Homo kinky novellit vaimo saa kyrpää

homo kinky novellit vaimo saa kyrpää

Nousin polvilleni ja painauduin kerralla tappiin asti. Nain häntä hetken, kunnes jatkoin hänen nuolemista. Mirva siirtyi Juhon viereen jatkaen käsipelillä ja näytti tätä suurta kankea, johon hänen kämmenensä ei edes mennyt yhteen ympärille, että tulisinko minä jatkamaan. Ei helvetti, jossain se minunkin raja menee, ja pudistin päätäni.

Mirva otti paketista kondomin ja asetti sen Juholle. Hän meni hajareisin Juhon päälle ja alkoi varovasti asettelemaa itseään kovaan aisaan. Rauhallisesti nytkytellen vaimoni liukui suonikkaalla varrella. Venyttyään tarpeeksi, Mirva rupesi ratsastamaan kiljuen nautinnosta ja hapuili käsillään kyrpääni. Siirryin seisomaan vaimoni viereen, vieden kyrpäni hänen eteensä. B-kupin rinnat hölskyen, hän ratsasti ja alkoi imeä kyrpääni. Vaimoni ääntelehti ja kiljui nautinnosta muna suussaan ja hieroi voimakkaasti käsillään kassejani.

Mirva lopetti imemisen ja näytti päällään, että menisin hänen taakseen. Asettuessani taakse, hän levitti pyllyreikänsä kutsuvasti auki ja ymmärsin hänen ajatukset. Vein terskani auenneelle sulkijalihakselle ja painauduin vaimoni kuumaan anaaliin.

Varovasti aloin naida vaimoani kiihtyvällä tahdilla ilman liukasteita, hänen määritellessä vauhtia käsillään, työntäen minua välillä taaemmaksi. Mirva nojautui lähemmäksi Juhoa ja laskeuduin hänen selkäänsä. Naidessani kuin pupu, suutelin Mirvan kaulaa ja hän kietoi kätensä kaulani ympärille. Nousin pois selästä ja Mirvakin suorastaan hypähti makaamaan.

Oli vuoroni panna vaimoani ja kiedoin käteni hänen reisien ympärille ja jatkoimme naimista. Juho repäisi kortsun irti ja suorastaan tunki kankensa vaimoni suuhun. Pitkittääkseni tulemistani vedin itseni ulos ja jatkoin nuolemalla vaimoni ihanan turvoksissa olevia huulia.

Nostin päätäni kuullessani vaimoni oksennusrefleksin, Juhon survoessa kyrpäänsä syvälle hänen suuhunsa Mirva halusi päättää session elokuva tyyliin ja polvistui meidän väliimme. Hän runkkasi meitä ja otti vuoronperää suihin.

Mirvan ottaessa ties monennen kerran kaluni suuhunsa tunsin laukeavani. Hänkin aavisti sen, imien entistä kovempaa saaden lämpimät spermani suuhunsa. Hän jatkoi nuolemalla vartta, nesteideni valuessa hänen suupielistä ja viimeisten tippojen lentäessä päiväpeitteellemme. Samalla Juho runkkasi itseään voimakkaasti ja alkoi lähestyä purkausta.

Hän vatkasi selkä väärällään tattiaan, hikikarpalot otsallaan, naama punaisena ja purkautui lennättäen spermansa niin vaimoni kasvoille kuin myös minun jaloilleni sekä pitkin päiväpeittoa.

Juhon lypsettyä nesteensä, Mirva vemputti vielä hetken löystyviä kullejamme ja lähti peseytymään. Kiedoin kylpytakin päälleni, Juhon alkaessa pukea vaatteitaan. Emme sanoneet sanaakaan, vaimoni ollessa suihkussa. Mirva tuli suihkusta pyyhe päällään, Juhon vetäessä jo kenkiään jalkaan. Tilanne oli todella vaivautunut ja vaimoni vain kiitti Juhoa avustaan ja hyvästelimme ovella toisemme. Kerro lisää,,saitko sinä sit vieraan naisen kimppanne?

Meilläon ihan sama systeemi, yksi ukm käy noin pari kertaa kuussa meillä ja yks rouva samoin mut eri aikaan!! Suosittelen kaikille joilla oma tuntuu liiankin tutulta! Vaimo saa isoa ja mä piukeeta nuorempaa pillua!! Meillä kävi kokolailla samalla tavalla. Olemme jo iäkkäämpi pariskunta ja sairauksieni johdosta on sänkyhommat jääneet vähemmälle.

Viime talvena olimme Maspalomasissa lomamatkalla. Makailimme eräänä päivänä rannalla ,kun tuli lähettyvillemme mies , jonka kanssa alkoi keskusteltu tavanomaisista asioista. Vaimonikin yhtyi keskusteluun ja kuiskasin hänelle että , oisko kiinnostusta kokeilla vierasta? Keskustelun aikana tuli esille miehen olevan nyt viimeistä päivää rannalla ja lähtevän aamulla takaisin Suomeen.

Mies oli kokolailla sutjakan oloinen,keski-ikäinen,hyvin hoidetun näköinen vartalo ,ei liikaa lihavuutta,paljon reissuja tehnyt. Ei mennyt kauaa aikaa, kun vaimoni kuiskasi olevansa kiinnostunut asiasta ja pyysi minua esittämään asian vieraalle.

Aloinkin jutustella hieman intiimeimmistä asioista ja asiaa edisti vielä nakurannalla liikkuvista kokolailla alastomista miehistä ja naisistakin.

Viimein esitin asian ja kysyin olisiko hänellä mitään sitä vastaan, että kävisi vaimoni kanssa lähellä olevassa hotellihuoneessamme esimerkiksi ottamassa hieman juomista. Hän mietti aikansa ja vilkuili minua ja vaimoani, joka on mielestäni hyvinkin hyvän näköinen iästään huolimatta. Viimein hän sanoi , että jos ei minulla ole mitään sitä vastaan ja vaimonikin haluaa niin ok.

Jäin rannalle heidän tekevän lähtöään ja sanoin ettei ole mitään kiirettä sillä iltapäivä oli vasta aluillaan. Heitä ei kuulunut takaisin illan alkaessa olemaan jo aika pitkällä ja lähdinkin hotellillemme.

Siellä vaimoni olikin yksinään. Oli käynyt suihkussa ja laittelemassa itseään ulosmenoa varten. Kysyin kuulumisia jolloin hän ei suostunut kertomaan tapahtumista mitään ja oli nyt lähdössä ulos. Tiedustelin menon syytä jolloin hän kierrellen kertoi käyvänsä ostoksilla, kun oli muka unohtanut jonkun asian joka nyt täytyi hoitaa. Kohta hän lähtikin ja asian syytä en saanut selville. Aioin ensin lähteä perään, mutt tajusin sen typeräksi joten jäin huoneeseen suihkuun ja laittelemaan suuhun pantavaa.

Heräsin aamutunneilla kuullessani liikettä huoneessamme. Valojen syttyessä näinkin vaimoni ja kysyin missä niin kauan oli ostoksilla oltu jolloin hän vain murahti ,riisuitui ja rupesi nukkumaan. Aamulla yritin vielä tiedustella edellisen iltapäivän tapahtumista ja sen illallisen ostosreissun syytä. Näihin en saanut vastausta ja en vieläkään tiedä mitä oikein oli tapahtunut ,saati oliko hän ollut tyytyväinen sen miehen kanssa saamastaan kohtauksesta.

Nyt en tiedä oliko ko-teko kohdaltani viisasta vai eikö sillä olisihan ollut mukava tietää saiko vaimoni nautinnon vai vielä enemmänkin. Kotona elämä on jatkunut entiseen tapaan,muutaman kerran on yritetty rakastellakin joskin ei entiseen malliin onnistuttu.

En ole huomannut onko vaimollani nykyisin enemmän menoja vai jäikö asia siellä tapahtuneeksi sillä ko mieshän oli Oulussa asuva. Jos se mies raiskasi? Jos se ei käyttänyt kondomia ja naisesi häpeissään meni hakemaan apteekista katumuspillerin. Ei uskalla sanoa sinulle mitään kun kerran suostui. Ihmisille ei tunnu riittävän mikään.

Ihmetellen olen lukenut, kuinka pornofilmejäkin suositellaan piristämään parisuhdetta. Ei kyllä kovin kauaskantoisesti ole tätäkään asiaa kelattu. Luin alusta loppuun asti ja ei prkl ku oot hyvä kirjoittaa näitä O. Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Uskotteko te raukat kaverin satuihin? Tuohan oli täyttä mielikuvituksen tuotetta, ei mitään epäilystäkään! Mukavaa luettavaa ja antoi ideoita. Veli tulee kylään ja vaimo odottaa kovasti vaikka ei tunnustakaan. Vanhalla pojalla lasti lähtee herkästi ja oikeaan osoitteeseen. Ja naita itteäs vaikkapa punapersepaviaani laumalle.

Kyllä sieltä näitä avoimia kokeilunhaluisia HIV-positiivisia löytyy. Olen itse fiilistellyt tata jo jonkin aikaa. Jos keksit etta mista tallaisia ihmisia loytaa niin ilmoita ihmeessa mullekkin. Myos parinvaihto kiinnostaa itseani mutta partnerini ei ole liioin innostunut tasta asista. Jos haluat ottaa yhteytta laita viestia mulle sahkopostiin gb3l suomi Vähän myöhään huomasi ilmoituksexi. Kovasti kiinostaa tuo juttu, jos tavoitat tämän viestin soita Oulu.

