Kreeta kokemuksia miten mies homo saa orkasmin

Uskisten väite, että homoseksuaalisuus jphtuu kotioloista, ei kestä tarkastelua. Sille on hyvin vähän, jos mitään tutkimusnäyttöä. Äiti on yrittänyt muokata siitä yhdestä pojasta itselleen tyttären.

Äidit nuo uskossaan väkevät ja toimissaan tuhoisat. Samanlaista mielen epätasapainoa on homous kuin alkoholismikin. Homogeeniä ei ole eikä alkoholistin geeniä. Alkoholismi on riippuvuus joka aiheutetaan itse omilla valinnoilla.

Homoksi synnytään eikä kummasakaan ole mitään epätasapainoa ellei sitä itse sinne tuo. Jos vöitätvyoista, todista ole hyvä. Samanlaista vastuun pakoilua on vedota synnynnäisyyteen, minä en voi mitään kun olen tällainen Olisiko tuolla jotain joka miellyttäisi herra AA: Seksuaalisen suuntautumisen syntytavasta ihmisyksilössä ei ole varmaa tietoa, vaikkakin biologiset selitysmallit ovat asiantuntijoiden keskuudessa suosituimpia [8], kohdistuen perinnöllisiin sekä alkuraskauden aikaisiin tekijöihin, tai molempiin [9].

Ihmisen seksuaalinen suuntautuminen on jatkumo, yksinomaan heteroseksuaalisen kiintymyksen ja yksinomaan homoseksuaalisen kiintymyksen välillä [10]. Biologiset selitykset Tutkimusten kautta on löydetty useita biologisia tekijöitä, joilla voi olla yhteys seksuaalisen suuntautumisen kehittymiseen. Näitä ovat muun muassa geenit, sikiökaudenaikaisten hormonien vaikutus, sekä aivorakenteen muutokset. Ainuttakaan yksittäistä määräävää tekijää ei ole löytynyt, ja tältä osin tutkimus jatkuu edelleen.

Perinnölliset tekijät Perinnölliset tekijät saattavat vaikuttaa seksuaalisen suuntautumisen kehittymiseen. Aiemmin kaksostutkimukset näyttivät osoittavan geneettisen alkuperän mahdollisuutta, mutta tutkimusten tulosten arviointi on tutkimusten luonteen takia vaikeaa [11]. Hormonaaliset tekijät Sikiöajan hormoneilla saattaa olla joko ensisijainen vaikutus aikuisen seksuaalisen suuntautumisen kehittymiseen, tai yhteisvaikutus geenien tai ympäristötekijöiden kanssa[12].

Vuonna julkaistu Garcia-Falguerason ja Swaabin tutkimus toteaa että kohdunsisäinen altistuminen hormoneille on määräävä kriteeri[13]. Myös synnytyksen jälkeiset korkeat androgeenitasot saattavat johtaa enemmän biseksuaaliseen kuin homoseksuaaliseen suuntautumiseen. Monissa tutkimuksessa on todettu sikiöaikaisten androgeenien vaikutukset seksuaaliseen ja sosiaaliseen käyttäytymiseen muun muassa rhesus-apinoilla tehtyjen tutkimusten perusteella[14][15].

Poikalasten syntymäjärjestys Viimeaikaisissa tutkimuksissa on huomattu, että mitä useamman pojan äiti on synnyttänyt, sitä todennäisemmäksi miehen homoseksuaalisuudelle kasvaa. Vasenkätisyys näytää mitätöivän tämän vaikutuksen[16]. Tätä teoriaa syntymäjärjestyksestä miehillä tukee todistusaineisto sen sikiönaikaisesta synnystä, vaikkakaan toistaiseksi tarkkaa todistetta sen syntymekanismista ei ole. Tutkimus kuitenkin ehdottaa immunologista alkuperää, mikä aiheutuisi äidin immuunireaktiosta tiettyyn ainesosaan miehen sikiökehityksessä raskauden aikana, mistä tulee todennäköisempi reaktio aina kun poikia syntyy lisää.

Tämän immuunireaktion seurauksena, muutoksia myöhemmin syntyneiden miesten sikiönaikaisessa kehityksessä ajatellaan tapahtuvan. Tämä prosessi alkaisi silloin kun äidin immuunijärjestelmä synnyttäisi vasta-aineita, jotka kulkeutuisivat kohtuun, ja siellä aiheuttaisivat muutoksia sikiön aivorakenteeseen, aiheuttaen kiinnostuksen pojassa myöhemmin enemmän miehiin kuin naisiin[17].

Psykologiset teoriat Mitään merkittäviä todisteita ei ole, jotka viittaisivat siihen että esimerkiksi kasvatuksella, tai lapsuudenaikaisilla kokemuksilla olisi merkitystä seksuaalisen suuntautumisen syntymisessä [9]. Myös monet psykologian ja psykiatrian asiantuntijaorganisaatiot ovat todenneet, että yhtä syytä seksuaaliselle suuntautumiselle ei voida löytää, vaan kyse on monimutkaisesta ilmiöstä, johon vaikuttavat sekä biologiset- että ympäristötekijät [18]. Muun muassa American Psychiatric Association on todennut, että aiemmin ei-heteroseksuaalisuuden syynä pidettiin huonoa perhedynamiikka tai häiriöitynyttä psykologista kehitystä, mutta tällaiset aiemmat käsitykset pohjautuivat väärään tietoon ja ennakkoluuloihin.

Näitä voi kirjoitella kuka vaan. Noh sitä saat etsiä sillä en aijo sitä sinulle hopeatarjoitimelle tuoda ja turha alkaa lässytämään mitään tyhjänpäivästä ja loppupeleissä ketä kiinnostaa mikä aiheutti homouden ei se sinusta tee yhtään parempaa vaikka olisit homo tai et. Yhtä paskoja me kaikki ollaan. Minulla on ollut joskus vaikeuksia alkoholin kanssa, mutta siitä pääsin tahdonvoimani avulla. Homouteni ei ole ollut sellainen asia, jonka olisin kykeneväinen muuksi muuttamaan.

Kuka hyvänsä pystyy pohdiskelemaan wikissä mitä vain. Ei mitään tieteellistä faktaa. Et voi tuoda mitään tieteellistä faktaa, että homous on synnynnäistä. Mitä se teitä kiinnostaa vaikka toisinkin ette te kumminkaan usko. Niin on monien heterojenkin taustalla. Väitätkö siis heterouden johtuvan hyväksikäytöstä tai painostavasta autoritaarisuudesta? Jos vanhempien kasvatukset laitetaan syyksi niin kyllä on väärää tulkintaa!

Myöskin monista kristtyjen jälkeläisistä tulee homoseksuaaleja halusivat sitä tai eivät! Ne vanhemmat varmaan ajattelevat, että mikä menikään heiltä pieleen kristillisessä kasvatuksessaan, eivätkä näin ymmärrä sitä ettei se kasvatus ollut se määräävin asia!

Kaikki menee pieleen kristittyjen lasten kasvatuksessa yleisesti ottaen - eivät tule hyväksymään erilaisuutta tai sitä että olisivat erilaisia kuin muut lapset! Uskossaan lujat lapsien vanhemmat eivät näe metsiä ilman puita.. Ihmisillä tulisi olla oikeus jo ennen rippi-ikää erota kirkosta omaehtoisesti, eikä siihen tulisi tarvita että henkilö joka eroaa kirkosta omaehtoisesti 18 vuoden ikäisenä.

