Kalu homo orgasmi himokas mies

kalu homo orgasmi himokas mies

Miksi siitä ei puhuta enemmän ja vapautuneemmin? Jokaisen seksuaalisuus on jokaisen oma asia. Itsetyydytys on hyvin intiimi ja henkilökohtainen asia. Jos siitä puhuu, asettaa itsensä melkoisen paljaaksi. Se saattaa olla pelottavaa. Ongelma ei ole niinkään se, ettei asiasta keskustella ruokapöydässä.

Tärkeää olisi Thesleffin mukaan saada tarvittavat tiedot asiasta. Se estäisi mahdollisen ahdistumisen. Siksikin asia on jotenkin nolon tuntuinen, että seksi ja seksuaalisuus ovat asioita, joiden parissa ihminen alkaa käyttäytyä viettiensä ja himojensa vietävänä — ja nimenomaan vietävänä. Silloin ei olla opiskelijoita, insinöörejä tai muusikoita. Silloin ollaan ihmisiä paljaimmillaan. Alun kyyryselkäinen nuorukainen pyyhe vyötäisillään ja villasukat jalassa ei totisesti ollut ensisijaisesti journalismin opiskelija, kitaristi tai joviaali seuramies.

Poika oli toimissaan pornon kera, mutta fantasiat ovat vielä yleisempi kiihotuksen lähde itsetyydytyksessä. Kun olin lauennut, aloin itkeä. Tuntui niin pahalta ajatella sellaisia kauheita asioita. Jos Sigmund Freudiin on uskominen, jokainen mies haluaa syvällä sisimmässään tappaa isänsä ja naida äitinsä.

Se on psykologiaa, joka kumpuaa syvältä mielen syövereissä. Sieltä, missä ihminen on pikemminkin eläin kuin pohdiskeleva filosofi. Sieltä samoilta alueelta kumpuavat jotkut pimeän oloiset fantasiat: Kuten Liisa, moni saattaa säikähtää fantasiaansa.

Vaikka sitä, miksi itsetyydyttäessä miettii parasta kaveria. Tulee mieleen, olenko homo? Kaverin ajatteleminen fantasiatasolla voi olla kiihottavaa, mutta se ei tarkoita sitä, että sitä haluaisi tosimaailmassa.

Antaa niiden fantasioiden tulla. Ei niitä tarvitse tai kannatakaan analysoida. Silmät vaan kiinni ja siinä pyörii elokuva, jota pystyy itse ohjaamaan.

Itsetyydytyksessä on sekin hyvä puoli, että silloin saa tehdä juuri niin kuin itse haluaa ja opetella asioita, joista itse tykkää. Yhteisseksissä ei ole tätä mahdollisuutta: Ovi rapisee Kalliossa soluasunnossa. Poika menee shokkiin eikä pysty enää liikkumaan. He katsovat toisiaan muutaman sekunnin. Mitä poika voi tehdä? Poika jää istumaan ja miettii, että ei tällaista tapahdu kuin teinikomedioissa.

Pian oven takaa alkaa kuulua tirskahduksia. Tyttö kertoo poikaystävälleen, mitä tuli nähtyä. Poikaa hävettää ja pelottaa: Poika on samassa koulussa kuin tämän ovesta tulleen tytön poikaystävä. Mitä hänestä nyt puhutaan koulussa? Millaisen maineen hän oikein saa? Itsetyydytykseen liittyy jossain määrin edelleen stigma: Moni esimerkiksi luulee, että itsetyydytys loppuu kun kasvaa aikuiseksi ja viimeistään sitten, kun elää parisuhteessa.

Se ei ole totta, sanoo Thesleff. Suurin osa pariskunnista tulee terapiaan nimenomaan siksi, että halut eivät kohtaa. Kielenkäyttö vaikuttaa siihen, että itsetyydytys on jotenkin hankala asia käsitellä ja myöntää. Asiat saavat aivan erilaisen arvolatauksen riippuen siitä, millä sanoilla niistä puhutaan. Mitä enemmän käytetään negatiivisesti arvolatautuneita sanoja, sitä enemmän niiden viittauskohteet saavat kärsiä ennakkoluuloista.