Eipä ole chatista löytynyt, vaan ihan livessä ovat tulleet vastaan. Kerran naapuri ja toisella kertaa työkaveri Ja kivaa on aina ollut! Täällä eräs mukava ja asiallinen, pitkä, hauskannäk. HEI olis ihan mielenkiintoista parin vaihto tai ryhmäseksi myös toinen nainen vaimon lisäsi. Onhan kiva tunnistaa tarina, jotakuinkin noin se meni ja voin vakuuttaa että kaikilla oli kivaa.

Muutamia pariskuntia autelleena voin todeta että huolellisesti on valittava sopivat ja asialliset parit, muuten edessä on noloja tilanteita. Aina perusedellytys on terveys ja luottamus kaikkiin osapuoliin. Tämä aikuisten viihde ei ole venäläistä rulettia omalla tai muiden terveydellä.

En näe ryhmissä mitään pahaa, enemmän hyvää ja piristävää. Kunhan parit ovat sinut itsensä kanssa ja haluavat vilpittömästi kokea jotakin uutta ja kiihottavaa. Kirjoitelkaa jos asiallisia kommentteja "apukampi miumau suomi Mä ainakin olin jo ton ekan osan jälkeen kiihottunu!!!!

Toivoisin että, kertoisit siis Mr. Pen että, mitä tapahtui kun sait valita naisen vaimosi lisäksi, samanlainen tarina!!! Olisi kiva saada jatkoa tarinaan miten se onnistui tuntemattoman naisen kera.. Nainen tekee mitävaan jos kehut sen tissejä ja tussua. Siitä on kyllä kokemusta. Minuun ei tommosset kehut tehoa kun tietää mitä sulla on mieles.

Taidat olla parikymppinen äidinkulta MIstä sais hyvää vittua. Tiiättekö sellaset ku panohanskat? Minä en pysty laúkeamaan ilman niitä, onko tämä paha: Oih, kuin suoraan mun fantasioistani.. Toistaiseksi kokeiltu 2n m ja 2n 2m. Vielä kun sais kahta miestä yhtä aikaa ilman sitä toista naista jakamassa huomiota.. Elämän tarkotus ei ole saada mahdollisimman paljon seksinautintoa!

Tämähän on kaikka riippuvuutta, sairasta riippuvuutta! Ei epäterveellistä - itse asiassa pidentää ikää. EI vaadi rahan hassausta sen kummempaan kuin ehkäisyyn. Ei vaadi tuhansien eurojen urheiluvarusteita. Ei välttämättä vaadi vuosien harjoittelua. EI paineita kun ei mistään MM-kullasta kilpailla. Kirjoittaja on poistanut tästä viestin. Olisin voinu tulla mukaan Ongelma on vaan se, että halukkaita naisia ei tahdo löytyä kolmanneksi pyöräksi, puput pöksyssä liian usein Oletteko harrastamassa kimppakivaa joskus?

Olen hyvin innoissani päästä mukaan olen siis nainen Seksi on ihanaa ja hyvin kiihottavaa! Olen harrastanut ennenkin kimppakivaa ja se on sitä kunnon seksiä se! Vastaa tähän viestiin ja katotaan jo sopisi teille tai meille harrastamaan kunnolla kimppakivaa Helsingissä nuorekas, siisti ja kiimainen pari 40 v, etsi bi-nainen kokeilemaan uutta. Siis tule nauttimaan kanssamme kaikesta kivasta ; Ota yhteyhtä!

Muutamia pariskuntia autelleena voin todeta että olet vähän KEI! Koettu on 1n 2m ja 2n 1m sekä 2n 2m, parasta on nainen kolmantena pyöränä. Nainen tietää miten tehdä toiselle naiselle hyvää.. Olisi mukava itsekkin päästä kokeilemaan kimppaa ;. Joo no kyllä ainakin meidän jokelle tuli perseeseen isoja vesikelloja tossa viikko sitten kun poikien kanssa heittivät homo-junan keilahallissa Voisin kyllä vaimoani murjasta perseeseen niin kovaa että tunto lähtisi ja tussunesteet lentäisi toiselta puolelta köröniemeen ja osuisi tortillaan -.

Haluaisitko ihan perus anaalipanon minullekkin jyskyttää? Juho Ja MIRVA tapolan mirva joo vittu että kiinnostaa nään ne jo edessäni vittu mitä urpoja runkatkaa ittene hengiltä.

Seksiin kuuluu rakkaus,mutta eihän rakkautta näillä vuotiailla ole muuten kuin kaljapullon kanss. En olisi mennyt 13 vuotta sitten naimisiin,jos olisin halunnut kuksia jokaisen miehen kanssa.

Onko teillä tässä jokin ristiriita vai mitenkä. Onko nykyään syntiä olla uskollinen? Minä olen,että voin elää itseni kanssa ja olla mieheni arvoinen. Viinapäissään sitä sekoillaan olan takaa ja edestä ja sitten kaikille näsäviisaille tiedoksi,että saan aina orgasmin rakastellessa ja olen kaunis nainen joka kelpaisi muillekkin,mutta ähäkutti! Olemme puhuneet mieheni kanssa,että miehet eivät kunnioita nykyään ns. Maineella ei ole väliä. Nainen joka on rakastunut 2 kuukauden välein koko elämänsä ajan on jo sairas,ei muuta.

Tiukka sarja lyhyitä kysymyksiä: Onko väärin yrittää toteuttaa mielihalujaan ja vaikkapa koittaa katsoa, haluaako sitä oikeasti? Voiko autolla ajamisesta sanoa mitään jos ei ole noussut minkään polkupyörää kummemman selkään? Onko väärin tehdä parisuhteessa sopimuksia, jotka koskevat molempien ns.

Pitää vain miettiä kuoleeko tai kärsiikö joku muuten vaan tällaisesta - siis oikeasti? Nainen, joka on rakastunut 2 kuukauden välein koko elämänsä, ei yksinkertaisesti ole rakastunut 2 kuukauden ajan koko elämänsä.

Se on sitä kk kestävää "alkusäpinää", jota löytyy lähes kaikista parisuhteista. Sorry vaan, mutta miksi sä oot lukenu tätä juttua, jos se ei kiihota sua.

Äkkiseltään luulis, että täälaisille nsivuille ei tuu, jos ei halua lukea kiihottavia juttuja. Tää oli tosi hyvää tekstiä. Kun laulut oli laulettu ja lahjat jaettu, minä saattelin pukkia ovelle ja pääsin vihdoin juttelemaan miehen kanssa kahden kesken.

Kyselin kuiskaten, että sinäkö tulet sitten myöhemmin uudelleen. Hänellä oli kumea aikamiehen ääni, ikä arviolta kolmenviiden ja neljänkympin väliltä. Elikkä vähän minua ja vaimoa nuorempi pukki.

Mutta nyt oli kuulemma kiire vielä seuraaviin lapsiperheisiin ja ne kaksi muutakin pukkia olivat koko illan ja yön työllistettyjä, se vihjaisi ja naurahti. Kiittelin siinä vielä, että olit hyvä joulupukki lapsille ja möläytin, että toivottavasti olet sitten vaimollekin.

Mies iski naamionsa takaa silmää ja naureskeli, että enköhän ole, kun on ennenkin kehuttu. Tunsin palan nousevan kurkkuun ja kainaloiden hikoavan, kun vedin oven kiinni pukin mentyä. Fantasiani oli toteutumassa oikeasti vielä samana yönä. Malttamattomana hätistin sukulaiset illansuussa koteihinsa ja selittelin, että lapset olivat väsyneitä ja ne piti laittaa nukkumaan.

Vaimokin ihmetteli kohellustani ja käski rauhoittua. Pienemmät lapset väsyivät onneksi nopeasti ja ne oli helppo kantaa sänkyihin, mutta kaksi vanhinta jaksoi vielä leikkiä uusilla leluilla kuusen juurella. Kello oli jo 22, kun maanittelin heidät nukkumaan ja lupasin lukea sadun. Siinä sitten hätäisesti jotain kirjaa selostin läpi ja katselin vähän väliä kelloa. Mielessä kävi sekin, että olin minä karmea perheenisä, kun olin lasteni äidille hommannut semmoisen joululahjayllätyksen yöksi.

Mutta sitten taas mielessäni vilistivät ne kaikki äijät, jotka jo aikaisemmin olivat päässeet osallisiksi vaimoni tussukasta. Onneksi lapset eivät olleet vielä tietoisia, miten rietasta aikuisten elämä voi olla. Kun karvaisilla kikkeleillä ja pimpeillä on muukin tarkoitus kuin pissaaminen. Taisin huokaista helpotuksesta, kun sain esikoisenkin nukahtamaan kello Hipsin takaisin olohuoneeseen, missä vaimo istui tyytyväisenä viinilasin kanssa ja katseli joululahjojaan.

Minä olin ostanut hänelle kaulakorun, mistä hän erityisesti oli mielissään. Minäkin siinä vetäisin vielä yhden viinilasillisen ja ehdotin sitten jännityksissäni vaimolle, että eiköhän kunnon jouluseksi olisi nyt paikallaan.

Vaimo naurahti siihen, että johan hän sitä oli odotellutkin. Aloin saman tien kähmiä ja hieroskella rouvaani lämpimäksi ja märäksi. Tosin vaimoni kuiskaili, että siirrytään pian makuuhuoneeseen, etteivät lapset yllätä meitä, jos sattuisivat heräämään. Siirryimme siitä makuuhuoneeseen sängyllemme ja aloin hieroa ja valmistaa rouvaani entistä paremmin tulevaan. Työnsin sormet vitulle ja siitä sisäänkin. Vaimo alkoi päästä siihen kiimaan, jota olin tavoitellut. Vilkaisin kelloa aina välillä ja kun se lähestyi yhtätoista, siirryin minä suuseksiin elikkä vaimon jalkojenväliin kieleni kanssa.

