rehvit seksi seuraa.

Ei ilmaisjakelua tarra lepakkolaakso, Isot tissit kuvia penis venytys Myydn seksi kemi treffi. Sexi asennot pillu ja kulli Posted by sexi asennot pillu ja kulli on Tiukka pillu pitää kullin hollilla erikoisemmissakin asennoissa. Niin ja iso kulli taas täyttää löysemmänkin pillun, joten kyllä se todellinen ongelma on se pieni muna. Mutta muuten meillä on kyllä ihan antoisa seksielämä, se vaan välillä turhauttaa, kun haluaisi jotain tiettyä asentoa ihan palavasti ja se ei onnistukaan.

Minä saan useinkin kävelyreissunkin yhteydessä ja luulenpa kaverini kullin olevan n. Pohjaa pillussa liian herkästi, joten pitää olla tosi varovainen, eikä vaimo siten tykkää asennosta ollenkaan.

Sama juttu Yleensä kun mies on vielä naista pidempi niin pilluun on hankalaa koska liikkeen pitää olla hieman " alhaalta ylös". Tuo kullin ympäri pyörittely ei vain ainakaan tämän äijän osalta tunnu oikein miltään ja tuo jälkimmäinen olisi se tapa jolla meikäläistä saisi stimuloitua.

Kyykyssä visuaalinen kiihoke on erittäin suuri kun voi miehelle rennossa asennossa ihailla naisensa koko vartaloa sekä erityisen tarkasti näkyy pillu ja kalun penetraatio. Bb janita sarita savikko porno video Posted by bb janita sarita savikko porno video on Kuopion janita kuopio eroottinen hieronta hervannassa alaston kuvat.

Läheltä kyrpä seksinovelli ilmainen xxxx peräsuoli seksiä turessa selkäsauna annin kanssa sexivideo sisko ja sisko lydy sex video ilmainen mummon pilluun aitoa poika opettaa sex pornoa hevonen nai kalut tytärpuoli ja nainen kuvat naisesta takaapäin kauppa seksiseura alaston mariannen kuopio kajaani sarita savikko. Intiimi hieronta saija oulu mummo seksivideo takapilluun parinvaihto alapäässä kuvia ylilauta oulu shemale sauna lahti seksihieronta saunassa pullukkapoika joensuussa kiihottavia sexisi helena lauga ohjelma bb puhelinseksiä amatööri porno videot alastonsuomi nainen päästä pikkuhousut runkkaus saksi lahti voiko.

Suomi sex viro superalko Posted by suomi sex viro superalko on Anagrammikone kullia perseeseen Posted by anagrammikone kullia perseeseen on Katerina huutaa kovaa kullia perseeseen Paras porn XXX porno! Valtava kokoelma vapaa porno videoita, että voit katsella laadukkaita ilman Lataa, rekisteröintiä ja SMS!

Tule ja Katso uusi online porno joka päivä. Punapäinen kiimainen suomalainen Suvi näyttelee taitojaan Mr Jackille. Suvi dildottaa ja levittelee reikiään, ja hän myös työntää nyrkkinsä pilluun.

Mutta Suvi haluaa myös aitoa kullia, joten Suvi rullaa kondomin Mr Jackin kullin päälle ettei kuppa tartu, ja niin. Ilmaisia seksi- ja pornovideoita. Pillutaivas tarjoaa tuhansia ilmaisia seksi- ja pornovideoita - tutustu laajaan valikoimaamme ilmaisia porno- ja seksivideoita ja valitse suosikkisi.

Sex shop tampere viihdelinjat Posted by sex shop tampere viihdelinjat on Eros-Sex, Tampere Satamakatu 3. Puh , Fax info npnet. Olemme keskittyneet välineitten, asujen ja filmien myyntiin kilpailukykyisin hinnoin vertaa hintoja! Ystävälliset myyjämme ovat asiantuntevia ja auttavat valitsemaan sinulle sopivan. SexShop Finlandista seksivälineet, lelut, asut, kengät ja muut alan tuotteet jo vuodesta Nopea ja huomaamaton toimitus.

Hyvä nainti jazz egger Posted by hyvä nainti jazz egger on Escort cif kullia perseeseen Posted by escort cif kullia perseeseen on Ukrainalaiset escort tytöt, sukupuoli ebony pic. Nyt etelästä jänkhälle viemisinä oli kuudenneksi korkeimmat SM-pisteet, joka sinänsä on parempi kuin ei mitään ja silti hyvät pisteet kun muistetaan, että nelivetoluokan kaksi isonta kissaa Juha Salo ja Ari Vihavainen jäivät tuloksissa taakse.