Jos negatiivisesti arvolatautuneita sanoja käytetään jatkuvasti, on hankalaa muuttaa mielipideilmastoa. Siksi esimerkiksi Sexpon neuvojat ovat alkaneet käyttää sanaa sooloseksi. Se on neutraali sana, johon ei liity mitään likaista tai arvottavaa. Hän selvisi koettelemuksistaan ilman traumoja. Hetken shokissa oltuaan häntä alkoi jo naurattaa.

Sitten hän soitti ystävälleen ja kertoi, mitä oli käynyt. Nyt se poika on jo aikuinen. Hän on itse asiassa iloinen, että hänelle kävi tällainen sattumus. Tarinasta on tullut mainio juttu kerrottavaksi. Ei se tunnu enää häpeälliseltä. Olin viime aikoina tiedostanut, että toiselle ystävistäni oli alkanut tapahtua muutoksia vartalossa. Hänen rintansa olivat kasvaneet, ja kun menimme uimaan, hänen uimapukunsa oli liian pieni tämän takia. Huomasin ajattelevani häntä eri tavalla kuin ennen.

Illalla, kun menin nukkumaan, ajattelin häntä taas. En edes muista tarkalleen, miten se tapahtui. En käyttänyt sormiani, vaan jotenkin hinkkasin itseäni peittoa vasten ja ajattelin ystävääni uimapuvussa. Sitten tuli todella mukava olo. Sellainen pehmeän miellyttävä olo. Tajusin aika äkkiä, että tämä on se orgasmi, mistä ihmiset ovat puhuneet.

Tavallaan ajattelin, että olen jotenkin outo, kun ajattelin toimissani tyttöä. Ja olihan hän ystäväni, joten siinä oli sellainen tirkistelevä olo. Se tuntui jotenkin väärältä. Muistikuvani tuosta tapahtumasta ovat lopulta onnellisia. Siinä ei ollut mitään aggressiivista. En koskaan kertonut ystävälleni tuosta jutusta. Nykyäänkin tykkään myös tytöistä poikien lisäksi. Jari runkkasi litiseviä kyrpiä kädessään ja roiskin viimeisetkin tipat Jarin syliin huohottaen kiimasta.

Jari nosti nyt spermaisen kätensä ja laittoi sen suuhunsa nuollen mällejäni kädestään. Jari hieroi spermaa käteensä ja työnsi sormensa suuhuni. Nuolin ja imin omaa spermaani samalla kun Jari hieroi kovaa kyrpäänsä vatsaani vasten. Tunsin kuinka Jarin toinen käsi hakeutui peräreiälleni ja spermasta märät sormet runkkasivat reikääni. Kostea sormi painui hitaasti syvemmälle ja levitin vaistomaisesti jalkojani.

Jari otti kätensä suustani ja sylkäisi käteensä ja hieroi sillä märkää kypääni ja pallejani. Tunsin kuinka toinen käsi hakeutui peräreiälleni etukautta ja sormet upposivat spermaiseen reikääni. Haluutko että siemennän sut? Huohotin sormen runkatessa reikääni. Jari otti kätensä pois ja talutti minut makuuhuoneeseen ja laittoi minut vatsalleni sänkyyn ja tuli taakseni.

Hän kurotti yöpöydän laatikosta kumikyrvän ja jotain liukastetta. Jari levitti jalkojani ja nosti persettäni pystympään. Kuulin kuinka Jari pursotti liukastetta tekokullille ja hieroi sitä persereiällenikin. Setä vähän runkkaa sun reikää sedän homokyrvälle valmiiksi.

Tunsin kuinka tekokulli painautui reiälleni ja alkoi hitaasti upota syvemmälle. Huudahdin kivusta kun dildo upposi litisten kokonaan sisääni. Hän alkoi vedellä tekokyrpää reiässäni edestakaisin hitain liikkein. Huohotin kun kyrpä upposi lotisten yhä uudestaan ja uudestaan reikääni. Liikuttelin persettäni työntöjen tahdissa kunnes Jari vetäisi tekokyrvän pois ja hieroi terskaansa reiälläni.

Joko sä haluat että mä siemennän sut, Jari huohotti hieroessaan kyrpäänsä reiälläni. Tunsin välillä kuinka terska upposi reikääni venyttäen sitä ja se vedettiin sitten pois.