Kylläpäs rouva heruttaa hyviä mehuja pahalle pukille, ajattelin nuolaistessani ekan kerran. Olin minäkin päässyt semmoiseen kiimaan, että pursuin rohkeaa vaimon parittamisen intoa ja kulli ponnisteli koko ajan pystyyn ahtaissa pyhähousuissani. Lupsutin juuri vaimon pimpsaa kielelläni oikein antaumuksella, kun ovikello pirahti viisi minuuttia jälkeen sovitun ajan.

Panin sen merkille, että hieman oli pukki myöhässä. Onneksi ovikellon ääni ei kuulunut yläkertaan lasten makuuhuoneeseen. Vaimo säpsähti siinä vähäsen, että mitäs vieraita näin myöhään vielä oli oven takana ja tällaisella hetkellä. No minä vain iskin innoissani hänelle silmää ja käskin odotella hiukan. Kiireesti juoksin ovelle ja sen takaa löytyi sama harteikas joulupukki, joka oli pari tuntia aiemmin käynyt meillä hohottelemassa ja lapsia laulattamassa.

Sillä oli yhä pukin tamineet päällä ja valkoinen parta suun edessä, mutta silmistä näki, miten leveästi sitä hymyilytti. Äijä kysyi, että jokos oli äidin vuoro saada pukilta kova paketti ja olivatko kersat jo unten mailla.

Minä kuiskailin, että kaikki oli kohdallaan ja toivottelin täpinöissäni pukin tervetulleeksi peremmälle. Vähän tunsin siinä itseni mitättömämmäksi kuin toinen, kun äijä oli minua päätä pidempi ja muutenkin rotevampaa tekoa. Mutta mukavalta kaverilta ja pukinhommat osaavalta mies kuitenkin minusta vaikutti.

Vaimon säikähtänyt ilme jäi hyvin muistikuviini, kun marssimme makuukamariin joulupukin kanssa. Hän sieppasi peitettä paljaiden tissiensä suojaksi ja kyseli kiihtyneenä, että mitä tämä nyt tarkoitti. Minä olin ihan jännityksestä turta eikä kielikään taipunut kunnolla, kun yrittelin siinä selvitellä, että tässä tulisi vaimolle lahjaa.

Tämä kun oli sellainen lasten sekä äitien pukki, jonka tarkoituksella olin tilannut. Luotin siihen, että tilanteesta kehittyisi samanlainen eläimellisen kiiman valtaama hetki, jolloin vaimo ei voisi muuta kuin levittää reitensä vieraalle.

Pukki hekotteli leppoisasti vieressäni ja kävi omatoimisesti riisumaan punaisia tamineitaan siinä makuuhuoneessamme. Vaimo tuijotti minua ja vierasta miestä silmät suurina eikä enää tiennyt, mitä vielä olisi kysellyt.

Seurailimme siinä vaimon kanssa jännityksessä molemmat, miten joulupukkimme riisui kaikki muut vaatteensa, paitsi ei lakkia, partanaamiota ja punaisia alushousuja.

Niissä näyttikin täytettä olevan reilusti! Mies oli karvainen joka puolelta, rinnuksista ja mahasta varsinkin. Niillä oli punnerrettu kerran jos toisenkin. Pukki kysäisi myhäillen minulta, joko vaimoa oli lämmitelty vai aloittaisiko hän alusta.

Koska maksu oli laskettu suoran toiminnan mukaan, olin minä lämmitellyt rouvani pukin paneskeltavaksi ja sen sain vieraallemme ilmaistua. Tyytyväisenä hykerrellen paha pukkimme, joka oli kuitenkin hyväntahtoinen äijä, rupesi siinä riisumaan punaisia alushousujaan. Huomasin, miten vaimoni silmät levisivät, kun hän tarkkaili paljastuvaa munavarustusta. Tummaan siittimeen oli varmasti jonkin verran jo pakkautunut verta. Se jötkötti uhkaavana mötikkänä nivusista ja alkoi nytkähdellä vaimoni suuntaan.

Pukki kouraisi kädellään roikkopallejaan, jotka näkyi olevan ajeltu karvattomiksi. Ja se hykerteli, että tämä olikin yön eka aikuiskeikka ja joulupukin säkit olivat siksi vielä hyvin täynnä joulupuuroa. Se oli semmoinen tieto, joka kiihotti minua sekä vaimoa erittäin suuresti. Tarkkailin hikoillen ja täpinöissäni tutisten rakkaan vaimoni ilmeitä ja reaktioita ja huomasin hänen alkavan sulaa yhä enemmän yllätykselleni.

Peitekin valahti rouvan hyppysistä ja kauniit, neljästi imettäneen naisen rinnat paljastuivat pahalle pukille ja minulle. Roteva joulupukki pani kädet miehevästi puuskaan ja heilutti lanteitaan, hetkutti muhevia vehkeitään vaimolleni. Samalla mies kysäisi äänen sävystä päätellen maireasti hymyillen, että jokos pukki pääsee rouvan kanssa hommiin. Minä vastasin vaimon puolesta, että pukki on hyvä vaan ja rupeaa lahjomaan rouvaa.

Vaimo vielä katsoi minuun, että olinko nyt ihan varma asiastani ja minä hiukan hänelle siinä nyökäytyin päätä, että näin olin kaiken suunnitellut. Joulupukin kyrpä paisui ja jäykistyi kovaa vauhtia, kun astumislupa oli annettu.

Samalla äijä kumartui tamineidensa puoleen ja kaiveli povitaskusta kortsun. Sanoi meille, että näissä hommissa ollaan tarkkoja terveydestä kuitenkin, kun tämmöinen yritys oli pystyyn pantu ja monessa paikassa piti aattoyönä kierrellä. Pukki vielä pani jutustelullaan tilannetta rennommaksi, ettemme äärimmäisessä jännityksessä joutuneet enää olemaan, vaikka tilanne kumminkin oli sähköinen ja uhmakas kaiken aikaa. Samalla se veti esinahkansa rullalle terskan vahvan niskan taakse ja rupesi sovittelemaan kumia päälle kaikessa rauhassa.

Tunsin olevani vaarallisilla vesillä, kun ekaa kertaa olin luovuttamassa vihityn vaimoni luvan ja sopimuksen kanssa vieraan panomiehen nussittavaksi omassa kodissamme ja vielä jouluaattoyönä.

Aatoksistani havahduin taas siihen, miten joulupukki kieritti kortsua mahtavan kullinsa suojukseksi. Vankka ja tukeva patukka, verisuonet kyljissä pullollaan, ja päässä miehen mittainen suuri terska! Eivät olleet mitkään turhat pojat pukkipalvelua pystyyn pistäneetkään, kävi mielessä. Minua ja vaimoa huvitti ja hymyilytti se pukin kondomi, joka paketista paljastui. Se oli joulukondomi, jonka kärki oli värjätty punaiseksi kuin tonttulakki.

Vieras kyrpä joulukumilla suojattuna pukki kierähti vuoteeseemme vaimon viereen ja rupesi jatkamaan lämmittelyä siitä, mihin minä olin jäänyt. Vaimo ei vastustellut, mutta oli silti hämillänsä. Antoi kumminkin pukin työntää sormensa vitun huulille ja kohta aukesi naiseni suu, kun oli pakko huohottaa herkkien tunnetilojen takia. Pimpsa alkoi litistä saman tien, kun mies koetteli.

Olinhan minäkin sitä jo nuollut ja sormetellut kunnolla. Siinä samassa tajusin, että minäkin voisin laskea kaluni vapaaksi ja avasin sitten vetskarin. Kyrpäni luiskahti saman tien täyteen mittaansa ulos housuistani ja jökötti herkkänä kuin mikäkin. Pystyin vain hipelöimään sitä pikkuisen sormilla, mutta en voinut runkata, kun herkisti niin kovasti.

Joulupukki varmisti vielä kysymällä, että jääkö isäntä seuraamaan lahjanantoa. Minä hönkäisin, että jään. Pukki naurahti vain siihen, että sopii hänelle, sillä oli tätä touhuamista ennenkin vierestä katseltu. Samassa hän heitti peitteen syrjään vaimon päältä ja rupesi ryömimään jortikka tanakassa ojennuksessa, hiukan yläviistoon käyränä seisoen, rouvani kimppuun.

Vaimo vilkuili välillä minuun ja välillä partaiseen sonniin, joka konttasi hänen päälleen. Samalla naiseni levitti reitensä kunnolla auki, jotta vieras pääsisi hyvin asemiinsa. Minun oli pakko siinä vaiheessa luikahtaa sivummalle katsomaan, mitä tuleman piti.

Pukki vetäisi vielä toisen käden sormilla kumia kunnolla kullinsa päälle, että se pysyisi, ja nojasi toiseen jykevään käteensä vaimon yllä. Sitten se vinkkasi vielä silmää minulle merkiksi siitä, että nyt ruvetaan tosihommiin. Tonttulakki suuren terskan suojana paha pukki alkoi tyytyväisen oloisena sovitella jortikkaansa vaimoni pimpsan suulle!

Hetki oli ikimuistoinen ja äärimmäisen kiihottava kaikille. Toisella kädellä joulupukki joutui venyttämään häpyhuulia auki ja vaimoni näkyi auttavan omilla käsillään ja samalla levittämällä lisää jalkojaan. Siinä kohdassa kumpikin tuntui unohtavan minun olevan vieressä katsomassa.