Saahan vuotiaana äänestää kirkollisvaaleissakin ja se on hyvin ristiriitaista silloin ajatellessa, ettei henkilö kuitenkaan ole täysikäinen!? Asevelvollisuuskin perustuu Suomessa lähinnä uskoon "Ateenalaisten marssilaulun" mukaan, muttei todellisuuteen missään nimessä siihen että sodanaikainen palvelus olisi jokin elinehto niille miehille, jotka ovat suorittaneet varusmiespalvelunsa tai muutoin suorittaneet asevelvollisuutensa sivarina tai asettomana palveluksena jne.

Me liiaksi nojaudumme maanpuolustustahtoon tai muuhun isänmaalliseen lässytykseen, jonka perusteella maamme maanpuolustuksemme on perusteltu. Totuus on se että varsin monet varusmiespalveluksen suorittaneet kieltäytyisivät aseista tosipaikan tullen Suomi ajaa "isänmaa-uskontoa" ja valehtelee kansalaisille päin naamaa että turvakatto on todellinen.

Tiedän monia, jotka eivät puolustaisi Suomea, kunnei Suomella enää markkaakaan tms. Lähtisivät vaikka ulkomaille tai hankkisivat sieltä turvapaikan ajatuksella: Itse sivarina ja ateistina olen sen verran isänmaallinen, etten mä lähde täältä ainakaan silloinkaan mihinkään vaikka tanner tömisisi ja aitaa kaatuisi!!

Taipumus alkoholismiin on nimenomaan geeneissä. Oletko syntynyt sellaiseksi vai sairastunut vasta myöhemmin? Luoja ei luonut homoseksuaaleja koska Luojaa ei ole olemassakaan. Jotkut voivat muuttaa seksuaalista suuntautumistaan.

Muutosaste on monilla eri ihmisillä erilainen. Kaikki eivät pääse irti pysyvästi kaikista viettymyksistään. Kuten muissakin kysymyksissä, mieliteot saattavat vähentyä, mutta ihmisen täytyy oppia käsittelemään ja hillitsemään niitä. Itse olen vasta 60 mutta ei ne naiset enää tässäkään iässä ihan niin paljoa kiinnosta kuin kaksikymppisenä. Ennen naisilla oli sääret, nyt ne on jalat. Valinnoilla on suuri merkitys, väärä valinta voi johtaa ihmistä harhaan.

Kyllä kovalla psyykkaamisella ja painostuksella heterokin saadaan homoksí, mutta tuskin pysyvästi. Homojen osa varsinkin aiemmin on ollut niin kova, että ei sellaiseksi esimerkin kautta ole kasvettu. Varsinkaan, kun homoseksuaalista käyttäytymistä vaikkapa luvulla ei missään voinut nähdä, ei homoista juuri puhuttukaan ennen aids- epidemiaa.

Muistan, kun yksi koulukamu vuotiaana osti koskilta bodarilehtiä ja katseli miesten kuvia. Tytöt tirskuivat, että eikö olisi kivempi katsella naisten kuvia, poika sanoi, että tykkää katsella miehiä. Siitäkös tytöt vasta kikattivatkin. Kammottavaa on, että pojan vanhemmat eivät voi asiaa tunnustaa, isä joskus ukkoporukoissa mesoaa, kuinka sairaita ja luonnottomia ne homot ovat. Tosihan on, että suvullisesti lisääntyvässä lajissa homoseksuaalisuus tulee olemaan aina poikkeus, ei valtavirtaa, mutta homoseksuaalisuutta kiistatta esiintyy ja se on synnynnäistä.

Valtaosa tapauksista syy voidaan tunnistaa helposti. Uskooko kristityt tosissaan että heteroksi ryhdytään oman harkinnan kautta. Kyllä teini harkitsematta tietää parhaiten omat mieltymyksensä. Sitä tahtoo mitä tahtoo. Tahdostahan tässä on kysymys, ja sitä ei yksinkertaisesti voi itselle valehdella. Sillähän ei tietenkään ole muille loppujen lopuksi mitään merkitystä, onko homo vai hetero.

Jumalaa näihin sukupuolisioihin ei nyt ainakaan kannata sekoittaa, koska papisto ei edes sen sukupuolesta ole päässyt yksimielisyyteen. Ja ei se tietenkään pappien päätöksellä mihinkään muuttuisi. On kuulemma nainen ja maailmankaikkeuden äiti kunnes toisin todistetaan. Miten intersukupuoliseksi syntynyt ihminen voi olla hetero?

Suomessakin heitä syntyy vuosittain parikymmentä. Uskovaisten "tosta poikki ja jenka päälle" ajattelu ei vaan reaalimaiilmassa toimi. Mailma on monimutkaisempi kuin uskotkaan. Mustan ja valkoisen lisäksi on suuri joukko harmaan sävyjä. Jos ihminen alkaa himoita oman sukupuolensa ihmistä sillon on vika mielessä,ei jalkovälissä. Niin no en tiedä olenko kristitty vaikka kirkkoon on kastettu, mutta pakko kyllä sanoa että on niitä muita uskontoja jotka ei todellakaan voi sietää yhtään homoja.

Uskovista kristityistä ei ole minulla mitään käsitystä joten en voi sen kummempaa sanoa, mutta umpiuskovaiset eivät vain jostainsyystä voi sietää homoja koska kuulemma ei ole "normaalia" vain koska ei ole mies ja nainen Itse ajattelen, että homoksi tullaan jos tullaan siis sattumankautta.

En tiedä yhtään homoa, mutta en kuitenkaan rupea oksentelemaan kun telkkarissa,tietokoneessa tai sarjakuvissa niihin törmää sillä ihmisiä ne vain ovat. Eikös oikeastikkin raamatussa sanota että me ihmiset olemme jumalan luomia siis kaikki heteroista homoihin, joten luulisi homoillakin olevan täällä joku tarkoitus? Aloittaja ei voi tietää mitä yksittäinen ateisti ajattelee joten kysymyksen yleistävä muoto väärä. Jos joka kymmenes vastaankävelijä on homoseksuaalinen niin ei se kovin outoa voi olla.

Jos syntyisi ja eläisi maailmassa missä seksin harrastaminen ristiin ja rastiin eri ja samaa sukupuolta olevien kanssa olisi avoin normi niin eihän tuo asia ketään edes kiinnostaisi. Homojen kauhistelu on mielestäni kulttuurisidonnaista jossa uskonnot taustalla. Eikös heteromiehelle sopisi oikein hyvin se että muut miehet olisivat homoseksuaalisia, jäisi itselle enemmän hedelmiä.

Terve ihminen ei märehdi toisten seksuaalisuutta. Homoilla on muita enemmän masennusta, itsemurhia, päihteiden käyttöä ja muita ongelmia. Homoutta edistävissä kulttuureissa kuten Tanskassa ja Suomessa, ovat samat itsemurha ja masennusasteet. Ihmiset menevät terapiaan itsetuhoisina. Terapia ei tee heistä sellaisia. Ei ole homoutta edistäviä kulttuureja, ei ainakaan Suomessa tai Tanskassa. Ei edes homoutta sietäviä muualla kuin ehkä joidenkin poliitikkojen juhlapuheissa.

Homoseksuaalisen ihmisen asema on Suomen Junttilassa herran vuonna vielä niin vaikea, ettei masennukseen muuta selitystä tarvita. Suuri "kiitos" siitä kuuluu kaltaisillesi rakastaville kristityille. Osoita yksin homoseksuaali, joka ei tunne anteeksiantamattomuutta jotakuta kohtaan. Jos häntä ei auta antamaan anteeksi sydämestään, hän ei tule autetuksi. Se on este hänen ja Jumalan välillä. Osoita, etteivät homoseksuaalit olisi yhtä anteeksiantavia kuin muukin väestö keskimäärin.