Huohotin kiimaisena ja painoin persettäni Jarin kyrpää vasten. Nyt Jari alkoi työntämään kyrpäänsä toden teolla sisääni. Tunsin kuinka reikäni venyi terskan upotessa yhä syvemmälle. Huudahdin, kun kyrpä lopsahti yhtäkkiä syvälle reikääni. Jari tarttui lanteistani kiinni ja työnsi hitaasti kyrpänsä syvemmälle reikääni.

Jari antoi kyrvän olla paikoillaan ja nosti persettäni niin että pääsi kunnolla alleni ja veti minua istuvaan asentoon niin että olin Jarin sylissä kyrpä juurta myöten perseessäni. Nojauduin taaksepäin Jaria vasten ja hän otti kyrvästäni kiinni ja alkoi lypsämään sitä. Huokailin ja nostin itseäni varovasti edestakaisin ja tunsin kyrvän liikkuvan sisälläni.

Voihkaisin nautinnosta ja kiihdytin tahtiani. Jarin kyrpä ei enää tehnyt kipeää, vaan nyt tunsin omituista värinää vatsanpohjassani.

Jari runkkasi kyrpääni kiihtyvällä tahdilla ja ratsastin nyt villisti tuon mahtikyrvän päällä. Tunsin kuinka kyrpäni alkoi sykkiä ja sain mahtavan orgasmin. Spermani lensi rinnuksilleni ja kasvoilleni.

Huusin nautinnosta ja lysähdin sängylle makaamaan kyrpä edelleenkin syvällä sisälläni. Jari vaihtoi asentoa ja alkoi naimaan minua nyt kunnolla. Sun homoperse on nyt mun. Mä teen susta mun oman homon, Jari huohotti työntöjen tahdissa. Ulisin nautinnosta vaikka tuntui kun perseeni oli haljeta kyrvän jyystäessä reikääni. Jari kiihdytti tahtiaan ja tunsin kuinka hän laukesi sisääni. Lämmin sperma täytti reikäni ja hetken kuului vain irstasta litinää ja kahden homon huohotusta kun Jari tyhjensi lastiaan sisääni.

Jari jäi huohottaen makaamaan päälleni kyrpä yhä sisälläni. Tunsin kuinka lämmin sperma valui sykkivästä perseestäni Jarin kyrvän veltostuessa. Miltä tuntuu olla homon panopuuna? Mä teen susta oikean homon. Kohta sä et muuta halua ku koko ajan kyrpää sisääs. Jari nousi päältäni ja nousin istumaan katsellen Jarin puolijäykkää kyrpää joka heilahteli irstaan näköisenä edessäni Tartuin siihen kädelläni ja hyväilin sitä.

Pikkuhinttarille ei mikään riitä? Jari tuli lähemmäksi ja tarjosi kyrpää suuhuni. Avasin suuni ja otin Jarin mähnäisen kullin syvälle suuhuni ja aloin imemään ja nuolemaan sitä. Jari levitti jalkojaan ja otti käteensä tekokyrvän sängyltä ja alkoi työntämään sitä reikäänsä.

Tartuin dildoon ja Jari huohotti, kun aloin työntämään sitä edestakaisin. Nussi mua sillä kunnolla. Sit on sun vuoro nussia mua, haluathan? Haluathan työntää homokyrpäsi mun perseeseen ja nussia mua? Imin nyt kiimaisena Jarin kyrpää nussien samalla häntä dildolla.

Irstas litinä ja sperman haju sekoittui Jarin huohotukseen. Jari otti kyrpänsä pois suustani ja tarttui puolivelttoon kulliini runkaten sitä. Tän jälkeen sulle ei kelpaa enää muu kuin kiimainen homoperse. Kyrpäni oli jo jäykkänä ja vedin tekokullin pois Jarin perseestä. Jari nousi syliini ja työnsi minut selälleni sänkyyn ja nousi kyrpäni päälle levittäen persettään kyrvälleni.

Hän laskeutui alemmaksi tarttuen kyrpääni ja vei sen reiällensä ja laskeutui kyrpäni päälle. Tunsin kuinka terskani upposi hitaasti lämpimään ja tiukkaan homoperseeseen ja Jari laskeutui hitaasti nautinnosta voihkaisten alemmaksi, ottaen kyrpäni juurta myöten sisäänsä.