Näin selvästi oma kulli ojossa tykyttäen, miten vieras pukki alkoi painaa siitintään sisään vaimoni ihanaan vittuun. Yhtyvät katsoivat toisiaan silmiin ja sitten vaimo ummisti omat silmänsä ja parahti nautinnosta.

Pukki ohjasi hitaasti ja varmasti tukevan mulkkunsa sisään naiseni jalkojen välistä! Sillä hetkellä olisin varmasti lauennut, jos olisin koskettanut kaluuni. Se nytkytti itsestään ilmassa ja minä olin pakahtua kiihotuksesta ja riipaisevasta aisankannattajatunteesta. Muutaman kerran joulupukkimme työnsi hitaasti jortikkaansa edestakaisin ja antoi vaimon tottua vieraaseen siittimeen.

Mutta sitten se alkoi lykkiä tuntuvammin ja syvemmälle. Näin vaimoni takertuvan nussijaansa kaikin voimin, niin kuin hän minuunkin aina takertuu naidessamme. Kuitenkin hän huudahteli ja voihki enemmän kuin yhteisissä akteissamme. Olihan tilanne suunnattoman eläimellinen ja kiimainen. Ja pukilla oli vankempi parru naida kuin minulla! Eikä nyt hellitelty vaan hässittiin kuin koiras ja naaras!

Jonkin aikaa naiminen näytti epävireiseltä ja hätäiseltä, mutta sitten löytyi tavallaan rytmi. Äijä junttasi parta viuhuen kyrpäänsä vaimoni haaroihin niin että märkä tussu litisi ilosta.

Karvainen selkä kyyristeli ja köyristeli ja vaimo heilui panon tahdissa jalat sonnin sivuilla retkottaen! Minä en vieläkään voinut kuin hipaista välillä kaluani, kun olin niin äärimmäisessä latauksessa. Vaimolta pääsi tulemaan orgasmi, koska hän yhtäkkiä ujelsi semmoisella äänellä ja hoki jotakin sekavaa. Se oli mahtava hetki myös minulle!

Pukki näytti hellittävän hiukan painamista ja alkoi sitten taas mätkiä menemään. Karvainen perhe lykkäsi kunnolla ja vaimo otti vastaan. Minä oli niin kuohuksissa, että unohdin, miten herkkänä olin. Tartuin kunnolla omaan heppiini ja ehdin nykäistä vain kerran. Silloin meikäläiseltä lensi terskanreiästä ulos eka spermasuihku! Sen jälkeen tuli toinen ja kolmas ja niin edelleen.

Suihkut lentelivät sängyn reunalle asti ja sotkivat lakanan ja lattian. Mutta nussiva pari ei huomannut sitä. Mies keskittyi nussimiseen ja vaimo haarojen levittämiseen, pillun sykkeisiinsä ja voihkimaan suu ammollaan. Olisihan meidän pitänyt tajuta, että semmoinen meteli kuului jo yläkertaankin. Minä olin läkähtymäisilläni valtavasta orgasmistani, mutta kuulin kuitenkin rappusista töpsyttelyä ja narahduksen. Esikoinen oli herännyt äidin ujellukseen ja muuhun naimisen meteliin ja tuli katsomaan, mitä oli tekeillä.

Kaikeksi onneksi ehdin kuiskata nussiville, että nyt hiljaa, käyn varmistamassa! Sulloin kiireellä puolivelton lerssini housuihin ja livahdin makuuhuoneen ovesta ulos. Esikoinen tallusteli unisena juuri alarappusilla ja kyseli silmiään siristäen, mitä täällä oli tapahtumassa. Tönäisin nopeasti ovea kiinni, mutta ehdin itse nähdä, miten joulupukki ja vaimo katselivat ovelle minuun päin. Pukki pökötti kaiken aikaa hiljalleen perseellään vaimon haaroihin. Tilanne oli suunnattoman jännittävä.

Esikoiselle ei saanut paljastua, että äiti makasi reidet avoinna ja pillu märkänä vieraan miehen alla. Ja isin tilalla oli se sama joulupukki, joka pari tuntia sitten oli iloitellut lasten kanssa, lauleskellut joululauluja, jakanut lahjoja ja ottanut kuvauksen ajaksi polvilleen istumaan.

Tuntui samaan aikaan hurjalta ja kiihottavalta, että mukava joulupukkisetä olikin nyt kulli jäykkänä miesten hommissa, äidin päällä! Eikä se malttanut hetkeksikään lopettaa panemista, niin kovassa kiimassa olivat äidin kanssa. Minä siinä jotakin valkoisia valheita päästelin, että äitiä vain yskitti kovasti, mutta se meni ohitse. Näytin nopeasti oven raosta pukille ja vaimolle merkin, että menisin nukuttamaan esikoisen uudelleen.

Pumppuni jyskytti taas kunnolla, kun nousimme lastenhuoneeseen. Siellä sitten kuiskaten luin esikoiselle kappaleen kirjasta ja yritin saada hänet äkkiä unten maille päästäkseni pian takaisin katsomaan, mitä makuuhuoneessa tapahtui. Pukilla oli kaiken aikaa jortikka pimpsan puristuksessa ja tonttukumi tiukilla. Sitä ajatellessani alkoi oma heppini heräillä jälleen. Sain onneksi esikoisen melkoisen äkkiä takaisin uneen ja lähtiessäni painoin oven kunnolla kiinni, etteivät äänet enää kantautuisi sinne helposti.

Kiihotuksen vallassa hipsin portaat alas makuuhuoneen ovelle ja luikahdin takaisin aitiopaikalleni katselemaan, kuinka pukki lasteni äitiä polki! Tällä välin oli pukki vaihtanut jo asentoa. Mies oli polvillaan sängyllä karvarinta rotevalla kaarella ja piteli vaimon toista jalkaa kattoa kohti pystyssä. Sehän nai sivukulmasta vittuun hekuman vallassa! Valkoisen parran takaa kuului ähinää ja kumeaa korinaa.

Taisi tehdä tiukkaa jo pukillekin. Vaimo vilkaisi minuun, mutta ummisti taas silmänsä ja voihki kunnolla. Semmoiset olivat äänialat, että ymmärsin toisen orgasmin irtoavan jostakin pillun perukoilta. Oma kaluni ponnahti saman tien takaisin kovaan seisokkiin ja laskin sen sepaluksesta ulos. Nyt en ollut enää aivan herkillä vaan pystyin vähäsen jo runkkailemaan esinahkani kanssa edestakaisin ja sain joka vedolla tuntuvan nautinnon. Huohottaen joulupukki näkyi vetävän mojovan kullinsa ulos vaimoni punoittavasta ja turvonneesta vitusta.

Samalla se piti kiinni joulukumin reunoista, ettei päässyt luiskahtamaan pois päältä. Vaimo oli jo lopen nussitun oloinen, mutta tiesin hänen hetken päästä piristyvän taas. Vaimo sanoikin käyvänsä nopeasti vessassa. Ehkä hän pesi välillä kuohaisaa pilluaan tai pissasi. Sinne hän hetkeksi hoiperteli hiljaa voihkien. Vilkaisin kelloon ja tajusin aikaa olevan vielä kymmenisen minuuttia.

Livahdin hikisenä vielä hikisemmän joulupukin viereen ja kuiskasin nopeasti hetken mielijohteesta, että ota kumi pois vaan ja nai loppuun paljaalla! Ja laske vain lastit sisään pilluun! Pukki kuiskasi, että hän ei yleensä tee niin. Oli oltava kuulemma tarkka puhtaudesta ja terveydestä ja ettei asiakas pamahda paksuksi.

Minä selvitin kiihotuksen vallassa, että vaimolla on e-pillerit ja että olemme ihan terveitä molemmat. Vaimo ei ole ollut vieraiden kanssa kahteen vuoteen minun tietääkseni ja edellisen kerran jälkeen kävi testeissä.

Pukki alkoi silmät hymyillen suostua ehdotukseeni, mutta lisäsi, että jos hän tämän kerran toimittaa säkeistään lahjat ihan perille saakka ja saa siitä vielä pienen tipin. Minä suostuin tähän vaatimukseen heti! Vaimo sipsutti pimpsakarvat somasti pörröllään takaisin makuuhuoneeseen. Minua se katsoi hetken kuin kysyvänä, että vieläkö hän saisi maistaa lisää pukin makoisaa joulukyrpää.

Minä taas nyökkäsin hänelle ja käskin vaimon käydä nopeasti kontalleen sängylle. Pukki tasaili hengitystään siinä vieressä iso kyrpä pystyssä. Kun vaimo asettautui odottavana kontalleen ja työnsi pyllynsä kunnolla pystyyn, vilkaisin nopeasti pukin suojattua kyrpää. Äijä ymmärsi vihjeeni ja alkoi nopeasti rullata kumia pois paksusta jortikastaan.

Nieleskelin tajutessani, että nyt lähti suojus pois! Mutta olihan mies terve ja vaimo oli terve ja vaimon e-pillerit hoitivat ehkäisyn. Pukki vinkkasi lakin ja parran välistä minulle silmää ja siirtyi sitten paljas kulli sojottaen vaimon pyllyn taakse.

.

Oli vuoroni panna vaimoani ja kiedoin käteni hänen reisien ympärille ja jatkoimme naimista. Juho repäisi kortsun irti ja suorastaan tunki kankensa vaimoni suuhun.