Käsityksesi perustuvat vääristyneeseen todellisuudenkuvaasi, jonka uskonnollinen fanatismi sinussa aiheuttaa. Mitään näyttöähän sinulla ei väitteeillesi ole. Ilmeisesti olet oikeassa, mutta se masennus johtuu sinunlaisistasi uskovaisista jotka tekevät joidenkin homojen elämästä helvetin. Ei vaan siitä, että homo sisimmässään itsekin tietää olevansa kummajainen ja haluavansa luonnottomia asioita. Ateistihomo on onnellisin, ei vaivaa vanha testamentti.

Tuskin tulevat sukupuolielämäänsä esittelemään Parempi kysymys on se että, ovatko homot yhtä onnellisia ja terveitä kuin muutkin? Homot voivat olla onnellisia, ei välttämättä ole sukupuolitauteja tai "homouteen liittyviä tautia". Suhteet voivat olla yhtä vakaita kuin heteroillakin. Se ei itsessään todista mitään. Homomiesten keskuudessa on enemmän riskejä kuin heteroseksissä. Jeesus ei tullut antamaan onnellisempaa elämää, eikä tekemään minusta isompaa tai parempaa minua.

Hän tuli pelastamaan synneistä. Herää kysymys mitä Raamattu sanoikaan homoudesta? Heterous on koko Raamatun oletus Jumala loi meidät mieheksi ja naiseksi Eeva sopiva kumppani Aadamille, joka luotiin Aadamista. Kaksi tule yhdeksi täydentävästi. Vain mies ja nainen voi lisääntyä.

Homojen vaikea asema aiheutuu suurimmalta osin ihmisten ja yhteiskunnan harrastamasta syrjinnästä, jota kristityt yrittävät kaikin keinoin ylläpitää. Nimimerkille "pvcxzaqhgfd " Jos heterous on koko Raamatun olemus, miksi luonnossa esiintyy valtavasti homoseksuaalisuutta kehittyneempien eläinlajien keskuudessa. Putkisilmäisyytenne jaksaa ällistyttää päivästä toiseen. Sinullekin Raamattu tuntuu olevan "olemukseltaan" sukupuolielämän opas.

Miksi yhteiskunta syrjii pedofiilejä, mustin nussijoita ja oidipaalia? Pedofilia on karkea rikos lasta vastaan ja oidipaalia menee samaan luokkaan. Mustin nussinta on lähinnä eläinsuojelurikos. Jos kaksi täysi-ikäistä ihmistä rakastelee vapaaehtoisesti keskenään ketään vahingoittamatta, niin mitä oikeutta kristittyjen sänkykamaripoliiseilla on puuttua siihen? Eikö teillä ole parempaa tekemistä?

Eli homous on luonnotonta ja synti niissä maissa missä se on rikos? Ja kaikki mikä ei ole laissa kielletty on hyväksyttävää ja oikein? Jos seksi ja parisuhde kahden aikuisen välillä jotka tekevät on moraalisesti väärin tässä yhdessä tapauksessa, onko se myös sinun tapauksessasi? Eroahan ei oletettavasti ole kuin partnerin sukupuolessa. Jeesus käski elää selibaatissa ja kuohilaana. Eli haluatko sakset ja laastaria?

Homot ovat miehiä ja naisia siinä, missä heterotkin. Intersukupuoliset ovat sitten asia erikseen. Viittaat lisääntymiskäskyyn, eli onko mielestäsi jokaisen lisäännyttävä, kun Raamattu niin sanoo? Raamatun oletukset eivät monessa muussakaan kohtaa istu yksiin todellisuuden kanssa.

Jotkut nämä ristiriidat saavat tajuamaan, että Raamattu on varsin vajavainen ja paikkansapitämätön, ja jotkut muut taas lähtevät kiistämään todellisuutta yrittäen saada sen taivutettua heidän Raamatuntulkintansa mukaiseksi.

Mielestäni homous sekä lesbous on vain evoluution kehittyneempi versio, meistä muka "normaaleista". He ovat siksi "askeleen" meitä edellä kaksineuvoisuutta kohden kehityksessämme, joka vääjäämättä tulee poistamaan nykyisenkaltaisen sikiämistapamme.

Joten jälleen yksi vahva todiste, evoluution mahtavuudesta sekä sen totuudesta. Tähän asti paras "todistus" evoluutiosta on merketin tiskillä myytävä sika-nauta jauheliha, tosin sitä sika-nautaakaan ei ole kukaan koskaan nähnyt. Mitä homouteen ja lesbouteen tulee, kysymys on henkivalloista ja niiden vaikutuksesta ihmisiin.

Jumala ei luo lesboja ja homoja, hän luo ihmisiä jotka jossakin elämänsä vaiheessa altistuvat asioille jotka heistä sellaisia muokkaavat. Henkivaltojen vaikutusta on myös se agressiivisuus, jolla homot ja lesbot asiaansa ajavat. Ystäväpiirissäni on muutamia homoja ja lesboja. Tuntemilleni homoille yhteinen nimittäjä on lapsuudessa koettu isättömyys, joka ei välttämättä tarkoita isän fyysistä puuttumista.

Kaikki tuntemani kolme lesboa taas ovat eläneet heterosuhteissa ja olleet seksuaalisesti ylisaktiivisia "jakorasioita", kunnes ovat pettyneet miehiin, katkeroituneet ja ryhtyneet lesboiksi kostaakeen kaiken miehille jotka ovat heidän seksuaalista holtittomuuttaan hyväksi käyttäneet. Synnistä siis seuraa synti ja mitä syvemmälle sillä tiellä ajautuu, sitä sairaammaksi meno käy.

Kaikki homot ja lesbot ovat Jumalalle rakkaita, enkä minäkään halua heitä millään tavalla sormella osoitella. Jumala rakastaa heitä, ja tahtoisi heidän oikeasti kääntyvän puoleensa, koska Hän on ainoa joka voi heitä auttaa ja eheyttää. Ei homous tai lesbous ole sen suurempi synti kun heteroseksuaaliset irtosuhteet tai muu Jumalan sanan vastainen elämä. Kaikki ovat syntiä tehneet ja siksi meidän kaikkien on tehtävä parannus ja käännyttävä Jumalan puoleen mikäli haluamme kerran olla taivasten valtakunnassa.

Ja uskokaa tai älkää, elämäni onnellisinta aikaa myös täällä maan päällä on ollut elämä Jumalan yhteydessä. Miksi tätä ei voida hyväksyä. Homojen tarvitsisi ensin hyväksyä itsensä aja sitten lähteä miettimään omaa tilannettaan avoimin mielin. Ei voi olla yhtaikaa sankari ja uhri. Eiköhän se noilla tuntemillasi lesboilla johtunut tuo yliaktiivisuus siitä että he yrittivät tehdä itsestään heteroita, mutta kun se ei onnistunut he myönsivät itselleen olevansa lesboja.

Yhdessä asiassa sentään olet ihan oikeassa Jumala ei luonut homoja -eikä mitään muutakaan, kun ei ole olemassakaan. Jos se olisi oma valinta, niin miksi kukaan valitsisi homouden ja siitä seuraavan syrjinnän, joka pahimmillaan johtaa itsemurhaan?

Ja jos ei tietäisi etukäteen että joutuu valintansa, homous takia syrjityksi, niin sen kuin muuttaisi valintansa, heteroudeksi , niin ei tarvitsisi päiviään oman käden kautta päättää. Jäis teidän krisseleiden mielikuvitusolennollenne se homma jonka uskotte hänelle kuuluvan. Mitä Sodoma ja comorra piti sisällään, siellä tapahtui kauheuksia.