Jarin puolijäykkä kyrpä löi vatsaani irstaasti läiskähtäen Jarin aloittaessa nautinnosta voihkien kiihkeän ratsastuksen. Tartuin käsilläni sängyn päädystä ja antauduin homomiehellleni antaen hänen nussia kyrpääni tahtonsa mukaan.

Nyt makuhuoneen täyttivät vain äänekäs irstas lotina ja Jarin kyrvän rytmikäs läiske vatsaani vasten sekoittuneena Jarin huohotukseen ja kiimaiseen voihkintani. Tunsin kuinka orgasmi alkoi vatsanpohjastani leviten pitkin sykkivää kyrpääni, kunnes ruiskutin kaiken spermani Jarin kiimaiseen persereikään huutaen nautinnosta. Jari nousi ylös ja tarttui jalkoihini ja levitti ne työntäen jäykistyneen kyrpänsä avoimena odottavaan reikääni. Voihkaisin tuntiessani kyrvän uppoavan juurta myöten lotisevaan homoperseeseeni.

Jari antoi kyrvän olla syvällä suolessani ja painautui minua vasten suudellen kiihkeästi avointa suutani. Makasimme siinä hetken huohottaen. Haluisiks olla mun homorouva? Jari työnteli hitaasti kyrpäänsä reiässäni edestakaisin. Sä unohdat kaikki muut ja oot vain mun rouva. Sä oot mun homovaimo ja mä siemennän sut usein niinku hyvän miehen tulee.

.. THAI HIERONTA MIKKELI PKSEURAA GAY

SUOMI HOMO SEKSI TUBE HYVIÄ PORNOVIDEOITA

huhtikuu Mutta itsetyydytys saa alkunsa himokkaista ajatuksista ja Etenkin hyvin harva poika tietää, että tyttö saa orgasmin klitoriksen kautta”, Thesleff sanoo. Jos Sigmund Freudiin on uskominen, jokainen mies haluaa syvällä sisimmässään tappaa isänsä ja naida äitinsä. Tulee mieleen, olenko homo?. 2. lokakuu Naisten orgasmi eturauhas novellit karvainen muna kuva minna pano Lihaksikas vanhat miehet iso kulli homo, ensimmäinen kerta, kun. maaliskuu Suomi treffit Lesbo naiset miehen Vaimolleni hän kiihottui - porno perse on että Johanna Oikeustoimilaki Homo deitti kotisatama deitti -seuraa ja amatööri porno isä gay seksiä. Pano hississä seksiä kuopiossa kaunis äiti ja nautin g- piste orgasmi venäjän. Seksikäs narttu kaipaa iso kalu saa munaa.

Miksi luonnollinen, opettavainen, hauska, tyydyttävä ja rentouttava itsetyydytys on asia, josta pitäisi vaieta vielä vuonna ? Historia valottaa asiaa jonkin verran. Itsetyydytystä on pidetty paheellisena. Esimerkiksi Raamatun tarinasta on johdettu yksi itsetyydytyksen synonyymeista: Muuan Onan laski siemenensä maahan, ei naiseen. Tästä Jumala ei tykännyt, koska Onanin olisi pitänyt siittää veljensä leskelle jälkeläinen sen sijaan, että tyydyttelisi itsekeskeisesti omia himojaan.

Tosin moni uskonoppinut on sitä mieltä, että Raamattu ei suinkaan paheksu itsetyydytystä. Mutta itsetyydytys saa alkunsa himokkaista ajatuksista ja Raamattuhan sanoo, että himo on syntiä — suoraan Saatanasta.

Eikä ole montaa kymmentä vuotta, kun lääkärikirjoissa kerrottiin, että itsetyydytystä harrastava ihminen näyttää erilaiselta kuin siitä pidättyvä: Nykyään itsetyydytykseen ei ainakaan virallisesti suhtauduta tuomitsevasti. Silti on monia perheitä, ystäväpiirejä ja muita sosiaalisia ympäristöjä, jotka eivät ole tietoisia itsetyydytyksen hyvistä puolista. He suhtautuvat siihen siten, että se olisi jollain tavalla noloa, syntistä ja likaista. Tällainen mielipideilmasto vaikuttaa ihmiseen, sanoo seksuaalikasvattaja ja seksuaaliterapeutti Patricia Thesleff.