Pitkittääkseni tulemistani vedin itseni ulos ja jatkoin nuolemalla vaimoni ihanan turvoksissa olevia huulia. Nostin päätäni kuullessani vaimoni oksennusrefleksin, Juhon survoessa kyrpäänsä syvälle hänen suuhunsa Mirva halusi päättää session elokuva tyyliin ja polvistui meidän väliimme. Hän runkkasi meitä ja otti vuoronperää suihin. Mirvan ottaessa ties monennen kerran kaluni suuhunsa tunsin laukeavani. Hänkin aavisti sen, imien entistä kovempaa saaden lämpimät spermani suuhunsa. Hän jatkoi nuolemalla vartta, nesteideni valuessa hänen suupielistä ja viimeisten tippojen lentäessä päiväpeitteellemme.

Samalla Juho runkkasi itseään voimakkaasti ja alkoi lähestyä purkausta. Hän vatkasi selkä väärällään tattiaan, hikikarpalot otsallaan, naama punaisena ja purkautui lennättäen spermansa niin vaimoni kasvoille kuin myös minun jaloilleni sekä pitkin päiväpeittoa.

Juhon lypsettyä nesteensä, Mirva vemputti vielä hetken löystyviä kullejamme ja lähti peseytymään. Kiedoin kylpytakin päälleni, Juhon alkaessa pukea vaatteitaan. Emme sanoneet sanaakaan, vaimoni ollessa suihkussa. Mirva tuli suihkusta pyyhe päällään, Juhon vetäessä jo kenkiään jalkaan. Tilanne oli todella vaivautunut ja vaimoni vain kiitti Juhoa avustaan ja hyvästelimme ovella toisemme. Kerro lisää,,saitko sinä sit vieraan naisen kimppanne? Meilläon ihan sama systeemi, yksi ukm käy noin pari kertaa kuussa meillä ja yks rouva samoin mut eri aikaan!!

Suosittelen kaikille joilla oma tuntuu liiankin tutulta! Vaimo saa isoa ja mä piukeeta nuorempaa pillua!! Meillä kävi kokolailla samalla tavalla. Olemme jo iäkkäämpi pariskunta ja sairauksieni johdosta on sänkyhommat jääneet vähemmälle.

Viime talvena olimme Maspalomasissa lomamatkalla. Makailimme eräänä päivänä rannalla ,kun tuli lähettyvillemme mies , jonka kanssa alkoi keskusteltu tavanomaisista asioista. Vaimonikin yhtyi keskusteluun ja kuiskasin hänelle että , oisko kiinnostusta kokeilla vierasta? Keskustelun aikana tuli esille miehen olevan nyt viimeistä päivää rannalla ja lähtevän aamulla takaisin Suomeen. Mies oli kokolailla sutjakan oloinen,keski-ikäinen,hyvin hoidetun näköinen vartalo ,ei liikaa lihavuutta,paljon reissuja tehnyt.

Ei mennyt kauaa aikaa, kun vaimoni kuiskasi olevansa kiinnostunut asiasta ja pyysi minua esittämään asian vieraalle. Aloinkin jutustella hieman intiimeimmistä asioista ja asiaa edisti vielä nakurannalla liikkuvista kokolailla alastomista miehistä ja naisistakin.

Viimein esitin asian ja kysyin olisiko hänellä mitään sitä vastaan, että kävisi vaimoni kanssa lähellä olevassa hotellihuoneessamme esimerkiksi ottamassa hieman juomista. Hän mietti aikansa ja vilkuili minua ja vaimoani, joka on mielestäni hyvinkin hyvän näköinen iästään huolimatta. Viimein hän sanoi , että jos ei minulla ole mitään sitä vastaan ja vaimonikin haluaa niin ok. Jäin rannalle heidän tekevän lähtöään ja sanoin ettei ole mitään kiirettä sillä iltapäivä oli vasta aluillaan.

Heitä ei kuulunut takaisin illan alkaessa olemaan jo aika pitkällä ja lähdinkin hotellillemme. Siellä vaimoni olikin yksinään. Oli käynyt suihkussa ja laittelemassa itseään ulosmenoa varten. Kysyin kuulumisia jolloin hän ei suostunut kertomaan tapahtumista mitään ja oli nyt lähdössä ulos.

Tiedustelin menon syytä jolloin hän kierrellen kertoi käyvänsä ostoksilla, kun oli muka unohtanut jonkun asian joka nyt täytyi hoitaa. Kohta hän lähtikin ja asian syytä en saanut selville. Aioin ensin lähteä perään, mutt tajusin sen typeräksi joten jäin huoneeseen suihkuun ja laittelemaan suuhun pantavaa. Heräsin aamutunneilla kuullessani liikettä huoneessamme. Valojen syttyessä näinkin vaimoni ja kysyin missä niin kauan oli ostoksilla oltu jolloin hän vain murahti ,riisuitui ja rupesi nukkumaan.

Aamulla yritin vielä tiedustella edellisen iltapäivän tapahtumista ja sen illallisen ostosreissun syytä. Näihin en saanut vastausta ja en vieläkään tiedä mitä oikein oli tapahtunut ,saati oliko hän ollut tyytyväinen sen miehen kanssa saamastaan kohtauksesta.

Nyt en tiedä oliko ko-teko kohdaltani viisasta vai eikö sillä olisihan ollut mukava tietää saiko vaimoni nautinnon vai vielä enemmänkin. Kotona elämä on jatkunut entiseen tapaan,muutaman kerran on yritetty rakastellakin joskin ei entiseen malliin onnistuttu. En ole huomannut onko vaimollani nykyisin enemmän menoja vai jäikö asia siellä tapahtuneeksi sillä ko mieshän oli Oulussa asuva.

Jos se mies raiskasi? Jos se ei käyttänyt kondomia ja naisesi häpeissään meni hakemaan apteekista katumuspillerin. Ei uskalla sanoa sinulle mitään kun kerran suostui. Ihmisille ei tunnu riittävän mikään. Ihmetellen olen lukenut, kuinka pornofilmejäkin suositellaan piristämään parisuhdetta. Ei kyllä kovin kauaskantoisesti ole tätäkään asiaa kelattu. Luin alusta loppuun asti ja ei prkl ku oot hyvä kirjoittaa näitä O. Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Uskotteko te raukat kaverin satuihin? Tuohan oli täyttä mielikuvituksen tuotetta, ei mitään epäilystäkään! Mukavaa luettavaa ja antoi ideoita. Veli tulee kylään ja vaimo odottaa kovasti vaikka ei tunnustakaan. Vanhalla pojalla lasti lähtee herkästi ja oikeaan osoitteeseen. Ja naita itteäs vaikkapa punapersepaviaani laumalle.

Kyllä sieltä näitä avoimia kokeilunhaluisia HIV-positiivisia löytyy. Olen itse fiilistellyt tata jo jonkin aikaa.

Jos keksit etta mista tallaisia ihmisia loytaa niin ilmoita ihmeessa mullekkin. Myos parinvaihto kiinnostaa itseani mutta partnerini ei ole liioin innostunut tasta asista. Jos haluat ottaa yhteytta laita viestia mulle sahkopostiin gb3l suomi Vähän myöhään huomasi ilmoituksexi. Kovasti kiinostaa tuo juttu, jos tavoitat tämän viestin soita Oulu.

Eipä ole chatista löytynyt, vaan ihan livessä ovat tulleet vastaan. Kerran naapuri ja toisella kertaa työkaveri Ja kivaa on aina ollut! Täällä eräs mukava ja asiallinen, pitkä, hauskannäk. HEI olis ihan mielenkiintoista parin vaihto tai ryhmäseksi myös toinen nainen vaimon lisäsi.

Onhan kiva tunnistaa tarina, jotakuinkin noin se meni ja voin vakuuttaa että kaikilla oli kivaa. Muutamia pariskuntia autelleena voin todeta että huolellisesti on valittava sopivat ja asialliset parit, muuten edessä on noloja tilanteita. Aina perusedellytys on terveys ja luottamus kaikkiin osapuoliin. Tämä aikuisten viihde ei ole venäläistä rulettia omalla tai muiden terveydellä. En näe ryhmissä mitään pahaa, enemmän hyvää ja piristävää.

Kunhan parit ovat sinut itsensä kanssa ja haluavat vilpittömästi kokea jotakin uutta ja kiihottavaa. Kirjoitelkaa jos asiallisia kommentteja "apukampi miumau suomi Mä ainakin olin jo ton ekan osan jälkeen kiihottunu!!!! Toivoisin että, kertoisit siis Mr.

Pen että, mitä tapahtui kun sait valita naisen vaimosi lisäksi, samanlainen tarina!!! Olisi kiva saada jatkoa tarinaan miten se onnistui tuntemattoman naisen kera.. Nainen tekee mitävaan jos kehut sen tissejä ja tussua. Siitä on kyllä kokemusta. Minuun ei tommosset kehut tehoa kun tietää mitä sulla on mieles.

Taidat olla parikymppinen äidinkulta MIstä sais hyvää vittua. Tiiättekö sellaset ku panohanskat? Minä en pysty laúkeamaan ilman niitä, onko tämä paha: Oih, kuin suoraan mun fantasioistani.. Toistaiseksi kokeiltu 2n m ja 2n 2m. Vielä kun sais kahta miestä yhtä aikaa ilman sitä toista naista jakamassa huomiota..

Elämän tarkotus ei ole saada mahdollisimman paljon seksinautintoa! Tämähän on kaikka riippuvuutta, sairasta riippuvuutta! Ei epäterveellistä - itse asiassa pidentää ikää.

EI vaadi rahan hassausta sen kummempaan kuin ehkäisyyn. Ei vaadi tuhansien eurojen urheiluvarusteita. Ei välttämättä vaadi vuosien harjoittelua. EI paineita kun ei mistään MM-kullasta kilpailla. Kirjoittaja on poistanut tästä viestin.