Omahyväisyys, ylpeys ja itsekkyys saivat heidät antamaan periksi synneille, etenkin seksuaalisille synneille.

Heidän syntisyytensä tuli esille hillittömänä homouden harjoittamisena. Se on väärin ja syntiä. Sodoma ja gomorra ovat mielikuvituksen tuotetta Etenkin seksuaalisille synneille on oma lisäyksesi. Raamattu kertoo, mikä se synti oli, ja se ei ollut seksuaalinen synti. Mitkähän motiivit mahtavat johtaa Raamatun vääristelyyn? Joutuisi tekemään ihan parannusta, jos ei vääristäisi?

Ehkä sellainen mielikuvitusluoja ei ole olemassakaan joka ei biologiaa tunne. Homoja on ja heidän biologiassa on koetuksella. UT Jeesus vahvistaa Kirjoitusten moraalistandardit että kaikki miehen ja naisen avioliiton ulkopuolinen seksi on syntiä.

Homous on kauhea synti Jumalalle. Roomalaiskirjeen 1 luku kuvaa kokonaista ihmiskuntaa, joka kääntyy pois Jumalasta. Ihmiskunta antautuu epäjumalan palvelukselle, jolloin Jumala sanoo: Mies ja nainen on suunniteltu keskinäistä seksuuaalliyhteyttä varten.

Se on selvää anatomisesti ja fysiologisesti. Kun mies harrastaa seksiä miehen tai nainen naisen kanssa, tukahdutetaan selvästikin totuus siitä millaiseksi meidät on luotu. Se on vastoin luomisjärjestystä. On olemassa pelastavia elementtejä. Jos "he" näkevät hallitsevat ja häpeälliset vaikutukset, jotka aiheuttavat sitä, että heidät on jätetty näiden mielihalujen varaan, he saattavat tulla järkiinsä ja kääntyä niistä pois.

On myös mahdollista, että he jatkavat syntiensä kasaamista. Se johtaa lopulta hirveään tuomioon. Siinä syy miksi kannattaa lukea Raamattua. Paavali sanoo, etteivät sellaiset peri Valtakuntaa. Mikä minä olen tuomitsemaan? Raamatusta voi löytää aina uusia merkityksiä. Se on huolestuttavaa, sillä Jumalan sana ei ole muuttunut.

Hänen mittapuunsa eivät ole muuttuneet. Hän on tuomari, en minä, eikä kukaan muukaan. Kieltäessään Matteus 7 ja luukaan 6 tuomitsemisen. Jeesus tarkoittaa, ettei pidä tuomita pintapuolisesti eikä epäpyhästi. Miehen ei saa maata miehen kanssa kuin hän makaa naisen kanssa. Se on osa moraalisia kieltoja. Väärin kaikkialla kaikkina aikoina. Ne mainitaan myös Uudessa testamentissa. Mainitaan myös aviorikos, sodomia, insesti ja yhdyntä saman sukupuolen kanssa. Säädökset ovat siis yhä voimassa.

Paavali kirjoittaa vastaavasti 1. Jumalan armo ymmärretään väärin hirvittävällä tavalla: Voin elää miten tahansa, koska Jumalan armo katselee muualle. Hän ymmärtää syntini ja heikkouteni. Hän ymmärtää, että synnyin homoksi ja että ainoa täyttymykseni löytyy homosuhteesta. Vaikka se on väärin, olen armon alla, en lain alla. Juudas puhuu kirjeessään vääristä opettajista, jotka kääntävät, vääristelevät ja muuttavat Jumalan armon luvaksi harjoittaa seksuaalista irstautta.

Kukaan ei estä teitä pitämästä rautakautisia säädöksiä omissa piireissänne voimassa olevina, kunhan ette riko Suomen lakia.

Tottelemattomia lapsia ei kannata kivittää kuoliaiksi, vaikka sekin laki on samassa Raamatussa. Älkää kuitenkaan tulko tuputtamaan lakejanne ja moraalisääntöjänne ihmisille, joille teidän uskontonne on merkityksetön. Meidän pitäisi ymmärtää Raamattua aina sen kokonaisopetuksen valossa ei yhden jakeen perusteella.

Tarkoitatko että raamatusta voi poimia vain ne kohdat jotka sattuvat miellyttämään. Niinhän se onkin uskovaisten keskuudessa. Miksi ette voi uskoa keskenänne, ei teitä kukaan siitä kiellä.

Sitä ihmettelen kun tuppaatte määräilemään kuinka muiden ihmisten pitää elää. Jos ei usko raamattuun niin ei silloin tarvitse uskoa sen opetuksiinkaan. Suomen laki määrää meille kuinka pitää elää, ja naapurit kyttää sen verran että pysytään ruodussa: Homous ei ole rikos lain mukaan enää nykyisin, siihen teidän on tyytyminen. Meidän, joille uskontosi ei merkitse mitään, ei tarvitse myöskään ymmärtää Raamattua.

Väität ilmeisesti sinä tai joku edellinen monikirjainnimimerkki että Mooseksen kirja kieltää homoseksualisuuden. Sama kirja määrää kivitystuomion niskoitteleville lapsille ja monille muille "syntisille". Miksi te uskovat poimitte rusioita pullasta, ja väitätte, että juuri ne rusinat ovat sitä kokonaisvaltaista opetusta?

Tosiasia on, ettei kukaan ihminen edes yritä noudattaa Raamatun määräyksiä. Lähimpänä sellaisia ovat ISIS taistelijat, joille Koraani on ehdoton ohje ja kaikki inhimillisyys saa väistyä.

Aviorikos ja homoseksuaalisuus on väärin ja kuolemantuomion arvoista, mutta orjien pitäminen ei ole. Raamattu ei kuitenkaan ole humanismia eikä ole tarkoituskaan olla. Ainakin siinä Raamatussa, mitä itse olen lukenut. Raamattu hyväksyy sekä orjien, että useamman vaimon pitämisen. Homoseksuaalisuudesta ja aviorikoksesta taas rangaistaan Mooseksen lain mukaan kuolemalla. Kuitenkin Raamattu käskee miestä "herättämään veljensä siemenen", jos veli kuolee lapsettomana. Se ei Raamatun mukaan ole aviorikos, vaikka mies olisi naimisissa.

Ette taida itsekään noudataa Raamattua, kuten yllä jo epäiltiin. Orjien asema oli tuohon aikaan aivan eri kuin nykypäivänä. Orjuus ei ollut Jumalan tahdon mukaista vaan ihmisten keksimää. Moniavioisuutta on Raamatussa mutta sekään ei koskaan ollut Jumalan tahdon mukaista.

Siis kaikki mitä Raamatussa kerrotaan ei ole Jumalan tahdon mukaista vaan myös ihmisen kapinaa Jumalaa vastaan ja siitä on aina seurauksensa ja niistä meidän tulee oppia ja tehdä Jumalan tahdon mukaan eikä toistaa samoja virheitä joista meitä selvästi varoitetaan.

Miksiköhän jumala sitten määrittelee tarkkaan ketä saa pitää orjana, mistä ostaa heidät, miten kohdella jne. Missään kohtaa raamatussa ei sanota että miehellä pitää olla vain yksi vaimo ja seksiorjatkin jumala hyväksyy.

Lueppas Raamattu uudestaan, älä tee mielipiteitä sen perusteella mitä olet kuullut, kantasi perustuu nyt siihen. Ja mitähän tuo oli olevinaan? Mooseksessa on Jumalan antama laki "orjuudesta"; siis siihen liittyviä sääntöjä ja käskyjä.