Hän työskentelee seksuaalineuvontaa, -kasvatusta ja -terapiaa tarjoavassa Sexpo-säätiössä erityisesti nuorten ihmisten parissa. Tiedottomasta ympäristöstä voi seurata tunne, että sitä himoa vastaan pitäisi taistella. Sexpon kysymyspalstalle tulee suurin piirtein saman verran kysymyksiä pojilta ja tytöiltä. Tämä on yllättävää, sillä tyttöjen itsetyydytys on suurempi tabu kuin poikien.

Tässä sukupuoliasiassakin on kyse vanhoista uskomuksista. Tytöt ja naiset nyt vaan ovat siveellisempiä kuin pojat — tai siis eivät ole, mutta niin on jostain syystä totuttu ajattelemaan.

Monien poikien kaveripiirissä tiedetään se, että kaikki runkkaavat. Silti runkkauskeskustelut käydään usein vitsin varjolla. Tytöillä tilanne on usein toinen, eikä itsetyydytyksestä edes vitsailla. Vanhoista tavoista juontuu myös ero siihen, miten tyttöjä ja poikia kasvatetaan sukupuolielimiin liittyvissä asioissa. Jos tyttö taas levittelee jalkojaan lauteilla, usein sanotaan, että jalat kiinni — tytöt eivät istu noin! Tällaiset asiat voivat jäädä elämään ihmisen päässä ja vaikuttamaan tulevaisuudessa siihen, miten itsetyydytykseen suhtautuu.

Että dildoja ja porkkanoita ja kurkkuja survotaan. Eikä tarvitse mennä edes pornoon. Kaikki, jotka ovat katsoneet vaikkapa Sinkkuelämää-sarjaa, tietävät, että jokaisella kunnon naisella on vähintään kaksi surisevaa dildoa yöpöydän laatikossa.

Esimerkiksi Liisa oli hämmentynyt silloin, kun hän aloitteli itsetyydytystä. Hän uskoo, että poikien on helpompaa puhua asiasta, koska poikien itsetyydytyksen tapa on kaikille selvä. Ei se tunnu tarpeelliselta. Itsetyydytyksessä on se hyvä puoli, että sitä saa tehdä juuri niin kuin itse haluaa. Kun itsetyydytys on kerran niin tavallista, miksi siitä on niin vaikeaa puhua? Miksi siitä ei puhuta enemmän ja vapautuneemmin? Jokaisen seksuaalisuus on jokaisen oma asia. Itsetyydytys on hyvin intiimi ja henkilökohtainen asia.

Jos siitä puhuu, asettaa itsensä melkoisen paljaaksi. Se saattaa olla pelottavaa. Ongelma ei ole niinkään se, ettei asiasta keskustella ruokapöydässä. Tärkeää olisi Thesleffin mukaan saada tarvittavat tiedot asiasta. Se estäisi mahdollisen ahdistumisen. Siksikin asia on jotenkin nolon tuntuinen, että seksi ja seksuaalisuus ovat asioita, joiden parissa ihminen alkaa käyttäytyä viettiensä ja himojensa vietävänä — ja nimenomaan vietävänä.

Silloin ei olla opiskelijoita, insinöörejä tai muusikoita. Silloin ollaan ihmisiä paljaimmillaan. Alun kyyryselkäinen nuorukainen pyyhe vyötäisillään ja villasukat jalassa ei totisesti ollut ensisijaisesti journalismin opiskelija, kitaristi tai joviaali seuramies. Poika oli toimissaan pornon kera, mutta fantasiat ovat vielä yleisempi kiihotuksen lähde itsetyydytyksessä. Kun olin lauennut, aloin itkeä. Tuntui niin pahalta ajatella sellaisia kauheita asioita. Jos Sigmund Freudiin on uskominen, jokainen mies haluaa syvällä sisimmässään tappaa isänsä ja naida äitinsä.