Olisin voinu tulla mukaan Ongelma on vaan se, että halukkaita naisia ei tahdo löytyä kolmanneksi pyöräksi, puput pöksyssä liian usein Oletteko harrastamassa kimppakivaa joskus? Olen hyvin innoissani päästä mukaan olen siis nainen Seksi on ihanaa ja hyvin kiihottavaa! Olen harrastanut ennenkin kimppakivaa ja se on sitä kunnon seksiä se!

Vastaa tähän viestiin ja katotaan jo sopisi teille tai meille harrastamaan kunnolla kimppakivaa Helsingissä nuorekas, siisti ja kiimainen pari 40 v, etsi bi-nainen kokeilemaan uutta. Siis tule nauttimaan kanssamme kaikesta kivasta ; Ota yhteyhtä! Muutamia pariskuntia autelleena voin todeta että olet vähän KEI! Koettu on 1n 2m ja 2n 1m sekä 2n 2m, parasta on nainen kolmantena pyöränä. Nainen tietää miten tehdä toiselle naiselle hyvää.. Olisi mukava itsekkin päästä kokeilemaan kimppaa ;.

Joo no kyllä ainakin meidän jokelle tuli perseeseen isoja vesikelloja tossa viikko sitten kun poikien kanssa heittivät homo-junan keilahallissa Voisin kyllä vaimoani murjasta perseeseen niin kovaa että tunto lähtisi ja tussunesteet lentäisi toiselta puolelta köröniemeen ja osuisi tortillaan -. Haluaisitko ihan perus anaalipanon minullekkin jyskyttää? Juho Ja MIRVA tapolan mirva joo vittu että kiinnostaa nään ne jo edessäni vittu mitä urpoja runkatkaa ittene hengiltä.

Seksiin kuuluu rakkaus,mutta eihän rakkautta näillä vuotiailla ole muuten kuin kaljapullon kanss. En olisi mennyt 13 vuotta sitten naimisiin,jos olisin halunnut kuksia jokaisen miehen kanssa. Onko teillä tässä jokin ristiriita vai mitenkä. Onko nykyään syntiä olla uskollinen? Minä olen,että voin elää itseni kanssa ja olla mieheni arvoinen.

Viinapäissään sitä sekoillaan olan takaa ja edestä ja sitten kaikille näsäviisaille tiedoksi,että saan aina orgasmin rakastellessa ja olen kaunis nainen joka kelpaisi muillekkin,mutta ähäkutti!

Olemme puhuneet mieheni kanssa,että miehet eivät kunnioita nykyään ns. Maineella ei ole väliä. Nainen joka on rakastunut 2 kuukauden välein koko elämänsä ajan on jo sairas,ei muuta. Tiukka sarja lyhyitä kysymyksiä: Onko väärin yrittää toteuttaa mielihalujaan ja vaikkapa koittaa katsoa, haluaako sitä oikeasti?

Voiko autolla ajamisesta sanoa mitään jos ei ole noussut minkään polkupyörää kummemman selkään? Onko väärin tehdä parisuhteessa sopimuksia, jotka koskevat molempien ns. Pitää vain miettiä kuoleeko tai kärsiikö joku muuten vaan tällaisesta - siis oikeasti?

Nainen, joka on rakastunut 2 kuukauden välein koko elämänsä, ei yksinkertaisesti ole rakastunut 2 kuukauden ajan koko elämänsä. Se on sitä kk kestävää "alkusäpinää", jota löytyy lähes kaikista parisuhteista. Sorry vaan, mutta miksi sä oot lukenu tätä juttua, jos se ei kiihota sua. Äkkiseltään luulis, että täälaisille nsivuille ei tuu, jos ei halua lukea kiihottavia juttuja.

Tää oli tosi hyvää tekstiä. Ja omasta puolestani voin sanoa, että myös kiihottavaaa. Siis jutun ydin oli, että turha tulla näille sivuilla ja leikkiä "siveellistä".

Jokin salainen haave sulla on, mutta et vaan halua paljastaa sitä Nyt minäkin saan miestä ,kiitos ryhmäseksikokemuksieni! Kukaan normaali ihminen ei tee tollasta oikeasti. Jutut on kirjotettu just sillä tarkotuksella, että noi touhut alkas muka näyttämään normaaleilta. Juttujen tarkotus on siis muokata asennetta myönteisemmäksi sairaalle seksuaalisuudelle. Samaa tekee netin lukematttomat lapsipornosivut.

Jos uskotte noita juttuja, olette jo tulleet uhreiksi ja manipuloiduiksi. Noista fantasioista kiihottuminen on kyllä ihan normaalia ja sallittua, mutta toteuttaminen ei edistä mitään hyvää elämässä, päinvastoin. Seuraavaksi sanot että homoseksuaalisuus ja heidän seksielämänsä on väärin. Seuraavaksi sanot että irtosuhdeseksi on väärin. Seuraavaksi sanot että porno on väärin. Seuraavaksi sanot että ihmisen keho ei ole hänen omansa. Et ole vain ajatellut asiaa etkä tahdo ajatella ja yrität kiivaasti perustella sitä, ettet ole ajatellut asiaa.

Suorastaan tulin märäksi jo ensimmäisestä osasta. Totta tai ei, mutta toteutettavissa. Itse ollessani suhteessa en missään nimessä jakaisi miestäni, mutta muutamaan otteeseen olen kokeillut kahta miestä. Minäkin siinä vetäisin vielä yhden viinilasillisen ja ehdotin sitten jännityksissäni vaimolle, että eiköhän kunnon jouluseksi olisi nyt paikallaan.

Vaimo naurahti siihen, että johan hän sitä oli odotellutkin. Aloin saman tien kähmiä ja hieroskella rouvaani lämpimäksi ja märäksi. Tosin vaimoni kuiskaili, että siirrytään pian makuuhuoneeseen, etteivät lapset yllätä meitä, jos sattuisivat heräämään. Siirryimme siitä makuuhuoneeseen sängyllemme ja aloin hieroa ja valmistaa rouvaani entistä paremmin tulevaan.

Työnsin sormet vitulle ja siitä sisäänkin. Vaimo alkoi päästä siihen kiimaan, jota olin tavoitellut. Vilkaisin kelloa aina välillä ja kun se lähestyi yhtätoista, siirryin minä suuseksiin elikkä vaimon jalkojenväliin kieleni kanssa. Kylläpäs rouva heruttaa hyviä mehuja pahalle pukille, ajattelin nuolaistessani ekan kerran. Olin minäkin päässyt semmoiseen kiimaan, että pursuin rohkeaa vaimon parittamisen intoa ja kulli ponnisteli koko ajan pystyyn ahtaissa pyhähousuissani.

Lupsutin juuri vaimon pimpsaa kielelläni oikein antaumuksella, kun ovikello pirahti viisi minuuttia jälkeen sovitun ajan. Panin sen merkille, että hieman oli pukki myöhässä. Onneksi ovikellon ääni ei kuulunut yläkertaan lasten makuuhuoneeseen. Vaimo säpsähti siinä vähäsen, että mitäs vieraita näin myöhään vielä oli oven takana ja tällaisella hetkellä. No minä vain iskin innoissani hänelle silmää ja käskin odotella hiukan.

Kiireesti juoksin ovelle ja sen takaa löytyi sama harteikas joulupukki, joka oli pari tuntia aiemmin käynyt meillä hohottelemassa ja lapsia laulattamassa. Sillä oli yhä pukin tamineet päällä ja valkoinen parta suun edessä, mutta silmistä näki, miten leveästi sitä hymyilytti.

Äijä kysyi, että jokos oli äidin vuoro saada pukilta kova paketti ja olivatko kersat jo unten mailla. Minä kuiskailin, että kaikki oli kohdallaan ja toivottelin täpinöissäni pukin tervetulleeksi peremmälle. Vähän tunsin siinä itseni mitättömämmäksi kuin toinen, kun äijä oli minua päätä pidempi ja muutenkin rotevampaa tekoa.

Mutta mukavalta kaverilta ja pukinhommat osaavalta mies kuitenkin minusta vaikutti. Vaimon säikähtänyt ilme jäi hyvin muistikuviini, kun marssimme makuukamariin joulupukin kanssa. Hän sieppasi peitettä paljaiden tissiensä suojaksi ja kyseli kiihtyneenä, että mitä tämä nyt tarkoitti.

Minä olin ihan jännityksestä turta eikä kielikään taipunut kunnolla, kun yrittelin siinä selvitellä, että tässä tulisi vaimolle lahjaa. Tämä kun oli sellainen lasten sekä äitien pukki, jonka tarkoituksella olin tilannut. Luotin siihen, että tilanteesta kehittyisi samanlainen eläimellisen kiiman valtaama hetki, jolloin vaimo ei voisi muuta kuin levittää reitensä vieraalle.

Pukki hekotteli leppoisasti vieressäni ja kävi omatoimisesti riisumaan punaisia tamineitaan siinä makuuhuoneessamme. Vaimo tuijotti minua ja vierasta miestä silmät suurina eikä enää tiennyt, mitä vielä olisi kysellyt. Seurailimme siinä vaimon kanssa jännityksessä molemmat, miten joulupukkimme riisui kaikki muut vaatteensa, paitsi ei lakkia, partanaamiota ja punaisia alushousuja.

Niissä näyttikin täytettä olevan reilusti! Mies oli karvainen joka puolelta, rinnuksista ja mahasta varsinkin. Niillä oli punnerrettu kerran jos toisenkin. Pukki kysäisi myhäillen minulta, joko vaimoa oli lämmitelty vai aloittaisiko hän alusta. Koska maksu oli laskettu suoran toiminnan mukaan, olin minä lämmitellyt rouvani pukin paneskeltavaksi ja sen sain vieraallemme ilmaistua. Tyytyväisenä hykerrellen paha pukkimme, joka oli kuitenkin hyväntahtoinen äijä, rupesi siinä riisumaan punaisia alushousujaan.