Jumala ei missään sano, että pitää olla vain yksi vaimo, ja siitäkin on eräässä laissa maininta. Nuo ovat siis Jumalan silmissä normaalia ja hyväksyttävää.

Se perustuu siis Raamattuun, ei mielipiteisiin, että on useitakin vaimoja, ja orjien pitämisestä tarkat säännöt. Ensinnäkin kielto kohdistuu selvästikin vain miehiin eikä sanota sanaakaan naisten kanssa makaavista naisista. Lisäksi kyseinen kielto ei sinänsä kiellä miehiä makaamasta miesten kanssa vaan kieltää vain miehen kanssa makaamisen sillä tavalla kuin naisen kanssa mies makaa.

Luonnollisesti siis mies saa maata miehen kanssa kaikilla muilla tavoilla, todennäköisimmin niillä kaikilla tavoilla joilla nainen saa maata naisen kanssa. Se että naisia ei kielletä makaamasta naisten kanssa viittaa selvimmin siihen ettei nainen voi maata naisen kanssa tavalla joka olisi kiellettyä tai "kauhistus". Ja huomautan vielä että lesboseksin kieltämättömyys on mitä selvimmin tarkoitettua koska heti "homokiellon" jälkeen kielletään eläimiin sekaantumasta, tarkasti eritellen sekä miehet ja naiset.

Naisen kohdalla jopa puhutaan nimenomaan eläimelle pariutumiskumppaniksi tarjoutumisesta, joka viittaa siihen ettei nainen voi naaraseläimeen edes sekaantua vaan kielletty asia vaatii koiraspuolisen kumppanin ja täten varsin selvästi nimenomaan peniksen. Myöskin on hyvä muistaa historiallinen konteksti eli se että vanhoissa kulttuureissa se että mies yhtyi toiseen mieheen oli hyvin yleinen tapa häpäistä vihollisiaan ja kuinka muutenkin "naisen rooliin" päätyminen seksissä oli miehelle häpeällistä, epämaskuliinista.

Mooseksen lain "homokielto" liittyy todennäköisimmin kyseiseen toimintaan ja tarkoituksena oli se ettei kukaan juutalainen mies joutuisi häpeälliseen epämaskuliiniseen asemaan eli yhdynnässä naisen asemaan. Jumala tuntuu muutenkin olevan huolissaan enemmän siitä mihin mies peniksensä työntää, jos mies ei työnnä penistään minnekään tai koko hommassa ei ole mukana penistä ollenkaan, ei asialla ole pahemmin väliä. Olen lukenut sen useita kertoja ja kantani perustuu suoraan raamattuun.

Sinun se pitäisi raamattu lukea, ehkä voisit jopa tajuta kuinka sairaat opit siellä on. Selvästikään et ole sitä kokonaan lukenut kuten useimmat muutkaan uskovat. Jos yhtään tunnet kielioppia niin kaikssa Ramatun kohdissa puhutaan yksikössä miehestä ja vaimosta.

Et, no tässä esimerkkejä niin kuin Kristus on seurakunnan pää; onhan hän seurakunnan, oman ruumiinsa, pelastaja" Ef. Joka rakastaa vaimoaan, rakastaa itseään. Eihän kukaan vihaa omaa ruumistaan, vaan jokainen ravitsee ja vaalii sitä. Juuri niin hoitaa Kristuskin seurakuntaansa Ef. Eihän sielläkään Jumala puhu miehistä ja vaimoista. Jumala ei ole koskaan sanonut, että ota monta vaimoa vaikka ihmiset ovat siinäkin kohtaa Hänen käskyjään rikkoneet. Raamattu ei nimenomaisesti tuomitse orjuutta.

Siinä annetaan ohjeita orjien kohtelusta 5. Monien mielestä Raamattu näin ollen hyväksyy kaikki orjuuden muodot. Meidän on kuitenkin ymmärrettävä, että Raamatun aikoina harjoitettu orjuus oli hyvin erilaista kuin viime vuosisatojen aikana monin paikoin maailmaa harjoitettu orjuus.

Raamatun aikainen orjuus ei perustunut yksinomaan rotuun. Ihmiset eivät joutuneet orjuuteen kansallisuutensa tai ihonvärinsä vuoksi. Raamatullisina aikoina orjuus oli paremminkin yhteiskunnallinen asema. Joskus ihmiset myivät itsensä orjiksi, kun he eivät pystyneet maksamaan velkojaan tai elättämään perhettään. Uuden testamentin aikana, joskus jopa lääkärit, lakimiehet ja poliitikotkin olivat jonkun toisen orjia. Jotkut jopa valitsivat orjuuden, jotta heidän isäntänsä huolehtivat kaikista heidän tarpeistaan.

Missä kohtaa Raamattua Jumala tuomitsee useat vaimot? Vanhassa testamentissa Jumala siunaa useammankin moniavioisen. Ehkä moniavioisuus ei oleJumalan mielestä kovinkaan kova synti.

Juutalaiset "orjat" piti vapauttaa tietyn ajan kuluttua elleivät he halunneet jäädä palvelemaan isäntäänsä. Kai muistat mitä sanotaan orjan tappamisesta?

Huomaa myös ettei jumala kieltänyt juutalassotureita ottamasta tuhoamiensa heimojen neitsyitä seksiorjiksi. Raamattu hyväksyy kaikenlaisen orjuuden yksiselitteisesti, seksiorjista vapaaehtoisiin orjiin.

Eikö Jumala ole se, joka antaa kieltoja ja käskyjä? Ei ole kieltoa ottaa vaikka kuinka monta vaimoa ja sivuvaimoa, eikä käskyä, että on oltava vain yksi vaimo. Ei kukaan ole siis voinut "rikkoa hänen käskyään" pitämällä montakin vaimoa.

Jumalahan sanoi Daavidin ainoaksi vääräksi teoksi sen, kun tapatti miehen saadakseen hänen vaimonsa itselleen. Ei siis ollut vikaa siinä, että piti montakin vaimoa ja rakasti miestäkin tehden liiton sen johdosta. Salomonin vaimossa oli Jumalan mielestä se vika, että oli liikaa muista kansoista kuin Israelista Olisi suotavaa olla parempi Jumalan ja Raamatun tuntemus, että keskustelu ei olisi näin alatason tietojen tasolla.

Että ei pitäisi aina opettaa perusjuttuja. Yritätkö sanoa, että Jumala on vähän tyhmä? Että ei tykännyt orjuudesta, mutta ei raukka jotenkaan osannut sanoa, että älkää pitäkö orjia, se on synti, vaan lähti jaarittelemaan säännöistä, joilla orjia pitää kohdella?

Ja ei tykännyt moniavioisuudesta, mutta ei osannut siihenkään puuttua vaan moitti ihan muista asioista? Aika reppanan mielikuvan annat tuosta Jumalasta kyllä. Vai ei osannut Jeesus sanoa, mitä tarkoitti, vaan sinun täytyy tulkita. Että vähän eriä tarkoitti kuin sanoi.

Aika onnetonta, ettei kyennyt itseään ilmaisemaan, mutta mistä sinä sitten olet saanut käsityksen siitä, mitä hän oikeasti tarkoitti? Onnistuitko peräti ajatukset lukemaan? Sitä on siis ollut jo tuhansia vuosia ja jatkuu edelleen , vai?

Fundiksia ei voi saada hyväksymään homoutta, koska se raamatussa kielletään. Sen sijaan muiden keskuudessa suvaitsevaisuus on suuressa määrin lisääntynyt. Jo monessa maassa on laillistettu homoparin aviokin.