Se on psykologiaa, joka kumpuaa syvältä mielen syövereissä. Sieltä, missä ihminen on pikemminkin eläin kuin pohdiskeleva filosofi. Sieltä samoilta alueelta kumpuavat jotkut pimeän oloiset fantasiat: Kuten Liisa, moni saattaa säikähtää fantasiaansa. Vaikka sitä, miksi itsetyydyttäessä miettii parasta kaveria. Tulee mieleen, olenko homo? Kaverin ajatteleminen fantasiatasolla voi olla kiihottavaa, mutta se ei tarkoita sitä, että sitä haluaisi tosimaailmassa.

Antaa niiden fantasioiden tulla. Ei niitä tarvitse tai kannatakaan analysoida. Silmät vaan kiinni ja siinä pyörii elokuva, jota pystyy itse ohjaamaan. Itsetyydytyksessä on sekin hyvä puoli, että silloin saa tehdä juuri niin kuin itse haluaa ja opetella asioita, joista itse tykkää. Yhteisseksissä ei ole tätä mahdollisuutta: Ovi rapisee Kalliossa soluasunnossa. Poika menee shokkiin eikä pysty enää liikkumaan.

He katsovat toisiaan muutaman sekunnin. Mitä poika voi tehdä? Poika jää istumaan ja miettii, että ei tällaista tapahdu kuin teinikomedioissa. Pian oven takaa alkaa kuulua tirskahduksia. Tyttö kertoo poikaystävälleen, mitä tuli nähtyä. Poikaa hävettää ja pelottaa: Poika on samassa koulussa kuin tämän ovesta tulleen tytön poikaystävä.

Mitä hänestä nyt puhutaan koulussa? Millaisen maineen hän oikein saa? Liikuttelin persettäni työntöjen tahdissa kunnes Jari vetäisi tekokyrvän pois ja hieroi terskaansa reiälläni. Joko sä haluat että mä siemennän sut, Jari huohotti hieroessaan kyrpäänsä reiälläni. Tunsin välillä kuinka terska upposi reikääni venyttäen sitä ja se vedettiin sitten pois. Huohotin kiimaisena ja painoin persettäni Jarin kyrpää vasten.

Nyt Jari alkoi työntämään kyrpäänsä toden teolla sisääni. Tunsin kuinka reikäni venyi terskan upotessa yhä syvemmälle. Huudahdin, kun kyrpä lopsahti yhtäkkiä syvälle reikääni. Jari tarttui lanteistani kiinni ja työnsi hitaasti kyrpänsä syvemmälle reikääni. Jari antoi kyrvän olla paikoillaan ja nosti persettäni niin että pääsi kunnolla alleni ja veti minua istuvaan asentoon niin että olin Jarin sylissä kyrpä juurta myöten perseessäni.

Nojauduin taaksepäin Jaria vasten ja hän otti kyrvästäni kiinni ja alkoi lypsämään sitä. Huokailin ja nostin itseäni varovasti edestakaisin ja tunsin kyrvän liikkuvan sisälläni. Voihkaisin nautinnosta ja kiihdytin tahtiani. Jarin kyrpä ei enää tehnyt kipeää, vaan nyt tunsin omituista värinää vatsanpohjassani. Jari runkkasi kyrpääni kiihtyvällä tahdilla ja ratsastin nyt villisti tuon mahtikyrvän päällä.

Tunsin kuinka kyrpäni alkoi sykkiä ja sain mahtavan orgasmin. Spermani lensi rinnuksilleni ja kasvoilleni. Huusin nautinnosta ja lysähdin sängylle makaamaan kyrpä edelleenkin syvällä sisälläni.

Jari vaihtoi asentoa ja alkoi naimaan minua nyt kunnolla. Sun homoperse on nyt mun. Mä teen susta mun oman homon, Jari huohotti työntöjen tahdissa. Ulisin nautinnosta vaikka tuntui kun perseeni oli haljeta kyrvän jyystäessä reikääni. Jari kiihdytti tahtiaan ja tunsin kuinka hän laukesi sisääni.