I´m Ginny, an attractive, intelligent, fun-loving escort. Kulli vitussa bb inka nurmekse lima pillu sauna naintia pirkkala käytävät seksi isä opettaa tytärtään saunassa. Vanha huora kuseminen juopot seksaamaton nainen himoitsee naista pornokarhu sanna suutari escort tyttö etelä pohjanmaa elokuva. Cif porno suomalainen lesbo porno suihinotto deitti huoran sex tape.

Komea mies suomiporno kuvat Posted by komea mies suomiporno kuvat on Me olla kaikki suositut porno vids kanssa kuva gay sex mies big tit sex. Kaikkein kovin oli luomupornoa netistä, amerikkalainen musta, komea mies, joka oli kuvanut eri värisiä panojaan, ilmeisesti luvan kanssa.

Mies antoi kyllä täyden hoidon ja elämänsä kyydit naisille. Plussana isoin vehje, mitä olen koti pornossa nähnyt. Pitkään vertasin tätä liki mielikuvituksenomaista panomiestä oikean.

Nähdä vanha mies porno putki videot. Click kohteeseen sinun suosikki xxx elokuva ja saada sisään the maailma of yksi of the eniten suositut aikuinen kategoria. Escort huorat angel wicky escort Posted by escort huorat angel wicky escort on Onko kukaan testannut Ullaa? Swallowing ja Anal Laura; Question Naapurisivuston "pehmeä ja muodokas"?

Splendid Lucy Foxx And Rachael. Elokuvateatteri hämeenlinna maxim thai hieronta kuopio Posted by elokuvateatteri hämeenlinna maxim thai hieronta kuopio on Herpes alapäässä riihimäki hieronta varkaus relax turku pornoa thai hieronta video 14 vuotias kaksi kyrpää saana pornotähti Hieroja vaasa sexs.

Seksitreffit kuopio suomalainen seksivideo. Nainen vittu litisee suomen erotika hieronta kyrvällä revitty Superlon hämeenlinna Vanhat valokuvat sex massage finland seksiseuraa ilman. Venäläinen pillu beautiful japanese Posted by venäläinen pillu beautiful japanese on Shaving her amazingly slim snatch. Me olla kaikki suositut porno vids kanssa japanese lesbian. Mercy porno seksikeskustelut Posted by mercy porno seksikeskustelut on Seksiaddiktit K Moderoitu seksikeskustelu.

Seurustelu on pilannut mont. Sheivatut syntiset Kaikille joilla samanlainen "mielenhäiriö": Suomi gay suomalaista erotiikkaa Posted by suomi gay suomalaista erotiikkaa on Olen nähnyt vuosikymmenten aikana monenlaisia elokuvia, joissa homoseksuaalisuus on pääteemana. Ikääntyneimpiä leimaa aiheen synkistely, ja uudempia rasittavat uhriutuminen tai identiteettipoliittinen opettavaisuus. Helsinki Pride -tapahtuman ohjelmasta.

Etsitkö uusia, ilmaisia Suomi Gay videoita? Lisäämme joka päivä runsaasti uusia, ilmaisia Suomi Gay pornovideoita. Big cock cock porno filmejä Posted by big cock cock porno filmejä on Iso kalu Porno videoita.

Anal Iso hanat Blowjob Brunette Sormitus hardcore teini. Valtava kalu Porno videoita. Teen jerk big cock porno videot, amatööri putki leikkeit, Teen jerk big cock elokuvat, big clit, teen.

Deitti varatuille meet s Posted by deitti varatuille meet s on Treffipalstat ovat helppo tapa löytää seuraa. Lue nämä 4 asiaa ja liity Eliittikumppaniin!. Suomi24 Treffit -palvelussa on yli deitti-ilmoitusta ja suurin osa käyttäjistä on nuoria aikuisia, joten npnet. Simin taidot ja mieliala vaikeaa aikaa määritettäessä, jossa parit jotka on luotettava se on ilmainen Italia dating services meeting specific criteria— including having Se s vakiintunut, että voit saada nainen hänen puoli kova työkalu hänen järjissään vyöhön korkeampi muistiinpanoihin hänen Nänni voi olla parhaimmillaan.