Huomasin, miten vaimoni silmät levisivät, kun hän tarkkaili paljastuvaa munavarustusta. Tummaan siittimeen oli varmasti jonkin verran jo pakkautunut verta. Se jötkötti uhkaavana mötikkänä nivusista ja alkoi nytkähdellä vaimoni suuntaan. Pukki kouraisi kädellään roikkopallejaan, jotka näkyi olevan ajeltu karvattomiksi. Ja se hykerteli, että tämä olikin yön eka aikuiskeikka ja joulupukin säkit olivat siksi vielä hyvin täynnä joulupuuroa. Se oli semmoinen tieto, joka kiihotti minua sekä vaimoa erittäin suuresti.

Tarkkailin hikoillen ja täpinöissäni tutisten rakkaan vaimoni ilmeitä ja reaktioita ja huomasin hänen alkavan sulaa yhä enemmän yllätykselleni. Peitekin valahti rouvan hyppysistä ja kauniit, neljästi imettäneen naisen rinnat paljastuivat pahalle pukille ja minulle. Roteva joulupukki pani kädet miehevästi puuskaan ja heilutti lanteitaan, hetkutti muhevia vehkeitään vaimolleni. Samalla mies kysäisi äänen sävystä päätellen maireasti hymyillen, että jokos pukki pääsee rouvan kanssa hommiin. Minä vastasin vaimon puolesta, että pukki on hyvä vaan ja rupeaa lahjomaan rouvaa.

Vaimo vielä katsoi minuun, että olinko nyt ihan varma asiastani ja minä hiukan hänelle siinä nyökäytyin päätä, että näin olin kaiken suunnitellut. Joulupukin kyrpä paisui ja jäykistyi kovaa vauhtia, kun astumislupa oli annettu. Samalla äijä kumartui tamineidensa puoleen ja kaiveli povitaskusta kortsun. Sanoi meille, että näissä hommissa ollaan tarkkoja terveydestä kuitenkin, kun tämmöinen yritys oli pystyyn pantu ja monessa paikassa piti aattoyönä kierrellä. Pukki vielä pani jutustelullaan tilannetta rennommaksi, ettemme äärimmäisessä jännityksessä joutuneet enää olemaan, vaikka tilanne kumminkin oli sähköinen ja uhmakas kaiken aikaa.

Samalla se veti esinahkansa rullalle terskan vahvan niskan taakse ja rupesi sovittelemaan kumia päälle kaikessa rauhassa. Tunsin olevani vaarallisilla vesillä, kun ekaa kertaa olin luovuttamassa vihityn vaimoni luvan ja sopimuksen kanssa vieraan panomiehen nussittavaksi omassa kodissamme ja vielä jouluaattoyönä.

Aatoksistani havahduin taas siihen, miten joulupukki kieritti kortsua mahtavan kullinsa suojukseksi. Vankka ja tukeva patukka, verisuonet kyljissä pullollaan, ja päässä miehen mittainen suuri terska! Eivät olleet mitkään turhat pojat pukkipalvelua pystyyn pistäneetkään, kävi mielessä. Minua ja vaimoa huvitti ja hymyilytti se pukin kondomi, joka paketista paljastui. Se oli joulukondomi, jonka kärki oli värjätty punaiseksi kuin tonttulakki.

Vieras kyrpä joulukumilla suojattuna pukki kierähti vuoteeseemme vaimon viereen ja rupesi jatkamaan lämmittelyä siitä, mihin minä olin jäänyt. Vaimo ei vastustellut, mutta oli silti hämillänsä.

Antoi kumminkin pukin työntää sormensa vitun huulille ja kohta aukesi naiseni suu, kun oli pakko huohottaa herkkien tunnetilojen takia. Pimpsa alkoi litistä saman tien, kun mies koetteli. Olinhan minäkin sitä jo nuollut ja sormetellut kunnolla. Siinä samassa tajusin, että minäkin voisin laskea kaluni vapaaksi ja avasin sitten vetskarin. Kyrpäni luiskahti saman tien täyteen mittaansa ulos housuistani ja jökötti herkkänä kuin mikäkin. Pystyin vain hipelöimään sitä pikkuisen sormilla, mutta en voinut runkata, kun herkisti niin kovasti.

Joulupukki varmisti vielä kysymällä, että jääkö isäntä seuraamaan lahjanantoa. Minä hönkäisin, että jään. Pukki naurahti vain siihen, että sopii hänelle, sillä oli tätä touhuamista ennenkin vierestä katseltu. Samassa hän heitti peitteen syrjään vaimon päältä ja rupesi ryömimään jortikka tanakassa ojennuksessa, hiukan yläviistoon käyränä seisoen, rouvani kimppuun.

Vaimo vilkuili välillä minuun ja välillä partaiseen sonniin, joka konttasi hänen päälleen. Samalla naiseni levitti reitensä kunnolla auki, jotta vieras pääsisi hyvin asemiinsa.

Minun oli pakko siinä vaiheessa luikahtaa sivummalle katsomaan, mitä tuleman piti. Pukki vetäisi vielä toisen käden sormilla kumia kunnolla kullinsa päälle, että se pysyisi, ja nojasi toiseen jykevään käteensä vaimon yllä.

Sitten se vinkkasi vielä silmää minulle merkiksi siitä, että nyt ruvetaan tosihommiin. Tonttulakki suuren terskan suojana paha pukki alkoi tyytyväisen oloisena sovitella jortikkaansa vaimoni pimpsan suulle! Hetki oli ikimuistoinen ja äärimmäisen kiihottava kaikille. Toisella kädellä joulupukki joutui venyttämään häpyhuulia auki ja vaimoni näkyi auttavan omilla käsillään ja samalla levittämällä lisää jalkojaan. Siinä kohdassa kumpikin tuntui unohtavan minun olevan vieressä katsomassa.

Näin selvästi oma kulli ojossa tykyttäen, miten vieras pukki alkoi painaa siitintään sisään vaimoni ihanaan vittuun. Yhtyvät katsoivat toisiaan silmiin ja sitten vaimo ummisti omat silmänsä ja parahti nautinnosta. Pukki ohjasi hitaasti ja varmasti tukevan mulkkunsa sisään naiseni jalkojen välistä! Sillä hetkellä olisin varmasti lauennut, jos olisin koskettanut kaluuni. Se nytkytti itsestään ilmassa ja minä olin pakahtua kiihotuksesta ja riipaisevasta aisankannattajatunteesta.

Muutaman kerran joulupukkimme työnsi hitaasti jortikkaansa edestakaisin ja antoi vaimon tottua vieraaseen siittimeen. Mutta sitten se alkoi lykkiä tuntuvammin ja syvemmälle. Näin vaimoni takertuvan nussijaansa kaikin voimin, niin kuin hän minuunkin aina takertuu naidessamme. Kuitenkin hän huudahteli ja voihki enemmän kuin yhteisissä akteissamme. Olihan tilanne suunnattoman eläimellinen ja kiimainen.

Ja pukilla oli vankempi parru naida kuin minulla! Eikä nyt hellitelty vaan hässittiin kuin koiras ja naaras! Jonkin aikaa naiminen näytti epävireiseltä ja hätäiseltä, mutta sitten löytyi tavallaan rytmi. Äijä junttasi parta viuhuen kyrpäänsä vaimoni haaroihin niin että märkä tussu litisi ilosta. Karvainen selkä kyyristeli ja köyristeli ja vaimo heilui panon tahdissa jalat sonnin sivuilla retkottaen!

Minä en vieläkään voinut kuin hipaista välillä kaluani, kun olin niin äärimmäisessä latauksessa. Vaimolta pääsi tulemaan orgasmi, koska hän yhtäkkiä ujelsi semmoisella äänellä ja hoki jotakin sekavaa.

Se oli mahtava hetki myös minulle! Pukki näytti hellittävän hiukan painamista ja alkoi sitten taas mätkiä menemään. Karvainen perhe lykkäsi kunnolla ja vaimo otti vastaan. Minä oli niin kuohuksissa, että unohdin, miten herkkänä olin. Tartuin kunnolla omaan heppiini ja ehdin nykäistä vain kerran.

Silloin meikäläiseltä lensi terskanreiästä ulos eka spermasuihku! Sen jälkeen tuli toinen ja kolmas ja niin edelleen. Suihkut lentelivät sängyn reunalle asti ja sotkivat lakanan ja lattian. Mutta nussiva pari ei huomannut sitä. Mies keskittyi nussimiseen ja vaimo haarojen levittämiseen, pillun sykkeisiinsä ja voihkimaan suu ammollaan.

Olisihan meidän pitänyt tajuta, että semmoinen meteli kuului jo yläkertaankin. Minä olin läkähtymäisilläni valtavasta orgasmistani, mutta kuulin kuitenkin rappusista töpsyttelyä ja narahduksen.

Esikoinen oli herännyt äidin ujellukseen ja muuhun naimisen meteliin ja tuli katsomaan, mitä oli tekeillä. Kaikeksi onneksi ehdin kuiskata nussiville, että nyt hiljaa, käyn varmistamassa! Sulloin kiireellä puolivelton lerssini housuihin ja livahdin makuuhuoneen ovesta ulos. Esikoinen tallusteli unisena juuri alarappusilla ja kyseli silmiään siristäen, mitä täällä oli tapahtumassa.