Lämmin sperma täytti reikäni ja hetken kuului vain irstasta litinää ja kahden homon huohotusta kun Jari tyhjensi lastiaan sisääni. Jari jäi huohottaen makaamaan päälleni kyrpä yhä sisälläni. Tunsin kuinka lämmin sperma valui sykkivästä perseestäni Jarin kyrvän veltostuessa. Miltä tuntuu olla homon panopuuna? Mä teen susta oikean homon. Kohta sä et muuta halua ku koko ajan kyrpää sisääs. Jari nousi päältäni ja nousin istumaan katsellen Jarin puolijäykkää kyrpää joka heilahteli irstaan näköisenä edessäni Tartuin siihen kädelläni ja hyväilin sitä.

Pikkuhinttarille ei mikään riitä? Jari tuli lähemmäksi ja tarjosi kyrpää suuhuni. Avasin suuni ja otin Jarin mähnäisen kullin syvälle suuhuni ja aloin imemään ja nuolemaan sitä. Jari levitti jalkojaan ja otti käteensä tekokyrvän sängyltä ja alkoi työntämään sitä reikäänsä. Tartuin dildoon ja Jari huohotti, kun aloin työntämään sitä edestakaisin. Nussi mua sillä kunnolla. Sit on sun vuoro nussia mua, haluathan? Haluathan työntää homokyrpäsi mun perseeseen ja nussia mua?

Imin nyt kiimaisena Jarin kyrpää nussien samalla häntä dildolla. Irstas litinä ja sperman haju sekoittui Jarin huohotukseen. Jari otti kyrpänsä pois suustani ja tarttui puolivelttoon kulliini runkaten sitä. Tän jälkeen sulle ei kelpaa enää muu kuin kiimainen homoperse. Kyrpäni oli jo jäykkänä ja vedin tekokullin pois Jarin perseestä. Jari nousi syliini ja työnsi minut selälleni sänkyyn ja nousi kyrpäni päälle levittäen persettään kyrvälleni. Hän laskeutui alemmaksi tarttuen kyrpääni ja vei sen reiällensä ja laskeutui kyrpäni päälle.

Tunsin kuinka terskani upposi hitaasti lämpimään ja tiukkaan homoperseeseen ja Jari laskeutui hitaasti nautinnosta voihkaisten alemmaksi, ottaen kyrpäni juurta myöten sisäänsä. Jarin puolijäykkä kyrpä löi vatsaani irstaasti läiskähtäen Jarin aloittaessa nautinnosta voihkien kiihkeän ratsastuksen.

Tartuin käsilläni sängyn päädystä ja antauduin homomiehellleni antaen hänen nussia kyrpääni tahtonsa mukaan. Nyt makuhuoneen täyttivät vain äänekäs irstas lotina ja Jarin kyrvän rytmikäs läiske vatsaani vasten sekoittuneena Jarin huohotukseen ja kiimaiseen voihkintani. Tunsin kuinka orgasmi alkoi vatsanpohjastani leviten pitkin sykkivää kyrpääni, kunnes ruiskutin kaiken spermani Jarin kiimaiseen persereikään huutaen nautinnosta.

Jari nousi ylös ja tarttui jalkoihini ja levitti ne työntäen jäykistyneen kyrpänsä avoimena odottavaan reikääni. Voihkaisin tuntiessani kyrvän uppoavan juurta myöten lotisevaan homoperseeseeni. Jari antoi kyrvän olla syvällä suolessani ja painautui minua vasten suudellen kiihkeästi avointa suutani. Makasimme siinä hetken huohottaen.

Haluisiks olla mun homorouva? Jari työnteli hitaasti kyrpäänsä reiässäni edestakaisin. Sä unohdat kaikki muut ja oot vain mun rouva. Sä oot mun homovaimo ja mä siemennän sut usein niinku hyvän miehen tulee.

Kiemurtelin Jarin alla kiimaisena ja huohotin työntöjen tahdissa. Mä teen kaiken mitä hyvän vaimon tulee. En enää ajatellut järkevästi vaan mielessäni oli vain kiihottava kuva itsestäni Jarin "rouvana". Ensimmäinen kerta, kun saan kyrpää ja heti mieheltä joka tekee minusta vaimonsa. Jari veti kyrpänsä ulos ja nousi ylös sängystä. Makasin siinä jalat levällään raukeana ja tunsin kuinka jotain kosteaa valui avoimesta reiästäni sängylle. Jari meni kaapille ja otti sieltä kumihousut, joiden sisäpuolella törrötti paksu tekokyrpä tai anusplugi ja tuli jalkojeni väliin alkaen pukemaan housuja jalkaani.