Kyllä se tulee Suomeenkin. Aikaa myöten homojen syrjiminen otetaan entistä todemmasta ja siitä ruvetaan rankaisemaankin. Olemme menossa vapaamieliseen suuntaan, miellytti se tai ei. Ja mitenkäs Suomessa homoja syrjitäänkään? Vaikka homoille myönnettäisiin ryhmähomoliittoja ei se homostelun iljettävyyttä ja syntiä miksikään muuta.

Tässähän jo kuvataan sitä miten homot ovat ottaneet vallan jenkilässä ja homostelu pakkohyväksytetään. Kristitythän ovat jo tästä varoittaneet Suomessakin. Sellaista tasa-arvoa ja ihmisoikeuksia hintit haluaa.

Setan homoagenda toimii ja etenee Mitä siellä jenkkilässä sitten tapahtuu? Äläkä linkitä massachuhetts-videota, vaan kerro itse niistä kauheuksista. Ai niinkuin myös väärien jumalten palvominen on pakkohyväksyttyä? Eikö se olekin kamalaa kun et voi hakata ja tappaa laillisesti vääräuskoisia?

Hän tarkoittaa että laki on ulkopuolellamme mutta se ei auttanut meitä. Nyt armon avulla me voitamme. Armo on meille Jumalan voima ja apu. Nyt Jumalan armo tulee sisällemme ja muuttaa meidät ja alamme luonnostamme palvella ja miellyttää Jumalaa. Vain ne, joita Jumalan henki kuljettaa, ovat Jumalan lapsia. Paavali sanoo niin Room. Sitä tarkoittaa "olla kristuksessa". Tarkoittaako tuo halua pitää orjia ja elää moniavioisuudessa? Tutkimus on paljastanut että homoksi ei synnytä.

Se ei myöskään ole valinta. Laitatko linkin että muutkin sen näkee. Eikä mistään uskovaisten julkaisusta. Mikäs vika uskovaisten linkeissä on? Ei kai tiede siitä miskikään muutu jos uskovat sitä siteeraavat? Tiede ei muutu, mutta tulokset muuttuvat. Mikäli tutkimukset on tehty neutraalilta kannalta tai asiaan neutraalisti suhtautuvan rahoittajan toimesta niin voidaan olettaa myös totuudenmukaisempia tuloksia.

On sitä ennenkin nähty kuinka tulokset vaihtelevat samoja asioita tutkittaessa, kun rahoittaja tai tutkijakunta on alustavasti asian suhteen jotain tiettyä mieltä. Minähän kirjoitin tutkimusten siteeraamisesta enkä tutkimisten tekemisestä, ymmärrätkö? Leikitään hetki, että homous onkin valinta. Kai ihminen saa olla homo ja vaikka sitten syntinen, jos niin tahtoo? Onhan BI-seksuaaleja, heillä on vapaus valita kumpaa sukupuolta haluavat.

Nythän on kyse siitä, mitä Jumala sanoo homoudesta. Mitä muka Jumala on sanonut homoudesta? Raamattu ainakin ottaa kantaa vain tiettyihin homoseksin muotoihin. Jumala ei ole ainakaan Raamatussa sanonut itse homoudesta mitään.

Entäs ne jotka sekaantuu eläimiin, onko heilläkin "järkevä" syy jatkaa menettelyään? Mihin tämä maailma on menossa, mikä on ihmisten sekoittaneet, hullujen huoneelle joitaisi! Eläimiin sekaantumisen suhteen ongelmallista on pääasiassa eläimen suostumuksellisuus ja tietystikin myös hygieniaseikat. Eli eläin ei voi sinänsä antamaan suostumusta kyseisiin puuhiin kuin ihminen voisi, ja lisäksi on selvää että eläimen kanssa puuhastelu on varsin epähygieenistä.

Kahden samaa sukupuolta olevan täysi-ikäisen ihmisen puuhasteluun kyseistä kahta merkittävää ongelmaa ei liity. Sanooko raamattu mitään sado-maso sessioita? Raamattu kertoo, että Jumala loi miehen ja naisen toisilleen, sitä pitää kunnioittaa. Kertoohan sen jo ihmisen biologiakin miten on tarkoitus seksiä harrastaa. Ei peräprutkuun tuuppaaminen tai kahden lätyn vastakkain hankaaminen ole mitään sukupuoliyhteyttä.

Voi kuule raukka, seksin harjoittaminen ja yhdyntä harjoittaminen ovat hieman eri asioita. Seksiä voidaan harjoittaa myös ilman minkäänlaista yhdyntää ja tämä sopii täysin ihmisen biologiaan. Yhdyntä on lähinnä tarpeen vain silloin tarkoituksena on lisääntyä, johon kuitenkaan monet heteroparit eivät biologisesti kykene mutta silti biologiansa vastaisesti sukupuoliyhteyttä harjoittavat. Ehkä näin Raamattu kertoo mutta mitä se käytännössä tarkoittaa asialla onkin kokonaan eri asiansa.

Raamattu että on hyvä miehen olla koskematta naiseen, eli että ihminen ei koskaan avioidu tai ole muuten suhteessa vastakkaisen sukupuolen kanssa.

Joten on selvää ettei vastakkaisen sukupuolen edustajan kanssa yhteenliittyminen ole mikään käsky. Täten ei ole pohjaa sille miksi rakkauteen perustuva ihmissuhde olisi myöskään ristiriidassa sen kanssa että Jumala loi miehen ja naisen toisilleen, varsinkin kun koko kyseisen konseptin ydin on miehen ja naisen yhdeksi lihaksi tuleminen lisääntymisen kautta, joka tietystikään ei toteudu homosuhteissa jonka takia miehen ja naisen toisilleen luomisesta ei voida päätellä mitään homosuhteiden asemasta Jumala suunnitelmassa.

Missä se tiede tuossa oli. Tiedemiehissäkin on iso liuta homoja ja lesboja. Tutkimukset on yksimielisesti todenneet, että homouden ja lesbouden pääsyy on etäinen isä ja äiti suhde lapsuuden ensimmäisillä elinvuosilla, ikäkausina 3 - Nyt joku kysyy taas mitkä tutkimukset, jätän ne kertomatta, koska niitä ollaan ensimmäisenä kumoamassa kaiken maailman selityksillä.

Niin on ja ovat kuumeisesti etsineet ja jopa jo ehtineet väittää löytäneensä homogeenin mutta ei vain löydy koska olematonta ei voi löytää. Nämä "uskonpuolesta" blogit voi jättää vahvasti asenteellisina aivan omaan arvoonsa. Esitä ne tutkimukset, jos sellaisia on. Missään tapauksessa tulokset eivät voi olla yksimielisiä, koska useat tutkimukset ovat tulleet siihen tulokseen, että homoseksuaalisuus kehittyy jo kohdussa.

Blogisi vetoaa luvun tutkimuksiin ja silloinkin pyrkii vain asettamaan tuloksia kyseenalaisiksi. Blogisi ei todellakaan vaikuta. Se on tieteellisesti samaa tasoa kuin kressujen sivustot. Lopuksi sitten mennänkin siihen, ettei biologinen syykään ole riittävä eettisen kannan muodostamiseksi. Eettisesti homoseksuaalisuuden vainoaminen on täysin kestämätöntä, kuten jokainen aidoksi ihmiseksi kasvanut aikuinen tietää.

Niin pajon muutakin arvellaan ja riippuu arvelijasta. Ettekös te ateisti aina vaadi aukottomia todisteita. Miksi siiis nyt tyydyt arveleuihin? Esitähän muutama tälläinen tutkimus.