Tönäisin nopeasti ovea kiinni, mutta ehdin itse nähdä, miten joulupukki ja vaimo katselivat ovelle minuun päin. Pukki pökötti kaiken aikaa hiljalleen perseellään vaimon haaroihin. Tilanne oli suunnattoman jännittävä. Esikoiselle ei saanut paljastua, että äiti makasi reidet avoinna ja pillu märkänä vieraan miehen alla. Ja isin tilalla oli se sama joulupukki, joka pari tuntia sitten oli iloitellut lasten kanssa, lauleskellut joululauluja, jakanut lahjoja ja ottanut kuvauksen ajaksi polvilleen istumaan.

Tuntui samaan aikaan hurjalta ja kiihottavalta, että mukava joulupukkisetä olikin nyt kulli jäykkänä miesten hommissa, äidin päällä! Eikä se malttanut hetkeksikään lopettaa panemista, niin kovassa kiimassa olivat äidin kanssa. Minä siinä jotakin valkoisia valheita päästelin, että äitiä vain yskitti kovasti, mutta se meni ohitse.

Näytin nopeasti oven raosta pukille ja vaimolle merkin, että menisin nukuttamaan esikoisen uudelleen. Pumppuni jyskytti taas kunnolla, kun nousimme lastenhuoneeseen. Siellä sitten kuiskaten luin esikoiselle kappaleen kirjasta ja yritin saada hänet äkkiä unten maille päästäkseni pian takaisin katsomaan, mitä makuuhuoneessa tapahtui.

Pukilla oli kaiken aikaa jortikka pimpsan puristuksessa ja tonttukumi tiukilla. Sitä ajatellessani alkoi oma heppini heräillä jälleen. Sain onneksi esikoisen melkoisen äkkiä takaisin uneen ja lähtiessäni painoin oven kunnolla kiinni, etteivät äänet enää kantautuisi sinne helposti. Kiihotuksen vallassa hipsin portaat alas makuuhuoneen ovelle ja luikahdin takaisin aitiopaikalleni katselemaan, kuinka pukki lasteni äitiä polki! Tällä välin oli pukki vaihtanut jo asentoa.

Mies oli polvillaan sängyllä karvarinta rotevalla kaarella ja piteli vaimon toista jalkaa kattoa kohti pystyssä. Sehän nai sivukulmasta vittuun hekuman vallassa! Valkoisen parran takaa kuului ähinää ja kumeaa korinaa. Taisi tehdä tiukkaa jo pukillekin. Vaimo vilkaisi minuun, mutta ummisti taas silmänsä ja voihki kunnolla. Semmoiset olivat äänialat, että ymmärsin toisen orgasmin irtoavan jostakin pillun perukoilta. Oma kaluni ponnahti saman tien takaisin kovaan seisokkiin ja laskin sen sepaluksesta ulos.

Nyt en ollut enää aivan herkillä vaan pystyin vähäsen jo runkkailemaan esinahkani kanssa edestakaisin ja sain joka vedolla tuntuvan nautinnon.

Huohottaen joulupukki näkyi vetävän mojovan kullinsa ulos vaimoni punoittavasta ja turvonneesta vitusta. Samalla se piti kiinni joulukumin reunoista, ettei päässyt luiskahtamaan pois päältä. Vaimo oli jo lopen nussitun oloinen, mutta tiesin hänen hetken päästä piristyvän taas. Vaimo sanoikin käyvänsä nopeasti vessassa.

Ehkä hän pesi välillä kuohaisaa pilluaan tai pissasi. Sinne hän hetkeksi hoiperteli hiljaa voihkien. Vilkaisin kelloon ja tajusin aikaa olevan vielä kymmenisen minuuttia. Livahdin hikisenä vielä hikisemmän joulupukin viereen ja kuiskasin nopeasti hetken mielijohteesta, että ota kumi pois vaan ja nai loppuun paljaalla! Ja laske vain lastit sisään pilluun! Pukki kuiskasi, että hän ei yleensä tee niin.

Oli oltava kuulemma tarkka puhtaudesta ja terveydestä ja ettei asiakas pamahda paksuksi. Minä selvitin kiihotuksen vallassa, että vaimolla on e-pillerit ja että olemme ihan terveitä molemmat. Vaimo ei ole ollut vieraiden kanssa kahteen vuoteen minun tietääkseni ja edellisen kerran jälkeen kävi testeissä. Pukki alkoi silmät hymyillen suostua ehdotukseeni, mutta lisäsi, että jos hän tämän kerran toimittaa säkeistään lahjat ihan perille saakka ja saa siitä vielä pienen tipin.

Minä suostuin tähän vaatimukseen heti! Vaimo sipsutti pimpsakarvat somasti pörröllään takaisin makuuhuoneeseen. Minua se katsoi hetken kuin kysyvänä, että vieläkö hän saisi maistaa lisää pukin makoisaa joulukyrpää. Minä taas nyökkäsin hänelle ja käskin vaimon käydä nopeasti kontalleen sängylle.

Pukki tasaili hengitystään siinä vieressä iso kyrpä pystyssä. Kun vaimo asettautui odottavana kontalleen ja työnsi pyllynsä kunnolla pystyyn, vilkaisin nopeasti pukin suojattua kyrpää.

Äijä ymmärsi vihjeeni ja alkoi nopeasti rullata kumia pois paksusta jortikastaan. Nieleskelin tajutessani, että nyt lähti suojus pois! Mutta olihan mies terve ja vaimo oli terve ja vaimon e-pillerit hoitivat ehkäisyn.

Pukki vinkkasi lakin ja parran välistä minulle silmää ja siirtyi sitten paljas kulli sojottaen vaimon pyllyn taakse. Vilkaisin vielä nahkasäkkejä, jotka roikkuivat suurina möhkäleinä miehen jalkojen välissä. Sieltä sitä puuroa kohta tulisi kunnolla! Taas rouvani parkaisi ääneen, kun mies upotti suuren terskansa sisään vitun viivasta! Nykäisin omaa heppiäni ja irrotin käteni nopeasti, koska herkisti taas kunnolla. Äijä työnsi saman tien jortikkansa niin syvälle vaimoni pilluun kuin sai ja alkoi nussia kuin uroshirvi.

Roteva vieras mies astui kunnolla takaa syrjähyppyihin sortuvan pikku narttuni, oman rakkaan aviovaimoni. Vaimo ei näyttänyt reagoivan siihen, että kortsu oli otettu salaa pois ja paljas mulkku jyskytti hänen tiukassa vaossaan. Eritteet virtasivat ja lätinä yltyi. Pukki mäiski taas menemään kunnolla ja urahteli nussijan mahtia!

Mies jaksoi niin kauan, että vaimolta tuli kolmannen kerran. Naiseni ulisi ja vikisi ja rimpuili pukin vahvassa otteessa kuin hulluuden puuskassa! Orgasmi oli niin raju, että huimasi. Silloin joulupukkikin antoi tulla. Minulla oli koura oman mulkun ympärillä ja puristin sitä kuin noiduttu.

Pukki painoi paljaan kyrpänsä syvälle vaimon vittuun ja päästi joulupuuronsa pulppuamaan! Samalla vaimo kiljahteli kimeästi ja äijä päästeli kumeita korahduksia kurkustaan. Minä heitin irti lerssistäni, etten taas olisi purkautunut. Oli pakko päästä vielä itse vaimon pimpsalle! Siinä vaan saatoin kauhuissani ja kiimasta sekavana todistella, miten mies tyhjensi suuret säkkinsä syvälle vaimoni sisään ja sen lantio nytkähteli kunnolla joka suihkutuksella.

Vaimo näytti kauhistuvan sitä, että joulupukki oli laskenut spermansa häneen. Kun oli tonttukumi laitettu päälle ja nyt kuitenkin vittu täyttyi paksusta mällistä.

: Homo kinky novellit vaimo saa kyrpää

SEKSI HOMOSEKSUAALISEEN PANO THAI HIERONTA KAMPPI 159
Homo kinky novellit vaimo saa kyrpää Seksiä videoita porno tähtiä homo
Homo kinky novellit vaimo saa kyrpää Tartuin kunnolla omaan heppiini ja ehdin nykäistä vain kerran. Joulupukin käynnistä saimme paljon potkua seksielämäämme vaimon raskauden ajallekin. Vaimo näytti kauhistuvan sitä, että joulupukki oli laskenut spermansa häneen. Miehet palvoo molemmat minua ja kädet vaeltavat pitkin vartaloani ja huulet seikkailevat vartalollani etsien määränpäätä Seksi on ihanaa ja hyvin kiihottavaa! Tunsin olevani vaarallisilla vesillä, kun ekaa kertaa olin luovuttamassa vihityn vaimoni luvan ja sopimuksen kanssa vieraan panomiehen nussittavaksi omassa kodissamme ja vielä jouluaattoyönä.
Jos hän edes on kertonut minulle jokaisesta tapauksesta! Mirva nojautui lähemmäksi Juhoa ja laskeuduin hänen selkäänsä. Etsi Toggle navigation Valikko. Esikoiselle ei saanut paljastua, että äiti makasi reidet avoinna ja pillu märkänä vieraan miehen alla. Vaimolta pääsi tulemaan orgasmi, koska hän yhtäkkiä ujelsi semmoisella äänellä ja hoki jotakin sekavaa. Pukki vetäisi vielä toisen käden sormilla kumia kunnolla kullinsa päälle, että se pysyisi, ja nojasi toiseen jykevään käteensä vaimon yllä.

Seksiä vaasa homoseksuaaliseen sex work fin

Homo kinky novellit vaimo saa kyrpää

Seksitreffit omakuva lemmenlaiva dvd homoseksuaaliseen