En vastustellut vaan kohotin itseäni, jotta Jari sai housut paremmin jalkaani. Jari lomensi minut pystyyn jotta saisi housut paremmin jalkaani. Seuraavaksi Jari otti liukasteen ja rasvasi tuon tekokyrvän ja penisputken, jonka huomasin vasta nyt kun hän alkoi työntää kyrpääni siihen asetellen samalla tekokyrpää reiälleni. Tunsin kuinka kyrpäni alkoi jäykistymään penisputkessa samalla kun Jari työnsi tekokyrvän juurta myöten nussittuun perseeseeni vetäen samalla lumihousut kunnolla jalkoinini.

Kumipenis oli ainakin 20 senttiä pitkä ja hieman käyrä paksulla terskalla varustettu ja siinä oli paksumpi paikka juuressa ja kun tuo paksu osa solahti sulkijalihakseni oni, olin täynnä tuota ihanaa kumikyrpää. Jari veti nyt vyötärön ylös ja nyt tiukat kumihousut muotoilivat minulle naismaisen vyötärön. Jari käski minun kävellä edestakaisin ja katseli tyytyväisenä kuinka kyrpäni sojotti jo koko mitassaan kumihousuissa.

Eikö olekin ihana tunne, kun on kyrpä perseessä koko ajan! Kyrpäni täytti nyt koko penisputken ja sojotti pystyssä kivikovana. Jari Käski minun tulla eteensä ja tarttui kyrpääni ja veti kumia taaksepäin niin että penisputken juuressa oleva tiukempi rengas tuli kiveksieni taakse. Pallini törröttivät nyt kyrpäni alapuolella irstaan näköisesti tarjolla tiukoissa kumihousuissa pakottaen kyrpäni entistä kovemmaksi.

Jari pyöräytti minut ympäri ja mutisi hyväksyvästi hyväillen takapuoltani.

Free homo suomi porn raakel liekki porno

: Kalu homo orgasmi himokas mies

Äiti poika gay sex hyvännäköinen mies Tämä on yllättävää, sillä tyttöjen itsetyydytys on suurempi tabu kuin poikien. Jotain on kuitenkin unohtunut. Tajusin aika äkkiä, että tämä on se orgasmi, mistä ihmiset ovat puhuneet. Nyt makuhuoneen täyttivät vain äänekäs irstas lotina ja Jarin kyrvän rytmikäs läiske vatsaani vasten sekoittuneena Jarin huohotukseen ja kiimaiseen voihkintani. Jari jäi huohottaen makaamaan päälleni kyrpä yhä sisälläni. Kun kävin sitten jossain vaiheesssa vessassa, oli se tyhjä lukuunottamatta noin kuusikymppistä rotevaa miestä. Tunsin kuinka lämmin sperma valui sykkivästä perseestäni Jarin kyrvän veltostuessa.
POSLIINI KALU S SEURAA LPR HOMO Ilmaiset seksi elokuvat sexi homo tarinat
Sex shop pengerkatu kalua velilta gay Ryhmä homo sex omakuva seksi
Kalu homo orgasmi himokas mies Tällaiset asiat voivat jäädä elämään ihmisen päässä ja vaikuttamaan tulevaisuudessa siihen, miten itsetyydytykseen suhtautuu. Kaivoin munan käteen ja aloin vemputtaa. Esimerkiksi Liisa oli hämmentynyt silloin, kun hän aloitteli itsetyydytystä. Kuten Liisa, moni saattaa säikähtää fantasiaansa. Lämmin sperma täytti reikäni ja hetken kuului vain irstasta litinää ja kahden homon huohotusta kun Jari tyhjensi lastiaan sisääni. Tartuin kyrpään ja vedin sen esiin ja tunsin kuinka se paisui kädessäni. Miksi luonnollinen, opettavainen, hauska, tyydyttävä ja rentouttava itsetyydytys on asia, josta pitäisi vaieta vielä vuonna ?
Kalu homo orgasmi himokas mies 841