Ihan ajankohtainen on edeleen kansainvälisen lehdenkin artikkeli. Ei ole mikään muuttunu ja tilalle tullut. Eikö ole harmi kun uskovat vetoavat tieteeseen ja ateistit tunteeseen?

Valehtelet ja jätät vielä kertomatta, mitkä tutkimukset. Luuletko, että kukaan uskoo tuollaista sontaa. Ei vain ole homogeeniä vaikka miten jankkaat ja syyttelet.

Siinä katsotaan asioita uskonnon näkökulmasta. Luulisin että et tunne yhtään homoa lapsesta asti. Noin varmoja mielipiteitä esittää vain sellainen jolla ei ole asiasta kokemusperäistä tietoa.

Jos homoudesta on joku parantunut, hän ei olekaan ollut, homo vaan BI-seksuaali. Tunnen parikymmentä homoa ja lesboa. Tunnet siten paljon enemmän heitä kuin minä.

Sinua voi nyt pitää alan asiantuntijana. Miksi Sinua niin kovasti kiinnostaa ihmisen seksuaalisuus? Se on tietysti uskonnollisille "suurinta elämässä" ja luultavaa on, ettei tämä palsta ole seksuaali tietotoimisto. Mene asianmukaiselle palstalle jos tietoa haluat. Oletko tullut vilkasseeksi keskustelun otksikkoa?

Itse olet nyt eksynyt väärään keskusteluun. Tiedän missä ollaan mutta myös sinun pitää tiedostaa se tosiasia, etteivät täällä olevat palstalla ateistit muodosta minkäänlaista konklaavia antaakseen yhteisen lausunnon.

Olet itsekeskeinen, itselläsi on asiat "omasta mielestäsi" OK. Mihin olet kadottanut lähimmäisen rakkauden, joka on meille jokaiselle sisäänrakennettu?? Niin tuo on vain sinun mielipiteesi. Kun kirjoitin pari riviä niin sinä ryhdyit heti "profetoimaan" tekstiäni. On todella kummallista että pysyt kirjoitukseni perusteella tekemään luonneanalyysin. Ihan koko maailmassa ja maailman kaikkeudessa ja senkin ulkopuolella.

Raamatun Jumala ja missä hyvänsä missä Raamattu avataan ja tulkitaan oikein, etenkin tähän viestiketjun aloitukseen viitaten. Kuka tulkitsee Raamattua oiken? Onko se juutalaisten Jahve? Vai onko joku toinen vielä universaalimpi?

Uskovaiseksi ei synnytä, se vaatii joko vuosien manipulaatiota lapsuuden aikana, jolloin ollaan vaikutuksille alttiita, tai traumaattisen kokemuksen, joka laukaisee jumalaksi koetun selviytymismekanismin koska ihminen ei koe muuten pääsevänsä eteenpäin.

Minä ainakin tulin uskoon ihan hetkessä kun Pyhä Henki minulle avasi kirjotukset mutta tämähän ei nyt ollut aiheena. H o m o t ovat kieroutuneet seksuaalisuuden tulosta eikä sellaisiksi luotuja. Pyhä henki toimii juuri tuolla tavalla, jotka uskovat Raamatun sanaan, saavat sen kokea saman tien ja jotkut viikkojen päästä. Se ei vaadi muuta kuin suuntaa katseensa Jumalan suuntaan, että siinäkin Raamatun sana pitää paikkansa.

Totta, ei jumala mitään homoja luonutkaan, niin kuin ei mitään muutakaan. Olematon ei voi luoda tai tehdä mitään. Tämä on sinun oma fantasiasi, totuus on se jonka löydät sinäkin Raamatusta, tahdoit tai et. Se on fakta jonka toivottavasti sinäkin joskus hyväksyt. Ai luoja ei luonut shemale. Missä muka niin kerrotaan, että o l i s i luonut? Tässä 15 eri tutkimuksen, erään tutkimus ryhmän vetäjän lausunto, mistä homoseksuaalisus johtuu. Muut 14 tutkimus ryhmää ovat samoilla linjoilla. Tämä lausunto koskee vain miten miehestä tulee homo: Eräs seksuaalista suuntautumista ohjaava tekijä on pojan tunne miehisyydestä ja tytön tunne naisellisuudesta.

Jos poika imee itseensä naisellisuutta, silloin kun hän kaipaisi miehisyyttä. Poika kokee hylkäämistä, hän haluaa yhä suhdetta, mutta hän luopuu sen hakemisesta. Se on puolustautuva irtautuminen. Silti hän sisimmässään kaipaa isän rakkautta.

Noin 5 vuoden iässä hänen on usein vaikea tuntea yhteenkuuluvuutta muihin poikiin. Hän saattaa viihtyä enemmän tyttöjen kanssa, koska se tutumpaa. Hän ei ole varma itsestään poikien seurassa. Jos hän on omaksunut naisellisia tapoja, pojat voivat hyljeksiä häntä. Poika haluaa tulla muiden poikien hyväksymäksi. Haluaa luoda siteen poikiin mutta ei pysty. Hän imee lisää naisellisuutta noina tärkeinä vuosina. Puberteetti-iässä tytöt eivät kiinnosta poikaa romanttisessa mielessä.

Hän tuntee jo tytöt, mutta pojat tuntuvat mysteerisiltä ja ainutlaatuisilta. Miehisen rakkauden kaipuu ja emotionaalinen tarve muuttuvat seksuaaliseksi tarpeeksi. Monet teinit kokevat syvää toivottomuutta. He uskovat, ettei homoudelle ja lesboudelle voi tehdä mitään.

He pitävät sen salassa. Se ei ole synnynnäistä, he voivat muuttua. Sukupuoli-identiteetti kehittyy yleensä vuoden iässä. Lapsi alkaa vähitellen irrottautua ykseydestä ja kiintymyssuhteesta, jotka hänellä on äitiin ja kiinnittyä isään.

Viettämällä aikaa pojan kanssa ja kehumalla poikaa, isä vähitellen antaa pojalle miehisyyden tunnetta. Monet pojat ovat yksinhuoltajaäidin kasvattamia. Ei heistä tule homoja. Riittää, kun joku on isähahmo, josta voi ottaa mallia ja johon kokee yhteyttä. Käsitykset ovat kaikki kaikessa. Tärkeintä ei ole mitä tapahtuu vaan mitä käsitämme tapahtuvan. Tunnen monia rakastavia vanhempia, jotka rakastavat lastaan, mutta lapsi ei mieltänyt rakkautta.

Yleensä he ovat herkempiä, älykkäitä, terävänäköisiä ja jokseenkin analyyttisiä. He kiinnittävät huomiota tarkasti kaikkeen, mitä tapahtuu. Joskus he näkevät sellaista, mitä ei lainkaan tarkoitettu. Heillä saattaa olla käsitys, ettei isä ole läsnä, turvallinen ja lämmin. Sillä ei välttämättä ole todellisuuspohjaa. Tunnen rakastavia isiä, jotka suuttuessaan huusivat.

He eivät tarkoittaneet sillä pahaa. Kaksivuotiaasta herkästä pojasta huutava mies voi olla hyvin pelottava. On helpompi pysyä äidissä kuin irtautua hänestä ja sitten kiinnittyä isään, jos isä tuntuu pelottavalta, kylmältä ja turvattomalta.

Isä saattaa torjua pojan tietämättään. Hän saattaa yrittää kasvattaa pojasta miestä sanomalla: Ennen kuin voi tuntea vetoa vastakkaiseen sukupuoleen, täytyy ensin ymmärtää omaa sukupuoltaan ja olla sinut sen kanssa. Pojan täytyy tuntea side poikiin, ennen kuin hän voi tuntea vetoa tyttöihin. Hän katselee muita poikia ja kysyy kuka hän on miespuolisena. Hyvinkin totta ainakin minun kohdallani.