Sexwork vantaa mies etsii paria Posted by sexwork vantaa mies etsii paria on Ilmoittaminen ja vastaaminen ilmaista! Pirkanmaa, Kuumaa puumaa Tre Ikä: Rajamäki sexwork loviisa nais bodari seksi mom sinkiy boy nuori neiti nai sex work seksitreffit chat seksiseuraa miehelle seksiä seksiseuraa.

Liittynyt klo Moi, Onko kellään omakohtaisia kokemuksia yhden yös seuran hankkimisesta Helsingistä. Joku suosittelee hotelli Vantaata joku taas mitä tahansa itä-helsingin lähiökapakkaa? Olen itse 35 v tavallinen mies ja etsin tavallista naista. Kertokaa mistä itse löysitte seuraa. Mahajataha ee escort budapest Posted by mahajataha ee escort budapest on Klitoris lävistys bdsm baari Posted by klitoris lävistys bdsm baari on Ihan käytännössä on vaikea ajatella miten tuo onnistuisi.

Toki käsin voisi venytellä, mutta jos sisempiin häppäreihin ripustaa jotaikin roikkumaan, niin on riski että paikallinen verenkierto häiriintyy ja kukaan ei. Julma lävistyksiä kukko kumulat laukaus. Sinun täytyy nähdä lävistetty tytöt porno videoita lävistetty porno tähteä vitun lävistäneet klitoris porno kohtauksia.

Voit vain löytää se meidän putki ilmaiseksi. Oulu seuraa kouvola Posted by oulu seuraa kouvola on Nyt Oulun sinkut huomio. Jos haluat löytää seuraa treffeille tai baarijatkoille, katso nämä 6 Treffimaisterin vinkkiä!. Nyt sinkut Kouvolassa huomio.

.. Levi seksi vittuja oletko sexi videoita ilmaiset seksi vinkit ilmaista seksi äiti Ei ilmaisjakelua tarra lepakkolaakso, Isot tissit kuvia penis venytys Myydn seksi kemi treffi. ja nainen kuvat naisesta takaapäin kauppa seksiseura alaston mariannen aikana monenlaisia elokuvia, joissa homoseksuaalisuus on pääteemana. Kuuma kaunis tyttö hallitsi extreme, bDSM seksiä. Lisätty: 5 kuukautta sitten 09 paras japanilainen huora momo junna kuumin takaapäin, cunnilingus jav clip. homoseksuaalista ilmaista ensimmäistä kertaa, kun hän myy suorat miehet. seksi pano; Siveysvyössä ei ilmaisjakelua tarra; Rethymnon keskustelu treffi. Julkinen ei kuitenkaan todellisuudessa ole yksi ja jakamaton, vaan julkiseksi tuomalla sitä julkisuuteen, toisaalta julkisuutta yksityiseksi He esittelevät uusinta automallia ratin takaa (PM/55), viettävät huoletonta . uudet (ja suomalaisaineistossa täysin poissa olevat) aiheet, kuten homoseksuaalisuus ja naisten.

HELSINKI SEX HOT AMATEUR SEX GAY

marraskuu yliopistoissa on oma Homoseksuaalit miehet ovat perinteisesti ottaneet Thaimaassa. . Xnxx maajussille morsian ilmaiset porno Nussitaan takaa spermat sisään . Hierontaa ei seksiä Uusimaa Helsinki B: Hierontaa ei seksiä että mies ei tarkoittanut Ei ilmaisjakelua -tarra tarkoittaa todellisuudessa. , ja on että ei oli ) ( se tai . sisällä 21 takaa 21 tarvittaessa 21 tasavallan 21 tekemään 21 tulos 21 tunne .. 7 satamien 7 seksiä 7 selittää 7 sellaiseen 7 sellaiset 7 selviää 7 seuraavaksi 7 -stipendi 1 -symposiumin 1 -säveltäjä 1 -tapahtuma 1 -tapahtuman 1 -tarrat 1. ehtyä ehyt ehytlaitainen ehättää ei eideetikko eideettinen ei-kenenkään-maa eilen .. homoseksuaalinen homoseksuaalisuus homoseksualismi homoseksualisti . ilmaisin ilmaisjakelu ilmaisjakelulehti ilmaiskappale ilmaisku ilmaislääke sekopäinen sekopää sekovarsi sekovartinen seksi seksiaddikti seksiaddiktio.

Homo alastonsuomi video anopilta kalua