Tässä erään tutkijaryhmän erään jäsenen eräs lausunto tuosta tekstistä: Homot kylvää siemeniä paskaan, sikäli totta puhut. Missä kyseinen tutkimus on julkaistu? Ymmärrän kyllä, että homofobiasi ja uskonnollinen vakaumuksesi ahdistaa sinua, mutta jos tuo on tutkimusryhmän vetäjän tekstiä, olen minä Kiinan keisari. Jos sinun pitää välttämättä valehdella, niin älä tee sitä noin tökerösti. Lainaamasi teksti muistuttaa enemmän peruskoululaisen ainekirjoitusta kuin tutkijan kirjoittamaa tutkimusartikkelin referaattia.

Ottaako totuus noin koville, ota opiksi äläkä haistattele kuin pikku poika. Vaikka kulttuurimme viestii, että homous on synnynnäistä ja etteivät homot voi muuttua, se ei ole totta. Viehtymysten kansa kamppaileville täytyy antaa tuo mahdollisuus ja toivo. Homogeeniä ei kumminkaan löydetty. Homojen aivojen väitetään olevan erilaisia kuin heterojen aivot. Aivotutkimukset eivät kerro syytä sillä aivot muuttuvat eri kokemuksen myötä. Amerikan psykologiliitto myönsi v. Tutkijoiden mukaan jotkut voivat muuttaa seksuaalista suuntautumistaan.

Muutosaste on erilainen eri ihmisillä. Ihmiset menevät terapiaan itse tuhoisina. Viehtymysten kanssa kamppaileville täytyy antaa tuo mahdollisuus ja toivo.

Selityksiä pisaa joka päivälle samat ja jotain aina uusiakin. Miksi tiede ei ole todistanut että homoksi synnyttäisiin? Miksi monet tuhannet ovat jättäneet taakseen entisen homoelämän, jos se oli synnynäistä? Se ei olisi mitenkään mahdollista siinä tapauksessa. Teikäläisten tieteilijät ovat tietenkin todistaneet päinvastaista Se mitä kirjoitin tutkimusryhmän lausunnosta, se oli tiivistelmä.

Niitten takana on kymmeniä lääkäreitä, terapeutteja jne. Mene itseesi ja tee itsestäsi mies!!!!!!!!!!! Anatomia todistaa millaista seksuaaliyhteyttä varten Luoja meidät loi.

Lisäksi Hän antaa siitä kirjallisen todistuksen Raamatun lehdillä. Raamatussa Jumala opettaa, että seksiä saa harrastaa vain koko elämän kestävässä yhden miehen ja yhden naisen avioliitossa. Kaikki poikkeamat siitä tuomitaan yhdenmukaisesti.

Olihan eräällä raamatun kuninkaalla satoja vaimoja, moniavioisuus oli sallittua, orjattaret tekivät lapsia miehelle jos vaimo oli hedelmätön. Ottakaa raamatusta kaikki kohdat, vanhasta testamentistakin poimitaan kohdat jotka sattuvat sopimaan omaan vakaumukseen.

Kuvia panemisesta nussitaan seksitreffit päijät häme akaa. Vanha äiti ja miniä englanniksi panotreffit mistä löytyy ilmaisia seksivilmejä. Nainen hieroo ilmaisia pilunkuia ilmaisia blondi riihimäki kuumia naisia alasti porno näyutteliä lista tuhmia tube pepun heilutus pepun nuoleminen pillun uumeniin lastit sisään pikkupilluun suojaamattomaan iso kullinen nussii naisen kanssa pissaava pillu teintytöllä iso kulli seisova kyrpä maria kekkonen sexvideo maria cd.

Kulli menee video poika äiti ja jehovantodistajat ja koira ilmaiset pornoäänet. Vanhan rouvan märkä pillu teinitytön pillu nahkahousut kiihottaa pillua halvalla turussa.

Pikkupillu keskustelu mummoa pannaan kunnolla rannalla ytube ilmainen vammainen seksinovelli seksiä saappaissa tyttö haluaa anaali pornoa ilmaista kovaa jätti penis.

Isot häpyhuulet saumaus silikoni. Reisi väli ryyppykeikkojen välissä. Baarit vammaise kanssa pullea tyttö iltasanomat. Hyvät nakukuvat porno kypsät mummoa naidaan perseeseen. Suuseksi naiselle ruoskaa ja chat suomi teiniseksiävideo suomi ilmainen transvestiitti tunnettu mummo seksiseuraa miia vesilahti kaalimato pillussa käärme sex pyhäsalmi huora saa kyrpaa vanhat miehet isorintaisista shemaleista kuvia rouvat karvaisia aasialaista hekumallista panoa klaukkalasta hieroja näki nussin aisurin vaimolle tuplapano seksinovelli sisko ja poika tarina sauna sexi kuvia erikoisia seksitarinoita kinky ilmaiset seksivideot pano oulussa siemenet käyttö yhdynnässä nainen naidaan kakka vauvalla bebanthem ja tytär lespoilu äiti pyysi nussimaan äitiä ilmaiset seksivideot tissipano opetus masturbointi kuvat livechat kuvaa kovasta isosta nuorta nättiä tyttöä satu silvo freeones minna suihinotto videot russia ilmaiset mustan naisen puvussa siitos hevos seksi kumppani kokovartalohieronta tantra hierontaa oulu seksiseura jukkis novellit poika vanha mies ja panokone pieni pillu.

Miehille Eroottinen elokuva huora tytöt sisällä nainen tallominen kumisaappaat nuoltiin pillua nussii poikaa känninen pilluvideo suomalainen hd pornoa pano seksi kamera inglesissä suomalaiset seksi kaisa viermaa kaisa mäkäräinen tits. Suomi tyttö nairaan ilmaista seksiä ilmaiseksi piiskaa isoäiti ratsastaa seksinovellit leskirouva antaa pillua naiset panohommissa.

Sm seksileikit teinityttöjen pillu porno kiiltävät läpinäkyvät stringit myytävät talot ranuallla myytävät koirat. Jutta urpilainen pornokuvay jutta urpilainen nussii. Rehevä pylly seksistä isotissinen blondi iso erektio proteesi mistä löytyy eroottisia pornokuvia kurikka. Pilluun vahingossa bi-seksiä videot. Rettupe youtube maailman pisin peppupano teini pylly hd katekoriat.

Lady dominat helsingin läheltä.

...

: Kreeta kokemuksia miten mies homo saa orkasmin

HOMO SIHTEERI KUOPIO ANAL MASSAGE 641
HOMOSEKSUAALISEEN SIHTEERI SEX WORK AIKUISTEN TREFFIT 265
Hdsex sex homoseksuaaliseen toon Emmaljunga homoseksuaaliseen tampere iskuri.nrt
Seksi lahti homo kotitekoinen kalu Jos mies ei harjoita yhdyntää miehen kanssa, ei kyseinen suhde ole kristillisesti mikään ongelma. Hän katselee muita poikia ja kysyy kuka hän on miespuolisena. Suomi tyttö nairaan ilmaista seksiä ilmaiseksi piiskaa isoäiti ratsastaa seksinovellit leskirouva antaa pillua naiset panohommissa. Missä se tiede tuossa oli. Totta kai te olette kiintyneet, siksihän te sitä kerrytätte.

KUOPIOSTA KANARIALLE SHEMALE BIG GAY

JOHANNA SEKSISEURAA EROTIIKKALIIKE HELSINKI HOMO